Irod Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina faine poze :) Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina Am vreo 500.... Urasc din toata fiinta digitalele de toate zilele ....la alea bune nici nu mai sper prea curind. Am trei electromecanice si doua mecanice, cu care sint fericit ca imi pot alege profunzimea dorita , expunerea care o vreau, filtrul care imi face viata si vita din vizor roza sau g- vd, prisma care ma face sa zimbesc dupa developare. Sint pe film ,simt grele ,mari . acumulatori scumpi si filme incomode si scumpe de asemenea.... Insa rezultatele sint superioare, pentru erori numai eu sint vinovat si nu autofocusu' ma'sii. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate