cos Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: poze cu fiecare membru al forumului Vaz ca esti afundat pana la jenunche , in ... tara asta ... Bini ca mai ai ceva intaritor ... o's fie nevoie ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sharky Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Re: poze cu fiecare membru al forumului Salut la toata lumea ! Pun si eu o poza cu mine (Marius alias Sharky). Sa auzim de bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Re: poze cu fiecare membru al forumului În C.I., Crețan Mihăiță, prietenii îmi spun Miță. Și una mai recentă Și una, două cu Jimny ... mașinuța mea preferată:banana (mulțumesc Daemonus pentru shooting-ul profi:h5) [ATTACH=CONFIG]182726[/ATTACH] Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 Re: poze cu fiecare membru al forumului Serban Marius,aici pantzerrow ,alaturi de steagul nelipsit din masina . 1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Iunie 30, 2013 Partajează Postat Iunie 30, 2013 Re: poze cu fiecare membru al forumului Stefan Marius alias "Elefantul" Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 (editat) Re: poze cu fiecare membru al forumului [ATTACH=CONFIG]205702[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]205701[/ATTACH] Adrian Emanoel Eftimie . Editat Februarie 23, 2014 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: poze cu fiecare membru al forumului [ATTACH=CONFIG]205702[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]205701[/ATTACH] Adrian Emanoel Eftimie . Frumoasa meseria dumneavoastra (daca e ce banuiesc eu)! Atentie, totusi cu pozele - ca sa nu se supere firma ca "dati din casa" :wink:. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 (editat) General Electric GE 90-115B Frumoasa meseria dumneavoastra (daca e ce banuiesc eu)! Atentie, totusi cu pozele - ca sa nu se supere firma ca "dati din casa" :wink:. Sorin Stai linistit Sorin,nu aduc atingere companiei la care lucrez in nici un fel. Dar totusi le-am schimbat cu ceva mai interesant, este cel mai mare motor construit de om si montat pe o aeronava civila motorul GE 90-115B iar avionul este Boeing 777-300.Locatia New York-JFK Editat Februarie 23, 2014 de emanoeladrian RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolizoli111 Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: poze cu fiecare membru al forumului Presupun ca nu e greu de ghicit ce se ascunde dupa zolizoli Mai interesant sa stiti care este diferenta intre copil si adult-nimic!,doar jucaria costa ceva mai mult. Daca observati ca sunt un pic glumet sau ironic in comentariile mele va rog sa nu catalogati ca atac la vreo persoana:h5 :2dr (Zoltan)Zoli Fazakas din Odorheiu Secuiesc 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 23, 2014 Partajează Postat Februarie 23, 2014 Re: General Electric GE 90-115B [ATTACH=CONFIG]205708[/ATTACH] Stai linistit Sorin,nu aduc atingere companiei la care lucrez in nici un fel. Dar totusi le-am schimbat cu ceva mai interesant, este cel mai mare motor construit de om si montat pe o aeronava civila motorul GE 90-115B iar avionul este Boeing 777-300.Locatia New York-JFK Fratele meu lucreaza in domeniul masuratorilor de precizie si a avut un pic de-a face cu 777-le :wink: aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Re: General Electric GE 90-115B avionul este Boeing 777-300. scuze de offtop - foarte fain avionul asta, am zburat cu o sumedenie de nave asta e de departe cel mai tare. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: poze cu fiecare membru al forumului si 2 poze cu mine :ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 (editat) Re: poze cu fiecare membru al forumului Numele meu Staicu Constantin , prietenii imi spun Costache o poza si cu familia Roxana si Bogdan Editat Martie 6, 2014 de staicucostel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 (editat) Re: poze cu fiecare membru al forumului Mai actualizam... :grin: Editat Noiembrie 9, 2014 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihut Ovidiu Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Re: poze cu fiecare membru al forumului sa facem poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Re: poze cu fiecare membru al forumului si 2 poze cu mine :ha: [ATTACH=CONFIG]207025[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]207026[/ATTACH] "Eat Pizzeti !" :ha: [ATTACH=CONFIG]251550[/ATTACH] REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate