vitalies Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Sa zicem ca am imprumutat de la tine 100 de lei, si i-am pierdut. Am mai luat de la Ioana inca 50 si mi-am luat 2 prajituri a cate 10 lei. Deci imi raman 30 de lei pe care le-am inapoiat tie. Deci raman datoare cu 70 + 50 la Ioana = 120. Pluc cele doua prajituri (20 de lei) = 140. Unde sunt 10 lei?!!!!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ghicitoare de la blonda I-ai baut! spune drept slp Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ghicitoare de la blonda Prajiturile sunt deja platite, nu au legatura cu calculu' 70 la tine, si cu 50 la ioana = 120 si asta e. Prajiturile sunt incluse in aia 50 de la ioana ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ghicitoare de la blonda plus 30 (platiti) = 150 ...lasa prajiturile ca ne incurcam :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ghicitoare de la blonda Defapt aceasta ghicitoare este despre cum multi inteleg gresit notiunea de credit si debit - recunosc ca mi-a luat o juma de ora pana m-am prins :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ghicitoare de la blonda Sa incerc o explicatie cat de cat logica(nu trebuie confundate merele cu perele :ha: ): gandeste-te ca stai intr-o camera inchisa;intra in camera 150 de lei: 100 de la x si 50 de la y; ii dau inapoi 30 de lei lui x;raman in camera 120 de lei;cumpar 2 prajituri, deci raman in camera 100 de lei; primesc salariul 200 lei(se presupune ca am un venit :ha: :ha: :ha: ), deci sunt in camera 300 de lei;dau datoria de 120 inapoi; raman cu 180; suma de control corecta este 200 salariul-20 prajiturile=180 bani ramasi :ha: :ha: :ha: :ha: ati inteles???????????? Dar pe aia de clasa a 5-a cu 1=0 o stiti? :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ghicitoare de la blonda Am fugit de matematica toata viata!!! Vreti sa dispar si de pe forumul asta? Bagati-va mintile in cap Aici se vorbeste doar despre noroi si la propriu si la figurat si amplificat cu radical din cat vrea muschiu vostru :T Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ghicitoare de la blonda Sa zicem ca am imprumutat de la tine 100 de lei, si i-am pierdut. Cum i-ai pierdut???? :ha: :ha: Deci asta e la tine relatia cu banii imprumutati? :P Revenind la subiect, aia 10 lei s-au pierdut si ei! :ypu :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ghicitoare de la blonda trei amici pun cate 10 lei sa cumpere o sticla de vin =30 lei sticla costa 25 de lei rest 5 lei se dau 2 lei ciubuc la chelner raman 3 lei se impart cate unu pt fiecare amic deci fiecare a pus cate 9 lei 9x3=27+2 lei ciubucul=29 unde e un leu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Ghicitoare de la blonda hai bre ... sticla de vin costa 25 lei + 2 lei ciubucul = 27 lei ...3 lei se intorc la ei ...total 30 de lei ... Care e faza? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelc Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Ghicitoare de la blonda trei amici pun cate 10 lei sa cumpere o sticla de vin =30 lei sticla costa 25 de lei rest 5 lei se dau 2 lei ciubuc la chelner raman 3 lei se impart cate unu pt fiecare amic deci fiecare a pus cate 9 lei 9x3=27+2 lei ciubucul=29 unde e un leu? Aceeasi idee: 9x3=27 contine deja ciubucul. La asta se adauga 1 leu x 3. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Ghicitoare de la blonda Vedeti,daca e vorba de vin si carciuma ne dam seama mai repede. :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Ghicitoare de la blonda asta-mi aduce aminte de un banc, pe scurt: un comitet international face un studiu despre oameni, baga intr-o camera complet goala diverse persoane, una cate una, avand asupra lor DOAR doua bile de metal -germanul face din doua bile de metal doua superbe bile de rulment si e tare mandru de ele -chinezu face 200 bile mai mici si le vinde in mare profit ca bijuterii -romanu iese dupa o luna cu mainile in buzunar: unde-s bilele? care bine? alea pe care ti le-am dat cand ai intrat in camera! A, bilele alea de fier: una s-a pierdut si una s-a stricat.... asa si cu imprumuturile aste LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate