Vizitator toyota74cip Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 salutari tuturor membrilor pasionati de offroad de pe acest forum. -ma numesc CIPRIAN HIDISAN STATE locuiesc in Deva. -pt.inceput vreau sa-mi cer scuze pt. intirzirea inscrieri pe acest forum,dar nici o data nu e prea tirziu. -dupa cum stiti ,sau mai bine poate atzi auzit ,eu sint parteneru lui Padres care a participat la tat 2009 categoria hobii si am lluat locul 1. -altceva depsre mine va pot spune ca sint un impatimit al offrodului de peste 15 ani si iubesc foarte mult natura si aventura,iar de aceasta data la ( TAT 2009) am avut parte din plin de amandoua. va doresc numai bine si in continoare astept sugesti si intrebari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: va saluta campion TAT hobi 2009 Bun venit pe forum si felicitari pentru prestatia de la TAT. :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator toyota74cip Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: va saluta campion TAT hobi 2009 in sfirsit : a aparut si campionul ,cam greu, dar nici odata nu e prea tirziu vorba ta! -ne vedem maine sa facem cheile iadului daca mai e cineva curios ne vedem maine la oara 16.00- 06.08 la terasa jolie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator exploratorul Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: va saluta campion TAT hobi 2009 -bine ai venit barosane ,maine vom fi acolo prezenti cu tot aresnalu pregatiti de razboi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: va saluta campion TAT hobi 2009 Hehehe.....ce faci fratioare, te-ai inrolat in sfarsit? :W :h5 Bine ai venit cipri si sa ai mereu slana aproape! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator toyota74cip Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: va saluta campion TAT hobi 2009 Hehehe.....ce faci fratioare, te-ai inrolat in sfarsit? :W :h5 Bine ai venit cipri si sa ai mereu slana aproape! -fratioare eu pregatesc slanina si traseul si tu vino cu trupa pregatiti cu tot arsenalu sa ne dainam un pic pmeleagurile Devene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate