Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Arcuri deasupra puntilor la YJ. Daca a facut cineva ?

chrisland

Postări Recomandate

Arcuri deasupra puntilor la YJ. Daca a facut cineva acest fel de inaltare as fi recunoscator daca aveti ceva documentatie ,cu ce modificari trebuie facute la punti si directie!

Jeep Wrangler YJ 2.5i

Opel Vectra OPC 2.8 V6 TS 255hp

BMW Z3 2.0 24V

Yamaha WR 450F 2009

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Arcuri deasupra puntilor la YJ. Daca a facut cineva ?

in mare, SPOA este o prostie. Am studiat si eu problema pentru samurai si in afara de o garda la sol respectabila, sunt numai dezavantaje. Oricum, cu arcurile stock nu ai nici o sansa, poate doar asa, de show off. Cred ca e mai interesanta o conversie la elicoidale si cu ocazia asta sa jonglezi si garda la sol. Toate bune

Link spre comentariu

in mare, SPOA este o prostie. Am studiat si eu problema pentru samurai si in afara de o garda la sol respectabila, sunt numai dezavantaje. Oricum, cu arcurile stock nu ai nici o sansa, poate doar asa, de show off. Cred ca e mai interesanta o conversie la elicoidale si cu ocazia asta sa jonglezi si garda la sol. Toate bune

Poti sa faci 10 SPOA, ca garda la sol tot aia ramane. Garda la sol o schimbi cu portale sau cu gume mai mari. SPOA am facut eu si este cea mai mare prostie. Elicoidalele sunt sfante.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Arcuri deasupra puntilor la YJ. Daca a facut cineva acest fel de inaltare as fi recunoscator daca aveti ceva documentatie ,cu ce modificari trebuie facute la punti si directie!

te referi la arcuri de foi...sau la transformarea cu arcuri elicoidale ? ... KIT-ul asta de transformare l-am adus pt un client, si am stat putin prin service pana l-au montat...daca asta te intereseaza....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare