buggymaker Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 M-au rugat organizatorii de la Odorhei sa postez detaliile concursului: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorheiu Secuiesc ?i sudul jude?ului Harghita DETALII CONCURS Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 (edi?ia a 4-a) se va desf??ura în perioada 3-6 septembrie 2009 în apropierea Municipiului Odorheiu Secuiesc ?i sudul jude?ului Hargita, cu centrul de concurs situat în fa?a s?lii de sport Odorheiu Secuiesc. Odorheiul va fi etapa a 5-a al Campionatului Na?ional de Off Road. Concursul se va desf??ura pe patru categorii, trei destinate ma?inilor 4x4 (Standard, Open, Extrem) ?i una pentru Enduro. Concursul este individual pe toate categoriile. GPS Garmin obligatoriu la categioriile open ?i extrem! Se premiaz? separat ?i trialul. Centrul de concurs, unde se va afla ?i secretariatul, cât ?i parcul technic, va fi parcarea din fa?a s?lii de sport. Pre?uri/pe persoan?: Taxa de participare f?r? cazare, cu cele 6 mese incluse - 600 RON Taxa de participare cu optiunea de cazare ?i cele 6 mese incluse: - 750 RON Locurile de cazare sunt rezervate: Hotel Târnava *** Hotel Gond?z? ***+ Pensiunea Hajdu ** Pensiunea Korona ** Pensiunea Pet?fi ** Hostel Tranzit ** Cazarea în hoteluri ?i pensiuni vor fi distribuite dup? ordinea de înscriere. Locul startului tehnic va fi din fa?a s?lii de sport în Odorheiu Secuiesc Plata taxei de participare se va face prin virament bancar la contul: SICULUS OFF-ROAD CLUB EGYESULET RO48 RNCB 0165 0906 2808 001 Banca BCR Odorhei V? rug?m confirma?i plata (cu OP-ul scanat) la adresa de email: office@offroaclub.ro Rezervarea se va face NUMAI în cazul în care se trimite dovada pl??ii integrale a taxei de participare prin metoda descris? mai sus. Pentru înscrieri v? rug?m folosi?i op?iunea Înscriere on-line din meniu. Toate câmpurile sunt obligatorii! INSCRIERE de la data: 11. august 2009., ora 14.00 V? astept?m cu drag! Siculus OFF-ROAD Club Odorhei "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei este vorba de concursul de 48 de ore? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei DA!!!! :h5 "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Am uitat sa postez un link catre site-ul lor: http://www.offroadclub.ro/index.php?m=1249901394 "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Asta nu e de ratat :h5 :grin: 48 ore :tr o sa fiu acolo :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Am uitat sa postez un link catre site-ul lor: http://www.offroadclub.ro/index.php?m=1249901394 nu merge inscrierea on line! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Buggymaker la standard concursul e de 24 ore? sau de 48 ore? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat August 12, 2009 Autor Partajează Postat August 12, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei De asta m-am temut , de intrebarile la care nu stiu sa raspund dar il sun pe Vari Feri si aflu. "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat August 12, 2009 Autor Partajează Postat August 12, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Trooper ai incercat sa-l completezi? Ca se deschide fisa frumos! Clau, pe afis e trecut :48H etc deci cred ca da! De ce nu!? :) Daca nu se vede afisul ca lumea luati-va monitor mai mare!! :happy *editat de Max - afisul se vede bine si la dimensiune mai mica. "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei suna foarte tentant de aceea am intrebat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Braccio Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei 48 ore....enduro...?! Daca se poate mai multe informatii referitoare la moto? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat August 18, 2009 Autor Partajează Postat August 18, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei :sr dar din foarte multe motive NU E CLASA MOTO!!! De ce? Puteti afla de la federatie. "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Semaca, din lista de inscriere esti copilor la 2 masini. Te rog ne explici si noua cum vei face fata? e pura curiozitate......................... :P :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Semaca, din lista de inscriere esti copilor la 2 masini. Te rog ne explici si noua cum vei face fata? e pura curiozitate......................... :P :h5 o sa vedeti ce n-ati vazut...duc pe unul repejor la finish si... ma-ntorc, il iau si p-al doilea, si...tusti pe podium...cu amandoi, si la extrem ...si la open :ha: :ha: :ha: mah clau...ce zici de mine?...semaca uber alles!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei @Semaca - Bine ca nu e si clasa moto ca trebuia sa-ti imprumut KTM-ul sa fi pe toate fronturile ... sau, cum ar fi sa te dai la moto cu semaca copilot? :ha: FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei ti-am mai descoperit o calitate. COPILOT UNIVERSAL, iti dam voie sa fi copilot la toate echipajele.................. :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lulu Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei vreau sa stiu unde va fi trialul, pentru ca e posibil sa ajung prin zona si eu tot acolo sus pe deal ? Stai ! Ca iti fac o poza ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei ti-am mai descoperit o calitate. COPILOT UNIVERSAL, iti dam voie sa fi copilot la toate echipajele.................. :F fain!!! dar acu' , pe bune, rog organizatorii sa modifice dupa cum urmeaza: Adrian Floricescu NU merge etapa asta cu mine ci cu vali alias babu si nu la extrem ci la open!!! deci...nu i s-a dat ci i s-a luat si nu era o volga ci o bicicleta... :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei ti-am mai descoperit o calitate. COPILOT UNIVERSAL, iti dam voie sa fi copilot la toate echipajele.................. :F fain!!! dar acu' , pe bune, rog organizatorii sa modifice dupa cum urmeaza: Adrian Floricescu NU merge etapa asta cu mine ci cu vali alias babu si nu la extrem ci la open!!! deci...nu i s-a dat ci i s-a luat si nu era o volga ci o bicicleta... :ha: Cum bine ai spus tu Semaca,casnicia sa mearga bine, barbatul trebuie sa mai mearga si la curve :ha: curvu de mine ti l-a luat de data asta :ha: :ha: :banana KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
volkerv Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei vreau sa stiu unde va fi trialul, pentru ca e posibil sa ajung prin zona si eu tot acolo sus pe deal ? vreau sa stiu si eu :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buggymaker Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei TRIALUL SE VA TINE ACOLO UNDE S-A TINUT SI ANUL TRECUT! "Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lulu Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei mersi .. sper sa mai stiu sa ajung sus pe deal ;)) Stai ! Ca iti fac o poza ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
volkerv Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei TRIALUL SE VA TINE ACOLO UNDE S-A TINUT SI ANUL TRECUT! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Aztazi ne-am inscris si platit si noi la OPEN, sper sa ajungem OK pe roti, nu cum am patit-o la Cluj, deci "Ne vedem la start.... restul e OffRoad :D" Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Semaca, din lista de inscriere esti copilor la 2 masini. Te rog ne explici si noua cum vei face fata? e pura curiozitate......................... :P :h5 o sa vedeti ce n-ati vazut...duc pe unul repejor la finish si... ma-ntorc, il iau si p-al doilea, si...tusti pe podium...cu amandoi, si la extrem ...si la open :ha: :ha: :ha: mah clau...ce zici de mine?...semaca uber alles!!! Semaco, te tine sa iti iei un copilot bun, ca iti dau eu masina de Extrem sa participi, tre sa ii pui CB-ul si Terratripul de pe IMS, in rest merge de rupe ?!? ... singura conditie e sa nu mi-o dai peste cap, ca nu am un tinichigiu bun :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate