Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sibiu, 26.07.2009 - 02.08.2009

IVxIV

Postări Recomandate

De doua saptamani nu am mai avut timp sa stau in fata calculatorului si de aceea recuperez acum.

Doua iesiri si un concurs de hill climbing (moto) s-au petrecut in doua weekenduri consecutive la Sibiu.

Dar ar fi frumos sa le luam pe rand

26.07.2009

Intalnire 8:30 in parcarea magazinului Kaufland din Sibiu iar "decolarea" s-a facut la 9:15.

Participanti mai vechi si mai noi ( :W )

mihaituk - toyota land cruiser

KiNeTic - suzuki samurai

catalin - nissan y60

soare - polaris RZR

adi, moni - mitsubishi pajero

IVxIV, oana , macha - mitsubishi pajero

Traseu: Raul Sadului(Cabana Nora) - oprire pe traseul de prolog de la intalnirea din martie, unde ni s-au mai alturat o toyota (Emil + copilot) si un ATV

De aici traseul a continuat spre cantonul Tomnatec - Santa - Paltinis - directia Cindrel cu o coborare pe un drum de taf, la Craciuneasa - Gura Raului.

A fost prima iesire in teren cu Catalin, Adi si Emil. :h5

In 01.08.2009 pe Dealul Gusteritei de la marginea Sibiului a avut loc o competitie de hill climbing organizat de crazy bike sibiu.

02.08.2009

Intalnire 8:30 in parcarea magazinului Kaufland din Sibiu iar startul s-a dat la 9:00.

Participanti:

Skipper, Maria - Nissan k160

KiNeTic , copilot, +andre - suzuki samurai

soare, andrushka polaris RZR

catalin, geza - nissan y60

IvxIV, oana, macha, meme - mitsubishi pajero

pupi si piciu pe cate 2 roti

Traseu: Rasinari - Prislop - Vf Magura - Tocile (unde am mancat un bulz si am sarbatorit zilele Sadului) si retur. Traseul a fost mai dificil, cu urcari si coborari abrupte, multe lemne si ravene.

Acum vin si pozele.

26.07.2009

MITSUBISHI PAJERO 2,5
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sibiu, 26.07.2009 - 02.08.2009

Frumoase foto si frumoasa iesire....Am tot chemat eu pe statie Club4x4 Sibiu (duminica,luni,marti...nici un raspuns :sr )

Am mincat si noi :h5 si le-am cules chiar direct din masina....pe traseul PALTINIS-GURA RIULUI....dar i-am mai lasat si lui Mos Martin...mai ales ca cei 4 de la Zoo Sibiu nu arata foarte bine.

Super trialul Moto...

Pacat ca ne-a stresat aglomeratia si muzica asurzitoare din SADU .....Zilele Sadu-lui :x :x

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Superba iesirea , v-ati indopat bine????

Indopat la greu, inclusiv cu praful de pe ultima parte (valea Raului Mare) care a fost monstruos (eu am fost al doile, nu vreau sa imi imaginez ce a fost in ultima masina...)

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

Am tot chemat eu pe statie Club4x4 Sibiu (duminica,luni,marti...nici un raspuns :sr )

Duminica suntem de obicei "la datorie". Pe canalul (4x4) 16 terbuia sa ne auzim, dar... asta este. Poate data viitoare....

MITSUBISHI PAJERO 2,5
Link spre comentariu

Salut,

Pentru ca am fost si eu acolo dar nu pot sa spun decat ca mi-a placut si ca mai am de invatat pana imi cunosc posibilitatile masinii, o sa postez cateva poze de la iesirea din 02.08.2009.

Multumesc pe aceasta cale celor care au fost acolo si au avut rabdare cu mine in situatiile in care mi-a fost mai greu. Promit sa invat si sa merg mai bine data viitoare.

:rsp :rsp :rsp

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare