Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

grand cherokee 2004

klinutzu

Postări Recomandate

salut, sunt calin, din bucuresti, casatorit, 2 copii (mari). rulotist convins, imi place sa merg off-camping (adica drumuri de munte, pajisti, etc) si iarna la ski. in momentul de fata am un ford mondeo 2.0 tdci, 131cp, 330Nm, dar rulota este cam mare si se simte. este pacat de masina, asa ca vreau sa o schimb. am gasit un grand cherokee, 2004, 2.7crd. ce stiti despre masina in general? mentionez ca sunt "limitat" la alegeri din cauza intrarii in garaj (max 1.85m), iar GC ar fi o solutie. am mai cochetat cu subaru forester, dar nu trage decat 1500kg (fata de 2000 ale lui mondeo...).

daca nu sunteti multumiti de GC ce mi-ati recomanda?

multumesc.

jeep grand cherokee 2.7crd 2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: grand cherokee 2004

GC este bestial. daca e in stare buna, si pretul te multumeste...recomand sa modifici garajul.

sau sa il ti afara, si in garaj sa depozitezi : un set anvelope offroad, un set anvelope iarna,. portbagaj, multe alte accesorii, o remora, o motocicleta, schiurile, un atv...etc.......

Sport Utility Truck

USA99XJ

Link spre comentariu

am achizitionat si eu un grand cherokee tot din 2004 acelasi motor 2.7 crd acum 3 zile .eu sant foarte incantat de ea desi n am apucat sa fac decat 200 km cu ea.consumul este de 7.9 in afara la 120km /ora cu tot cu ac iar in oras cam 15.5 .

Link spre comentariu

am achizitionat si eu un grand cherokee tot din 2004 acelasi motor 2.7 crd acum 3 zile .eu sant foarte incantat de ea desi n am apucat sa fac decat 200 km cu ea.consumul este de 7.9 in afara la 120km /ora cu tot cu ac iar in oras cam 15.5 .

Cum sa fie bun, doar are motor de Mercedes-Benz.

Klinutzu bafta la achizitie.

Link spre comentariu

Cum sa fie bun, doar are motor de Mercedes-Benz.

Klinutzu bafta la achizitie.

:W :cl

PS-Dupa cum zice Vladruse....se intelege altceva! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Bine ai venit in :cl si nu alege masina in functie de garaj , e ca si cum ti`ai cumpara o casa in functie de mobila pe care o ai deja (stiu caz real :ha: ) Ia`ti ceva care sa te multumeasca . :h5 Bafta la achizitie

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

gata,

l-am luat. sunt super incantat de masina. confort deosebit, priveliste pe masura, se cam da lumea la o parte pe sosea (desi nu dau flashuri...). bineinteles ca am bagat-o si prin teren (fara noroi deocamdata...): pe un drum de care undeva intre buzau si prahova, intr-un sat parasit. s-a descurcat excelent. consumul este pe masura apasarii pedalei de acceleratie: la sosea, de la 9% mers normal la 14% cand conduci agresiv. cat despre oras nu stiu inca.

jeep grand cherokee 2.7crd 2004
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare