cos Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 in primul rand multumesc lui Atar. Respect. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina si altele ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina in pestera muierii toata lumea sta cu fundul in sus ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina Foarte faina iesirea , nu te-ai plictisit ca altii in fata monitorului :p Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina sa povestesti de trecerea pe Transalpina e ca si cum ai povesti o partida de amor, nu foloseste la nimic, trebuie s-o faci ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina Bravo. :1 Nu s-a plictisit deloc, vineri chiar i s-a stricat masina prin munti. Ne pregateam sa-l recuperam de unde era dupa ce terminam Strategicul, dar intre timp Cos a desfacut motorul, a facut distributia si a plecat mai dparte. Cand am ajuns noi la Ranca, el deja era in drum spre Sarmisegetuza. :bravo Cum a fost la nunta? :ha: :ha: :ha: :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina continuare ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina nunta s-a terminat neasteptata de repede eu dau vina pe mireasa ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina :ha: :ha: :ha: Hai povesteste-ne care e treaba cu nunta, ca ceilalti nu stiu. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina in Petrila - of inimioara mea ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina la Sighisoara am urcat la Vila Franca, un loc superb linistit cu toate dotarile, cu preturi decente. cand ce sa vezi era inchiriat pentru o nunta bengoasa, ne gandeam sa ne infiltram sa facem poze si sa radem din bufet pana sa ne hotaram s-a lasat linistea si am ramas la gratarul din dotare eu dau vina pe mireasa ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina corturile de langa masina erau ale unor francezi muzicieni, cu toate sculele oameni de arta ce mai am ascultat cea mai alambicata marseieza interpretata la cratite si vioara. Mortal pe onoarea mea ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina continuam ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina Foarte frumos si inspirat ilustrat! Trebe s-ajung si eu p-acolo, dupa cum spuneai cu amorul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina era inchisa dar a trebuit sa o vedem ca era interesant ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina usa de la tezaur, mancati-as ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina pe drum ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina G de Rupea ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina long way home 2600 km ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina F fain circuitul ! :1 Care au fost punctele de reper ale traseului, pls? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina frumos ... cum sa descurcat masina ...??? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina Transalpina si Sarmisegetusa restul la libera alegere. Mi-a placut enorm sa merg incet pe trans si sa alerg ca vintul rau pe la sarmi printre munti. Celelalte au fost achizitii colaterale, de genul :putem ajunge in siguranta aici ,iar daca ...... Avantajul unui auto hotel e mare pt stilul meu de vacanta , unde ajunge roata ,acolo pot sa ramin oricit.Asta a fost unul din cele citeva puncte din caietul de sarcini a achizitiei masinii, pe linga capabilitatea de trecere si posibilitatea de depanare cu mijloace simple. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 8, 2009 Autor Partajează Postat August 8, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina Masina a mers binisor, unele modificari in vederea unei sigurante marite in exploatare vor fi facute cit de curind.am ajuns la concluzia ca e o mare greseala sa pleci singur, fie si cu o masina in buna stare. De nevoie ,te bagi, si pe urma stringi din buci in mlastina. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 9, 2009 Autor Partajează Postat August 9, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina De evitat ( nu obligatoriu....) intre Rupea- Baraolt, daca a plouat inainte. Problema ,dar si ajutorul a fost la o exploatare forestiera unde nu aveai loc sa treci printre stivele de lemne taiate ,decit la limita , pe niste sleauri infernale, in panta lunga ,toata cu margarina din belsug- niste hoti de lemne au renuntat la activitate dupa ce s-au muncit ceva timp sa urce. Pentru mine optiunea de a merge cu spatele in coborire nu s-a mai aratat sigura si am folosit lemne din stive ca sa pot urca in continuare. Dupa ce m-am rezemat de lemne pe dreapta, am vrut sa las geamul la sofer ca sa le mai inping cu mina si sa mai trag de oglinda , dar geamul era presat de lemne si s-a bulit cuplajul de la motoras..... Mie personal, ni mi-a placut asa de mult la Scarisoara, mai mult drumul pina acolo....si localnicii, daca pot fi inclusi pe o categorie de lucruri bune.... Pestera Ursilor nu trebuie neglijata , chiar daca nu e chiar in drumul cel mai convenabil- merita. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: in timp ce gasca era pe Transalpina :bravo frumoasa expeditie de familie :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate