unde Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Caut asa ceva, original, nu after-market. Ma intereseaza sa se potriveasca direct, fara alte adaptari. Modelul meu e cel anterior, cu bara mai sus. Nu stiu daca sint trase firele, oricum asta e o problema care se rezolva simplu (sau sper sa se poata trage firele usor de la compartimentul motor in bord). Mi-ar mai trebui si un buton care sa se "asorteze" cu bordul. Releu am, cred ca am si o port-siguranta, cabluri de 2.5mm si 1mm se pot cumpara. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Proiectoare de ceata Jimny pune si ceva poze sa vada lumea ce cauti,ca asa nu prea isi da seama omo ce vrei suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat August 12, 2009 Autor Partajează Postat August 12, 2009 Re: Proiectoare de ceata Jimny Asta e modelul de masina: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f9/1998_Suzuki_Jimny_01.jpg Proiectoarele se afla imediat sub far. Deosebirea fata de modelul actual e ca la cel curent bara fata e mult mai jos si proiectoarele sint mai aproape de sol. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate