vbh Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 .....din acareturile voastre. Uitindu-ma pe proiectul Troian am vazut ca la echipament de expeditie este un fierastrau Fiskars, unealta care locuieste si in Patraulea al meu (in permanenta, pt ca frasztu are chef sa care drujba cu el de fiecare data).La 2 a.m. unu' taia copacu' dintre aripa si roata, altu' facea lumina cu telefonu', in timp ce eu in plan secund ridicam patrolu' cu hilift-ul :grin: Pomu' o mai trebuit taiat o data sub masina :oops:, unde bara de directie a luat forma unui de arc de triumf bgp :oops: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 din poza reiese ca-i numara inelele copacului sa vada ce varsta are.... :P cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Bruno, cat 'reaku e un fierastrau d-ala minune ? ... poate rup de la gura copilului :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 faina aventura !!! cred ca va spuneati in barba : dau regatul meu pentru o drujba !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Septembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2007 @lipoveanu al de taie pomu', e din chicago, fost marine, nu cred ca stie chestia cu inelele da' l-am vazut cum tragea cu pusca cu luneta, fereasca sfintu'! :lol: :lol: @koala ieftinie, gasesti la metro si praktiker, si nu costa mai mult ca o sticla de zaraza :lol: :lol: @kato cind te duci sa bei o bere, nu te gindesti niciodata ca ai avea nevoie si de drujba :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 exista si alt model de fierastrau mult mai eficient..... care are destul loc in porbagajul masinii ... are circa 80cm-1 m .... copacul din imagine l-ar fi taiat circa 10 secunde... ..... asta de e acolo e de 'buzunar'... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 http://www.scule-ieftine.ro/produs/9/19 ... -0-234.htm asta e.... inlocuie o drujba cu succes... ..ptr o mai mare eficienta poti trage 2 de el...ca la joagar.... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 sa va zic eu cum sta treaba bruno nu mai vrea sa se dea cu a lui pe teren ca sa saturat sa bage bani cu lopata in tabla si alte piese dar se mai duce la o bere pe ici pe colo si dupa o bere doua shpe beri ... ese apuca de offroad... fara alta masina prin preajma si de obicei noaptea...ca ziua a stat la bere sa/i vina keful... asa ca pomiii chiar si de dimensiunea aia , sunt greu de vazut si inca si mai greu de ocolit respect :P forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Cand apari seniorita, in parc, pe-nserat, Curg in juru-ti petale de crin, Ai in ochi zambet dulce si luciri de pacat, Dar ai corpul de sarpe felin ... :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Septembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2007 sa va zic eu cum sta treaba bruno nu mai vrea sa se dea cu a lui pe teren ca sa saturat sa bage bani cu lopata in tabla si alte piese dar se mai duce la o bere pe ici pe colo si dupa o bere doua shpe beri ... ese apuca de offroad... fara alta masina prin preajma si de obicei noaptea...ca ziua a stat la bere sa/i vina keful... asa ca pomiii chiar si de dimensiunea aia , sunt greu de vazut si inca si mai greu de ocolit respect :P Soimule, minca-ti-as pipota ta!!! Ai primit invoire la calculator de la nevasta??? De unde atita rautate in tine??? Ca doara tu esti inca in luna de miere!!! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 nu e rautate e adevar, poate dintr o perspectiva cam cinica da sa ne gandim un pic de unde provine cand ai dat ulimul semn de viata? cand ai mai iesit cu noi? dar la un pescuit cand ai mai iesit ...cu mine? pai atunci sa nu o privesc asa? ia vezi mai e loc de o iesire? de zi nu de noapte :lol: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate