ddanos Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Salutare tuturor, Apelez la bunavointa posesorilor de Pajero V74, lung, pentru imprumutul banchetei din portbagaj. Am nevoie de aceasta (si centuri) pt RAR. Masina a avut din constructie 7 locuri, dar proprietarul italian, a scos ultima bancheta si a inscris-o ca utilitara N1. In consecinta, pt a schimba incadrarea la autoturism trebuie sa ma prezint la RAR cu bancheta montata - dureaza 2 zile. Multumesc anticipat. 0723 634 364 0314 050 020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Re: Solicit imprumut a treia bancheta Salut te-as ajuta ca esti si din Bucuresti doar ca a mea nu are decat 5 locuri.Imi pare rau dar sper sa rezolvi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddanos Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Re: Solicit imprumut a treia bancheta Multumesc oricum pt bunavointa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Re: Solicit imprumut a treia bancheta Banuiesc ca ai treaba si esti agitat cu aceasta problema dar daca vrei baga si tu o prezentare membru si niste poze cu mititica.Mersi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddanos Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Re: Solicit imprumut a treia bancheta am o prezentare scurtissima aici: viewtopic.php?f=4&t=5024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Re: Solicit imprumut a treia bancheta scuze Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Re: Solicit imprumut a treia bancheta Pai toata lumea cauta sa o omolegheze ca autoutilitara... iar tu o vrei din nou autoturism. Daca e utilitara, nu-i mai ieftina si taxa de prima inmatriculare (mediu) ??? Si impozitul e mai mic. Singura chestie care e mai scumpa e asigurarea cu 30-50%, si rovignieta, cam cu 100 %. In rest, eu unu as lasa-o autoutilitara... OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddanos Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 Re: Solicit imprumut a treia bancheta Pai nu prea. Taxa de inmatriculare o platesti o data - am platit-o anul trecut in dec. 8000 lei. Pe cand rovigneta si asigurarea le platesti in fiecare an. De ex. rovigneta este vreo 400 lei fata de 100. Iar asigurarea si mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash4x4 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Re: Solicit imprumut a treia bancheta Si impozitul???? Te ajuta o bancheta de la a mea??? Am locurile din spate dar nu stiu daca vin bine la tine pe masina!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddanos Posted August 11, 2009 Author Share Posted August 11, 2009 Re: Solicit imprumut a treia bancheta Multumesc mult, dar no way sa se potriveasca. Bancheta ar trebui sa arate asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddanos Posted August 14, 2009 Author Share Posted August 14, 2009 Re: Solicit imprumut a treia bancheta Oameni buni, desigur ca nu le vreau moca, imprumutul va fi contra cost sau vreunui serviciu in service. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEM Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Re: Solicit imprumut a treia bancheta Buna, Vino azi in Crangasi si te rezolvam cu o bancheta -am una , dar este momentan pe masina mea azi o sa o demontez si daca vi mai pe seara, se rezolva problema 0740112707 Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddanos Posted August 17, 2009 Author Share Posted August 17, 2009 Re: Solicit imprumut a treia bancheta Multumesc lui Hem si prietenilor sai pentru bunavointa aratata, si ii anunt ca din pacate nu pot folosi bancheta lor. Insa am gasit de unde sa imprumut, si o voi rezolva dupa 5 septembrie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts