Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

JakoParts

Busu4x4

Postări Recomandate

Ce parere aveti despre piesele Jakoparts?

Am fost zilele trecute la Unix sa iau oferta la niste piese.

Preturile mi s-au parut ok, adica placute frana 67 ron, saboti frana 100 si discuri frana 120 iar kit-ul de distributie 218. Producatorul fiind Jakoparts.

Cum este ca raport calitate pret, Jako?

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 ani mai târziu...

Re: JakoParts

Multi dealerii de piese de schimb auto spun ca Jakoparts ar fi piese de echipare originala... din fabrica. Asta ar insemna ceva ...

Dar nu stiu daca este adevarat... Poate ne confirma cineva care stie despre lucrul asta mai bine...

Nissan patrol Y61

Link spre comentariu

JA(ponia)Ko(rea)PARTS

Am cumparat de la UNIX setul de revizie JAKOPARTS - HertBuss pentru puntea spate si avea: rulment+bucsa KOYO (asta pun si cei de la reprezentantele suzuki - rulmenti koyo), colivie+semering ulei ambalate cu sigla suzuki si :grin:vasilina noname pretul 190 lei pt. o parte.

Hyundai Elantra

Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel

Link spre comentariu

si eu am cumparat filtrele de la jakoparts. nu stiu cat sunt de originale dupa spusele celor de la magazin dar sunt mult mai ieftine. filtru ulei jakoparts costa 30 lei iar de la mann 55lei. sa nu mai spun de filtru de aer.

diferenta destul de mare!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Multi dealerii de piese de schimb auto spun ca Jakoparts ar fi piese de echipare originala... din fabrica. Asta ar insemna ceva ...

Dar nu stiu daca este adevarat... Poate ne confirma cineva care stie despre lucrul asta mai bine...

E foatre posibil sa fie asa.Eu unul am facut revizia la o Toyota Avensis(masina fratelui meu) care avusese reviziile anterioare facut in reprezentanta si filtrele erau Jakoparts.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare