Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ceva ce nu trebuie sa lipseasca : FIERASTRAUL !

vbh

Postări Recomandate

.....din acareturile voastre. Uitindu-ma pe proiectul Troian am vazut ca la echipament de expeditie este un fierastrau Fiskars, unealta care locuieste si in Patraulea al meu (in permanenta, pt ca frasztu are chef sa care drujba cu el de fiecare data).La 2 a.m. unu' taia copacu' dintre aripa si roata, altu' facea lumina cu telefonu', in timp ce eu in plan secund ridicam patrolu' cu hilift-ul :grin: Pomu' o mai trebuit taiat o data sub masina :oops:, unde bara de directie a luat forma unui de arc de triumf bgp :oops:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@lipoveanu

al de taie pomu', e din chicago, fost marine, nu cred ca stie chestia cu inelele da' l-am vazut cum tragea cu pusca cu luneta, fereasca sfintu'! :lol: :lol:

@koala

ieftinie, gasesti la metro si praktiker, si nu costa mai mult ca o sticla de zaraza :lol: :lol:

@kato

cind te duci sa bei o bere, nu te gindesti niciodata ca ai avea nevoie si de drujba :lol: :lol:

Link spre comentariu

sa va zic eu cum sta treaba

bruno nu mai vrea sa se dea cu a lui pe teren ca sa saturat sa bage bani cu lopata in tabla si alte piese

dar se mai duce la o bere pe ici pe colo

si dupa o bere doua shpe beri ... ese apuca de offroad... fara alta masina prin preajma si de obicei noaptea...ca ziua a stat la bere sa/i vina keful...

asa ca pomiii chiar si de dimensiunea aia , sunt greu de vazut si inca si mai greu de ocolit

respect :P

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

sa va zic eu cum sta treaba

bruno nu mai vrea sa se dea cu a lui pe teren ca sa saturat sa bage bani cu lopata in tabla si alte piese

dar se mai duce la o bere pe ici pe colo

si dupa o bere doua shpe beri ... ese apuca de offroad... fara alta masina prin preajma si de obicei noaptea...ca ziua a stat la bere sa/i vina keful...

asa ca pomiii chiar si de dimensiunea aia , sunt greu de vazut si inca si mai greu de ocolit

respect :P

Soimule, minca-ti-as pipota ta!!! Ai primit invoire la calculator de la nevasta??? De unde atita rautate in tine??? Ca doara tu esti inca in luna de miere!!! :P

Link spre comentariu

nu e rautate

e adevar, poate dintr o perspectiva cam cinica

da sa ne gandim un pic de unde provine

cand ai dat ulimul semn de viata?

cand ai mai iesit cu noi?

dar la un pescuit cand ai mai iesit ...cu mine?

pai atunci sa nu o privesc asa?

ia vezi

mai e loc de o iesire?

de zi nu de noapte :lol:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare