Busu4x4 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Ce parere aveti despre piesele Jakoparts? Am fost zilele trecute la Unix sa iau oferta la niste piese. Preturile mi s-au parut ok, adica placute frana 67 ron, saboti frana 100 si discuri frana 120 iar kit-ul de distributie 218. Producatorul fiind Jakoparts. Cum este ca raport calitate pret, Jako? Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: JakoParts nu stiu firma dar eu am placute de fata cu 100 ron,filtru 25 origi...eee si curele au fost 50 de lei... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AutoMattyC Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: JakoParts Multi dealerii de piese de schimb auto spun ca Jakoparts ar fi piese de echipare originala... din fabrica. Asta ar insemna ceva ... Dar nu stiu daca este adevarat... Poate ne confirma cineva care stie despre lucrul asta mai bine... Nissan patrol Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: JakoParts Eu cumparat anul trecut kitul de ambreaj de la JakoParts (undeva la 500 lei) si sunt multumit pana acum. Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 Re: JakoParts JA(ponia)Ko(rea)PARTS Am cumparat de la UNIX setul de revizie JAKOPARTS - HertBuss pentru puntea spate si avea: rulment+bucsa KOYO (asta pun si cei de la reprezentantele suzuki - rulmenti koyo), colivie+semering ulei ambalate cu sigla suzuki si :grin:vasilina noname pretul 190 lei pt. o parte. Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Februarie 2, 2012 Partajează Postat Februarie 2, 2012 (editat) Re: JakoParts si eu am cumparat filtrele de la jakoparts. nu stiu cat sunt de originale dupa spusele celor de la magazin dar sunt mult mai ieftine. filtru ulei jakoparts costa 30 lei iar de la mann 55lei. sa nu mai spun de filtru de aer. diferenta destul de mare! Editat Februarie 3, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: JakoParts Multi dealerii de piese de schimb auto spun ca Jakoparts ar fi piese de echipare originala... din fabrica. Asta ar insemna ceva ... Dar nu stiu daca este adevarat... Poate ne confirma cineva care stie despre lucrul asta mai bine... E foatre posibil sa fie asa.Eu unul am facut revizia la o Toyota Avensis(masina fratelui meu) care avusese reviziile anterioare facut in reprezentanta si filtrele erau Jakoparts. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate