Patrolator Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Nu mai continua nimeni cu poza pentru album? :hi Pai si din ce s-a postat pina acum, majoritatea nu se mai deschid. :grin: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/lipo.jpg nu zic cine e in poza... las singur sa se descrie :D :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Atentie !! Poza este reala , chiar eu am fost fotograful !! :ha: Se vede ca unii au incercat sa o "trucheze" si sa bage pe altu` in poza da "puterea subconstientului" lui Chuck Norris a impiedicat acest lucru :banana :happy Tare de tot :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului @ stiker ... o fi antrenorul lui chuck norris .....! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului @ stiker ... o fi antrenorul lui chuck norris .....! o fi... ca e mult mai dezvoltat si mult mai tanar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Tavi Isbasia, aka Oldcarsmaniac Membru al White Wolves Offroad Club Ramnicu Valcea Tel: 0745812713 Incantat ca ma aflu printre utilizatorii acestui forum. http://www.99poze.ro/hotlink/tn_b86e7fe3426182a57cd4d4094063f34f.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului abrudila.............. de fapt Florin si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Ma numesc Rogozan Marcel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Domnule Rogozan, te rog sa-ti completezi locatia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Domnule Rogozan, te rog sa-ti completezi locatia! ......si incarcatorul... lipsesc 2 gloante.... :happy OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vladut Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Ma numesc Rogozan Marcel noroc colega :h5 Mesaj pt. straini: Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Nu mai continua nimeni cu poza pentru album? :hi Pai si din ce s-a postat pina acum, majoritatea nu se mai deschid. :grin: PATROLATOR Se deschid toaaate :D hai cine mai doreste cine mai pofteste, colorata azi e gata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Nu mai continua nimeni cu poza pentru album? :hi Pai si din ce s-a postat pina acum, majoritatea nu se mai deschid. :grin: PATROLATOR Se deschid toaaate :D hai cine mai doreste cine mai pofteste, colorata azi e gata... :br :gr1 :bravo :1 :g :ap :care :rsp :br :bannana PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Continui si eu ca vad ca nu m-am prezentat. La Trophy Covasna in echipamentul Fundatiei EMA, la Trialul de duminica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului khumall e de fapt catelul meu prezentat la un alt topic! Tondor Elemer este numele ,meu Ele sau Piciul pentru prieteni traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului ai sudat fara masca.....inainte sa faci poza ...???? e reala .....???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului ai sudat fara masca.....inainte sa faci poza ...???? e reala .....???? Pana si pe tine "maestru" al deghizarilor te`a pacalit ?? :grin: E photoshopata :twisted: :1 Elemer :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului poza e cat se poate dereala! ie facut caum vreo 3 ani cand in urma unui accident mi-a intrat acid in ochi si am fost foarte aproape sa imi pierd vederea! acea poza e facuta la 3 saptamani dupa externarea din spital iar rosul din ochi este chiar sange injectat de medici in clipa in care am ajuns la spital! acum cand ma uit la, poza imi place pt ca e o chestie altfel ,insa daca ma gandesc la acele momente..... horror! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului vaiiii ...!!! nasoala treaba cu oki .... nu esti singurul ....am si eu 3 evenimente la activ ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului jibou, salaj :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului jibou, salaj :banana Aaaa ai pozat cu cerneala simpatica, sau fiind prea mealcos tia confiscat vreun moderator poza? De asta este poza ta reala....atunci te intalnesc zilnic dupa ora 17. :ha: :ha: :ha: :ha: Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului salut! george nichifor - bucuresti. eu nu prea fac poze cu mine ca sunt satul de persoana mea. am rascolit ceva si am gasit ceva foto; pun mai multe sa ma recunoasteti in trafic si sa nu dati peste mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului alexbikerul - chivu alexandru campulung muscel :ypu mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tony Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Spiru Toni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Alfonso Lopez... in versiune "secreta"... :mrgreen: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate