Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am nevoie de ... sfaturi

Wyner

Postări Recomandate

hi

am si eu cateva intrebari cu privire la Y-ul meu 60 si sper sa ma puteti indruma spre solutia corecta.

In primul rand as vrea sa stiu daca dupa montarea unor body lifturi de 50 de mm. trebuie sa mai fac ceva modificari in afara de decupat tabla in jurul schombatorului de viteza (nu mai intra pe greu) si prelungirea conductei rezervorului care s-a deplasat de la locul ei si nu mai ajungea la gaura.

Pe urma, ce flanse sa ii pun in conditiile in care vreau si pneuri de 35. Sunt prea mari cele de 50 mm confectionate din duraluminiu?

In acest moment pneurile sunt de 31.

Deoarece flansele vor fi home made as avea nevoie de o schita sau de o fotografie pentru a i-0 arata strungarului.

Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Am nevoie de ... sfaturi

ptr 35 trebuie schimbate rapoartele....in privinta flanselor, cat crezi ca o sa coste cele facute de tine? eu am luat cu 150 E profi care cantaresc 50 grame una maxim , de la Gepe

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Este Y 60 scurt. Confectionarea flanselor la o scula cu laser ma costa 150 de lei iar de material am facut rost gratis.

Ma mai deranjeaza ceva de cand am ridicat-o. In teren, la viteza, pe drumuri de camp (cu gropi si musuroaie) din cand in cand aud o bataie puternica in dreptul pedalierului, sub masina. Sa fie arcul? La examinarea cu ochiul liber nu se vede nimic.

Link spre comentariu

ce material vei folosi? plus iti trebuie niste prezoane, sau niste prelungitoare de prezoane.... sunt mai multe variante de flanse...in privinta galagiei cred ca e ceva din teren ...nu vad ce ar putea fi altceva

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Pot sa iti spun ca ... 35 merg fara probleme la operatia facuta de tine cel cu badi liftul de 5 cm si chiar trage nu e cazul skimbari rapoartelor ....ai Kit de inaltare OME ,, intrucat la incrucisari de punti vei avea neplacerea de a indoi aripile .... sau un sfat decupeaza partea de jos unde ating ,,,,, in rest distractie maxima :h5 te asteptam cu noutati in materie de modificari ... :)

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

O sa folosesc duraluminiu pentru ca este mai usor. Nu am OME pe masina dar inca ma gandesc daca sa-mi iau 33-uri sau 35-uri. Ce credeti despre flanse, vor aparea probleme din cauza lor cu planetarele sau cu directia in general? La 33-uri ce fel de flanse (ca latime) ar fi indicate pentru a nu creea nici un fel de probleme directie? Eu imi doresc sa pun flanse, pentru ca, trebuie sa recunoasteti, masina arata intr-un mare fel cu ele.

Link spre comentariu

N-as pune flanse DOAR PENTRU BLING-BLING, dar asta sint eu....

As face 6 (sase) bucati (flanse) , din care doua ar fi numai pt test, una in conditii de suprasarcina si una pina la distrugere. Dupa , in functie de rezultate, le-as monta sau nu pe masina mea , linistit pt viata mea si celorlalti pe linga care trec cu masina. Dar asta sint eu.....

E posibil ca , costul prezoanelor pt flanse sa depaseasca costul flanselor de la producator/ vinzator, asta in cazul in care nu folosesti prezoane de Dacia.....

Sa nu crezi ca nu ajung la struguri...si sint acri , ca doar nu am nimic cu nimeni de impartit si nici nu sint vreun chibitz pe linga vreun dealer sau vinzator.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Este Y 60 scurt. Confectionarea flanselor la o scula cu laser ma costa 150 de lei iar de material am facut rost gratis.

Ma mai deranjeaza ceva de cand am ridicat-o. In teren, la viteza, pe drumuri de camp (cu gropi si musuroaie) din cand in cand aud o bataie puternica in dreptul pedalierului, sub masina. Sa fie arcul? La examinarea cu ochiul liber nu se vede nimic.

Tampon de caroserie, randul II de la radiator spre spatele masinii

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

hi

am si eu cateva intrebari cu privire la Y-ul meu 60 si sper sa ma puteti indruma spre solutia corecta.

In primul rand as vrea sa stiu daca dupa montarea unor body lifturi de 50 de mm. trebuie sa mai fac ceva modificari in afara de decupat tabla in jurul schombatorului de viteza (nu mai intra pe greu) si prelungirea conductei rezervorului care s-a deplasat de la locul ei si nu mai ajungea la gaura.

Pe urma, ce flanse sa ii pun in conditiile in care vreau si pneuri de 35. Sunt prea mari cele de 50 mm confectionate din duraluminiu?

In acest moment pneurile sunt de 31.

Deoarece flansele vor fi home made as avea nevoie de o schita sau de o fotografie pentru a i-0 arata strungarului.

Va multumesc.

Prelungirea coloanei de volan,eventual lungirea panhard (nu este obligatorie)

ptr 35 trebuie schimbate rapoartele....in privinta flanselor, cat crezi ca o sa coste cele facute de tine? eu am luat cu 150 E profi care cantaresc 50 grame una maxim , de la Gepe

??? Poate 500 grame :P

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare