Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

problema pompa apa nissan terrano 1 ,2700TD

preda ion

Postări Recomandate

:grin: am fost la mare in lunea neagra de 3 august si de la cernavoda la eforie am mers 4 ore in coloana.ambreiaju nu mai mergea decat cu mare apasare, si ce e mai nasol curge apa pe la pompa.cu ambreiaju am rezolvat de la reglajul pedalei dar nu stiu cu pompa ce sa fac sa o schimb cu totul sau o avea vreo presetupa sau imering?ce s-ar recomanda ca vine iarna si antigelul e scump. :p
nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: problema pompa apa nissan terrano 1 ,2700TD

......nu s mare mecanic dar schimba pompa....pe unde curge apa intra si aer si s-ar putea sa nu fi atent la temperatura si sa ciupesti garnitura de chiuloasa.......oricum la patrol y60 e vreo 300 ron max pompa......la terrano nu ar trebui sa fie f. scumpa......mai nasol cu manopera.... :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

mersi pentru sfat

o sa o schimb cat mai repede ca mai am un nissan identic cu chiulasa fisurata.asa am cumparat-o ca-mi trebuia cutia de viteze.sper sa fie buna pompa de apa avand in vedere ca si asta are chiulasa fisurata probabil tot de la vreo fierbere.daca nu e buna o sa vad ce fac sa iau una noua :p

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

Asa arata? Daca da e vreo 9 bulioane (Nipparts)! Nici nu vreau sa ma gandesc cat e cea originala ...Si vad ca vine impreuna cu vascul!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

:grin: surbriza surpriza neplacuta ,

pompa mea de rezerva e varza , are joc, nici n-am mai scos-o.astepp sa vad cat de buna una sh dupa care trbuie sa iau una noua .motorul asta al meu tot de la apa i s-a tras , ca vad elicea intrata in radiator si chiulasa fisurata. cred ca fraieru de la care am luat-o a mers fara apa deloc si l-a terminat :uameni :pr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare