preda ion Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 :grin: am fost la mare in lunea neagra de 3 august si de la cernavoda la eforie am mers 4 ore in coloana.ambreiaju nu mai mergea decat cu mare apasare, si ce e mai nasol curge apa pe la pompa.cu ambreiaju am rezolvat de la reglajul pedalei dar nu stiu cu pompa ce sa fac sa o schimb cu totul sau o avea vreo presetupa sau imering?ce s-ar recomanda ca vine iarna si antigelul e scump. :p nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: problema pompa apa nissan terrano 1 ,2700TD ......nu s mare mecanic dar schimba pompa....pe unde curge apa intra si aer si s-ar putea sa nu fi atent la temperatura si sa ciupesti garnitura de chiuloasa.......oricum la patrol y60 e vreo 300 ron max pompa......la terrano nu ar trebui sa fie f. scumpa......mai nasol cu manopera.... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat August 12, 2009 Autor Partajează Postat August 12, 2009 Re: problema pompa apa nissan terrano 1 ,2700TD mersi pentru sfat o sa o schimb cat mai repede ca mai am un nissan identic cu chiulasa fisurata.asa am cumparat-o ca-mi trebuia cutia de viteze.sper sa fie buna pompa de apa avand in vedere ca si asta are chiulasa fisurata probabil tot de la vreo fierbere.daca nu e buna o sa vad ce fac sa iau una noua :p nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: Bucse bieleta La Terrano I, WD21 pompa de apa e cu tot cu vâsco ventilator, deci e ceva mai scump? decât la y6o.... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: problema pompa apa nissan terrano 1 ,2700TD muuuuuult mai scumpa..... chiar ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: problema pompa apa nissan terrano 1 ,2700TD Asa arata? Daca da e vreo 9 bulioane (Nipparts)! Nici nu vreau sa ma gandesc cat e cea originala ...Si vad ca vine impreuna cu vascul! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: problema pompa apa nissan terrano 1 ,2700TD mai ieftin de atat ....... http://cgi.ebay.de/Wasserpumpe-NISSAN-K ... .m14.l1262 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: problema pompa apa nissan terrano 1 ,2700TD din fericire ptr el zicea ca mai areun motor de pe care o sa ia pompa ..deci va scapa ieftin :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: problema pompa apa nissan terrano 1 ,2700TD @goganu slp .....aoleu ia tzi y60 :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: problema pompa apa nissan terrano 1 ,2700TD :grin: surbriza surpriza neplacuta , pompa mea de rezerva e varza , are joc, nici n-am mai scos-o.astepp sa vad cat de buna una sh dupa care trbuie sa iau una noua .motorul asta al meu tot de la apa i s-a tras , ca vad elicea intrata in radiator si chiulasa fisurata. cred ca fraieru de la care am luat-o a mers fara apa deloc si l-a terminat :uameni :pr nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: problema pompa apa nissan terrano 1 ,2700TD :h5 are idee cineva daca merge cea de terrano 2? Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyel Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: problema pompa apa nissan terrano 1 ,2700TD Daca ai dezmembrat un terrano 1 nu ai cumva si un compresor de aer conditionat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat August 18, 2009 Autor Partajează Postat August 18, 2009 Re: problema pompa apa nissan terrano 1 ,2700TD :banana am gasit pompa noua cu 4250000lei in bucuresti la un magazin de cartier nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate