Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mitsubishi Adventure Day

terrano
 Share

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da masinile mergeau ok, nu ma asteptam de la masini de serie sa treaca peste rapa respectiva. Masinile sarace erau un pic lovite, turtite, dar nici nu e de mirare ca doar erau stoc, cu praguri de aluminiu, cu plastice pe post de bare, si normal cauciucuri de asfalt. De atunci tot zic ca ma duc cu Terrano-ul meu si incerc si eu sa trec peste santul respectiv dar tare mi-e frica ca ramane spatele suspendat sau imi rup bara din spate :grin:

Oricum Pajero nu mai aveau pe spate mult plastic.

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Am uitat sa va zic ca proba s-a desfasurat la Valea Rece, unde se face trialul la etapa de Mures. Bineinteles doar o mica mica reconstiurie al traseului de la trial.

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

ce repede te misti... asta lung l-ai luat din Deva?

sa te plimbe muuult si bine!!! urmeaza gume si troliu, sper.

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Suzuker ai mers cu noul Pajero ? :D uiti instantaneu de L200 :wink:

chiar ieri am facut o tura la cheia cu pajero cel nou identic ca cel din poza ta, in trei usi si motor 2.8 diesel, cutie automata. Masina poate in teren, are 3 diferentiale (dintre care 2 blocabile), insa l200 are garda mai mare si punte rigida pe spate, asadar eu cred ca e mai tare pt teren (desi e un pic cam lung). La pajero nu mi-a mai placut suspensia, destul de rigida. In rest masina e ok, face banul. Daca ai si o echipare calumea, te simti un mic mogul. :grin:

poze in curind

• 5 months later...
noul Pajero (2007) nu are motor diesel de 2.8 L .... :grin: ...... ci de 3,2 L :wink: . Suspensia e rigida, ai dreptate, dar asta te ajuta pe strada la curbe, totusi vrem nu vrem circulam inca majoritatea timpului pe strazi asfaltate :D Eu unul sunt foarte multumit de masina...

3,2 corect, m-a luat valul, am mers cu mai multe masini in perioada aia. 160 CP O putere litrica cam mica, consum mediu 14 L/100. Cam atit cu partile negative, in rest o masina jos palaria, desi as prefera L200 pt aventuri in teren.

mmmm... nu stiu ce sa zic, sunt multe de discutat. Putere litrica mica intr-adevar, dar nu uita ca avem de-a face cu o masina care nu trebuie sa fuga. Puterea mare da viteza si ... cam atat. Putere mare se obtine din turatie , iar turatie mare inseamna cuplu mic. Daca vrei si putere mare si cuplu mare dintr-un motor cu aceeasi cilindree atunci il supraalimentezi si ii scazi drastic durata de viata , deja intervine factorul caldura in ecuatie. Nu cred ca ti-ai dori sa urci o panta abrupta cu obstacole cu motorul turat la 4.000 rot/min sau peste..... Uita-te de curiozitate pe fisa tehnica a tractoarelor sa vezi ce cilindree mare au si ce putere mica livreaza. Motorul nou diesel de pe Pajero 2007 este absolut remarcabil, foaaarte rar am intalnit motor mai bine adaptat pentru sarcinile specificate..... iar in tandem cu cutia extrem de scurta pe treapta 1 aproape ca scoate din ecuatie reductorul. Acest motor se incalzeste extrem de greu ,iarna in conditii normale nu reusesti niciodata sa-l aduci la temperatura normala de lucru, nu ca n-ar functiona termostatul, dar racirea pasiva este excelenta, poate sa mearga lejer fara radiator pana acasa.

La consum este iar de discutat..... 14 L la suta unde? Banuiesc ca in oras te referi. Ia 14 la suta, dar numai cand este rece, dupa ce se apropie de temteratura optima, dincolo de 70 de grade, consumul este la 11 la suta. Eu in oras merg bland cu ea si nu rareori scad consumul la 9-10 L/suta, un consum mai mult decat onorabil pentru o astfel de masina.

Ar fi interesant de vazut o comparatie in teren accidentat intre L200 si Pajero 2007 cu 3 usi. :D

:D ar fi bine sa fie o supermasina Pajero , dar nu e chiar asa, are destule bube si ea dar nu la motor, acesta din urma este foarte bine ales. Ultima varianta de Pajero se simte ca a fost lucrata in mare mai mult de catre ingineri decat de baietii de la marketing... Daca vrei discutam si despre punctele slabe :grin:

Ce parere aveti despre Mitsubishi Pajero Sport, motor de 2,5 turbo diesel, an 2006, 4 usi? Nu pentru off-road ci doar ca masina de familie.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

daca nu se ofera nimeni.. raspund tot eu.

Pajero sport este f misto ca masina, stie si offroad cu mentiunea ca nu prea flexeaza cum am vrea noi, insa interiorul e putin auster si cam ingramadit. Motorul este de conceptie mai veche, cam zgomotos, dar care para sa nu aiba moarte si trage bine in teren (ma refer la dieselul de 2.5). In rest, o masina foarte misto, pacat ca nu se mai fabrica, ma gindisem si eu la un exemplar second acum ceva vreme. Am vazut ca sint foarte bine ca bani cele cu motor pe benzina, sub 10k euro.

• 6 months later...

Re: Mitsubishi Adventure Day

Evenimentele MAD sunt ok iar cele de anul trecut le-am bifat.Cel de anul acesta va fi la sfirsitul lunii la CETATEA ENISALA.Sper sa postez poze...Oricum atmosfera din cadul celor de la MITSUBISHI e ok.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

Pai noi nu putem merge ?

Fa o descriere mai larga a evenimentului sau trebuie sa ne rugam de cei de la M CAR ?

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Pai ce crezi ca nu facem fata ?

Nu cred ca scoate un timp mai bun pe macadam ca mine.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

as veni si eu cu a mea .

ceva detalii ne da cineva?

off topic: niros merg 33-urile?

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

M-am dat acu o luna eu cu Pajerosu meu si un prieten cu un Audi AllRoad. Intradevar, masina cu un milion de laptop-uri sub capota, cu chestii, trestii, masaje si alte minuni. Pe iarba verde se ducea mult in fata mea. Cum am intrat in padure, hop i-am executat doua trolieri :ha: . Bine-inteles, omu` mergea incet sa nu isi murdareasca elecricele de pe sub masina.

Cat despre o intalnire a Mitsubishilor, chiar m-as baga si eu.

OMU'e inainte de toate!

Sorry pentru intirziere...

Nu stiu date exacte....sper sa fiu si eu invitat.Am inteles ca este un eveniment soft road la care sunt invitati posesorii de MITSUBISHI sau potentialii clienti pentru a se familiariza cu masina si a vedea ce poate aceasta sa faca.

Din ce am vazut la finala de anul trecut de la SIAB ce se face la aceste evenimente este o plimbare la costum si cravata pentru membrii de pe forum(si mai ales pentru masinile lor).Va tin la curent cu informatii pe masura ce le voi avea si eu.

Eu m-as bucura :ha: ...ca as vedea masini adevarate(si piloti) :W ...dar la CHEILE GRADISTEI s-au cam atacat organizatorii :F cind a parcat o TOYOTA super echipata de off-road extrem.... :ypu (si masinile lor aveau anvelope de vara :P )

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use