Vizitator ADragos Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei As dori sa va prezint pozele de astazi de la Odorhei :) http://adragosphoto.info/cupa-harghita- ... ophy-2009/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei :bravo Asteptam si impresiile concurentilor.Cred ca au ce povesti! :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Am revenit acasa dupa un weekend minunat petrecut alaturi de niste oameni minunati, fie ei concurenti, fie ei organizatori. Felicitari castigatorilor, mai ales celor de la clasa OPEN (aici am participat si eu). Felicitari organizatorilor si le multumesc pentru ospitalitatea de care au dat dovada. Ne revedem in 2010. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Si eu ca si Andrei, multumesc la toata lumea si nu in ultimul rand celor care au avut incredere in mine ca stiu sa dansez chiar si dupa abandon :ha: :ha: :banana Asteptam 2010! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ADragos Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Felicitari tuturor ! Dar pozele va plac ? :D Daca tineti minte cumva eram baiatul imbracat in albastru complet cu geanta crem in spate :) http://adragosphoto.info/cupa-harghita- ... ophy-2009/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Faine poze dar putine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :banana :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Felicitari tuturor ! Dar pozele va plac ? :D Daca tineti minte cumva eram baiatul imbracat in albastru complet cu geanta crem in spate :) http://adragosphoto.info/cupa-harghita- ... ophy-2009/ Daca ti-ai face si o prezentare pe forum plus daca iti completezi locatia in profil ASA CUM CERE REGULAMENTUL FORUMULUI, probabil ca o sa te tina minte lumea. :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei As dori sa va prezint pozele de astazi de la Odorhei :) http://adragosphoto.info/cupa-harghita- ... ophy-2009/ Fara suparare dar cred ca ai fost prezent la alt concurs 1. Rasturnari in trial au fost 4 (nu 1) 3 la Open ( buggymaker , un echipaj din Ungaria si Szasz Arpi din Od. Secuiesc) 1 la extrem Un Wrangler de Ungaria 2. Intradevar au fost cativa mari ffroaderi prezenti ( Titi Marza nu a fost inscris in concurs) , dar se poate aminti: Sorin Parvulescu pilot campion national open 2008 Maurilio Zani copilot campion national 2008 si 2006 Robert Tutuianu si Adi Mares de la Piatra Neamt loc II si III 2008 Open Craiu (Craioveanu Sorin) pilot campion national 2009 extrem Boros Csaba (Ungaria) multiplu campion in Ungaria, Croatia,Slovenia si Romania la etape de tropphy si trial (loc 8 la eurotrial 2009 din Germania din 125 de concurenti la clasa Proto) Pe cei care nu am enumerat sa ma suze dar n-am luat notite 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Si sa nu uitam de Gyula si el campion national la Open 2008 ca si copilot. Care a avut performanta de a aduce un pilot absolut novice in finish la Extrem mai ales ca au reparat si masina o gramada in traseu dupa 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei La trial s-au facut poze la greu. L-am avut printre noi si pe, deja consacratul, Levo...si again bagam traditionalul leit -motiv: "Levoooo, hai cu pozele!!!!" Cateva vorbe si de la mine: Ideea de concurs de 48 ore a fost extrem de incitanta! Chestii barbatesti...cu depasiri de limite etc, etc...si iarasi zic, cum zicem toti dealtfel "daca-ar fi plouat putin...era alta treaba..." Andrei Musetescu si faimosul navigator zis Coca (Bogdan Diaconescu) :grin: au terminat traseul pe la vreo 12.00 noaptea... (desigur, cu ceva devieri pe traseul de extrem :ha: :ha: :ha: ). Eu am fost copilot la adizuz si, am mers constant, mai batraneste decat eram obisnuit cu adikamicaze... A scapat cu aceasta ocazie si de frica de foc (nu a fost finu' flacarica navigator... :ha: :ha: :ha: ) Ne-a apucat noaptea pe coclauri si ar fi fost totul OK daca nu ni s-ar fi opus o gresala de roadbook...am balaurit in jurul pozitiei la greu si ...nu singuri, ci impreuna cu legendarii Adi Mares si Robert Tutuianu si de asemenea cu binecunoscutii Gogo und Marina! Bucla traseului, de la stop timpul obligatoriu de o ora si inapoi a fost chiar foarte faina ca si offroad! Am iesit pe locul 7. In rest organizarea a fost absolut OK , cu tot ce trebuie ca sa te simti foarte bine si in afara concursului (cazare, petrecere etc). Felicitari organizatorilor Vari Ferencs si Boros Csaba si nu numai lor!!! Nu le-a fost usor sa o faca! O mentiune totusi, in afara celei cu roadbook-ul...ne-am intins mult cu trialul...daca s-ar fi respectat programul era chiar perfection. Ahh, era sa uit...deplang si acum papusica woodoo, cu care , intre noi fie vorba, finule Flacarica, daca m-auzi...am incercat sa mai elimin din concurenta...am reusit cu worldscape care a devenit astfel avortscape :ha: :ha: :ha: (tare, dar n-am scos-o eu!!!). trebuie sa-mi mai reglez fineturile si andrisantii, dar nu mai am cu ce...mi-au ars papusica ereticii!!! :P kamicaze s-a rupt si el dar, asta nu e de la mine partenere... Felicitari lui trooper si emilikai pentru un binemeritat loc 2 la open!!! schpanul zuzule...schpanul... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator on-board Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Am realizat un prim montaj video cu imagini de la acest eveniment. In scurt timp vom finaliza si montajele capturate cu camerele HD si ON BOARD-urile pe care le-am facut in si de pe masinile concurentilor si va vom tine la curent. Odata cu prezentarea tuturor clipurilor va vom spune si parerea noastra (nu tocmai buna) despre evenimentul care tocmai s-a desfasurat, din punctul nostru de vedere, al celor care am fost invitati sa filmam. Pana atunci insa, vizionare placuta: http://www.on-board.ro/video/241/Harghita-Off-road-Trophy-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Videoclipul e sublim dar lipseste cu desarvasire :P slp Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator on-board Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Incearca din nou :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Gata, se incarca :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Gata, se incarca :h5 La mine nu ....ramane pagina alba.... :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Felicitari lui Silviu Drelciuc pt locul 1 obtinut la extrem. Bafta in continuare :1 :hi :bravo Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Pana vine Levo cu pozele pun eu cateva de la mine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Altele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ADragos Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cupa Harghita Offroad Trophy 2009 3-6. septembrie Odorhei Probabil au mai fost alte etape inainte. Eu am fost acolo duminica la orele 10 si am stat pe toata durata concursul ianfara de proba standard in care din motive persoanele n-am putut-o fotografia. Scuzati abaterea de la reguli. Felicitari tuturor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate