CraiovaDakarProject Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 A incercat cineca sa se joace cu cGPSMapper si cu suita de programe care urmeaza gpsmapedit...etc...etc si sa produca o harta pentru Garmin? E ceva experienta de impartasit aici? Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
blast Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Re: Harti Garmin naspa si cu aparatele astea garmin sau cu win ce. multi fac greseala asta, intii isi cumpara device-ul si dup-aia afla ca nu-l pot folosi decit daca scot bani gramada din buzunar. de-aia cel mai bun ramine pda-ul. prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CraiovaDakarProject Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 Re: Harti Garmin Eu ma refer sa faci harti care nu le gasesti de "vanzare" pe net, zone neacoperite inca de producatorii de harti! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
blast Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Re: Harti Garmin nu m-am referit la tine, nici nu stiu ce aparat ai. daca ai unul care ruleaza wm5 te pot ajuta cu soft si harti. pentru cgpsmapper poti folosi si imaini jpg pe care sa le calibrezi ? prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CraiovaDakarProject Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 Re: Harti Garmin da, da asta e frumusetea! calibrazi hartile in...sa zice OxiExplorer si apoi te apuci sa le editezi, e si o scula vizuala care face asta, e foarte tare dar mult de munca si nu cred ca se merita. Oricum, o sa incerc ceva, macar sa ma prind cum se face.... asa de cultura generala! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
blast Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Re: Harti Garmin eu am salvat un jpg facut cu google earth, am calibrat imaginea si astazi vreau sa testez, sa vad ce mi-a iesit. vreau sa vad cum merge pathaway, ca ma agit de 2 zile cu el, de cind am auzit intimplator de el. prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fender Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Re: Harti Garmin ....zone neacoperite inca de producatorii de harti! La care zone te referi sau ce-ti trebuie, punctual? A incercat cineca sa se joace cu cGPSMapper si cu suita de programe care urmeaza gpsmapedit...etc...etc si sa produca o harta pentru Garmin? E ceva experienta de impartasit aici? Am folosit cGPSMapper undeva pe la versiunea 0.8-0.9, prima care incerca sa faca ceva in mod automat pt. harti rutabile - nu mai stiu exact care versiune. Am incercat sa fac rutabila versiunea precedenta a hartii lui Olaf. Munca de sisif. Niciuna din versiunile free sau "surubarite" nu functiona cu google maps. asa ca trebuia sa exporti/importi ca sa verifici un segment/sector (multe din drumuri sunt prea simplificate). Dupa aia trebuia sa iau nodurile/intersectiile la mana, una cate una, ca sa le verific rutabilitatea. Dupa care trebuia sa atribui fiecarui drum clasa corecta pt un routing rezonabil (sa nu te bage pe neasfaltat, desi e mai scurt, cand poate sa mearga pe asfaltat ca sa ajungi mai repede). Am cedat dupa vreo 3-4 zile. N-am gasit o motivatie rezonabila ca sa termin treaba. Poti sa incerci, e ceva de invatat din asta. Dar nu merita sa aprofundezi decat daca vrei sa scoti ceva comercial. Actualmente exista harti pentru mai toata lumea. Plus ca varianta free are limitari, ti-ar trebui cel putin varianta "personal" ca sa iasa ceva ca lumea (cu care nu vei putea vinde harta) sau varianta comerciala - o gramada de parale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CraiovaDakarProject Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 Re: Harti Garmin Multumesc! Nu e munca de sisif, e munca de 1000x sisifi! Oricum e interesant si provocator, am incercat sa ma joc cu o harta a zonei din jurul Craiovei, sa pot sa si verific. A mers, dar chiar nu merita. Cel putin m-am convins ca, teoretic, se pot face harti compatibile cu Garmin! Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihaituk Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Re: Harti Garmin Mai e varianta cu hartile Open Source, in care cine poate mai introduce o cale, poteca, un drum si la final o imparte cu ceilalti. Altfel, e intr-adevar o munca anevoioasa. Am incercat si eu ceva, insa mi-am pierdut rabdarea. Mai usor a fost sa caut harti pe rapidshare si alte asemenea... :oc T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0ndu Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Re: Harti Garmin Multumesc! Nu e munca de sisif, e munca de 1000x sisifi! Oricum e interesant si provocator, am incercat sa ma joc cu o harta a zonei din jurul Craiovei, sa pot sa si verific. A mers, dar chiar nu merita. Cel putin m-am convins ca, teoretic, se pot face harti compatibile cu Garmin! Deci s-ar putea spune ca este o munca grea ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Re: Harti Garmin Deci s-ar putea spune ca este o munca grea ... :ha::ha::ha::ha::ha: Cred ca putem spune asta dupa 3 ani. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0ndu Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Re: Harti Garmin :ha::ha::ha::ha::ha: Cred ca putem spune asta dupa 3 ani. Este posibil sa fie o confuzie aici: 3 ani ne-a luat sa gasim protectia actuala, la harta se lucreaza incontinuu de 9 ani, din 8 decembrie 2003, la anul, in decembrie, sarbatorim 10 ani de ROAD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Re: Harti Garmin Este posibil sa fie o confuzie aici: 3 ani ne-a luat sa gasim protectia actuala, la harta se lucreaza incontinuu de 9 ani, din 8 decembrie 2003, la anul, in decembrie, sarbatorim 10 ani de ROAD. Nu e nici o confuzie. Sunt sigur ca s-ar putea spune ca este o munca grea. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusg Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Re: Harti Garmin Este posibil sa fie o confuzie aici: 3 ani ne-a luat sa gasim protectia actuala, la harta se lucreaza incontinuu de 9 ani, din 8 decembrie 2003, la anul, in decembrie, sarbatorim 10 ani de ROAD. Buna seara noi aici pe forum ne prezentam in sectiunea aferenta. Dvs? Multumesc. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
stane Posted October 8, 2012 Share Posted October 8, 2012 Re: Harti Garmin Este posibil sa fie o confuzie aici: 3 ani ne-a luat sa gasim protectia actuala, la harta se lucreaza incontinuu de 9 ani, din 8 decembrie 2003, la anul, in decembrie, sarbatorim 10 ani de ROAD. Eu ma tot chinui sa inteleg fraza asta. Ce inseamna "prorectia actuala"? Cine sarbatoreste 10 ani de ROAD? Esti cumva Condurateanu? Daca da, scuza-l pe colegul Marius. Nu e nevoie sa te prezinti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0ndu Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Re: Harti Garmin Eu ma tot chinui sa inteleg fraza asta. Ce inseamna "prorectia actuala"? Cine sarbatoreste 10 ani de ROAD? Esti cumva Condurateanu? Daca da, scuza-l pe colegul Marius. Nu e nevoie sa te prezinti. Domnul Condurateanu, pentru toti domnii de pe acest site. Sau mai simplu, Bogdan, pentru prieteni. (Nu am observat sa am asa ceva pe acest forum, asa ca revenim la prima varianta.) Unde anume trebuie sa ma prezint? De ce nu primesc mesajele care se posteaza pe email, desi am bifat casuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 (edited) Re: Harti Garmin Pana sa ajungi sa ai prieteni pe acest forum, domnu' Condurateanu, ar trebui mai intai sa stim cine esti. Ca asa merg treburile, cu prieteniile astea. Asa am facut toti, pentru ca asa zice si regulamentul. Ce naiba, pana si la alcoolicii anonimi se incepe cu "Buna, sunt Gheorghe si sunt alcoolic"! Nota: cand a zis de 3 ani, Atar s-a referit la faptul ca prima ta aparitie pe forum e un raspuns la un topic pe care nu s-a mai postat de 3 ani. Edited October 10, 2012 by f_zoltan Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0ndu Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Re: Harti Garmin Pana sa ajungi sa ai prieteni pe acest forum, domnu' Condurateanu, ar trebui mai intai sa stim cine esti. Ca asa merg treburile, cu prieteniile astea. Asa am facut toti, pentru ca asa zice si regulamentul. Ce naiba, pana si la alcoolicii anonimi se incepe cu "Buna, sunt Gheorghe si sunt alcoolic"! Nu tanjesc dupa prieteni, stimate domn, doar dupa o indicatie unde anume sa ma prezint :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Re: Harti Garmin Sus in coltul stanga al ecranului, domnul meu, este un link rosu. Se numeste "Regulament". Trebuia sa-l vezi integral, ca apare in momentul inscrierii, dar pentru dilema actuala se aplica punctul 2c, care contine si linkul catre topicul cautat de tine. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0ndu Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Re: Harti Garmin Sus in coltul stanga al ecranului, domnul meu, este un link rosu. Se numeste "Regulament". Trebuia sa-l vezi integral, ca apare in momentul inscrierii, dar pentru dilema actuala se aplica punctul 2c, care contine si linkul catre topicul cautat de tine. Mea Culpa. Vă mulţumesc frumos pentru ajutor şi îndrumare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Re: Harti Garmin Cu placere. Acum imi face placere sa iti urez bun venit pe forum si sa spun ca, desi nu am Garmin, admir munca pe care ati facut-o cu proiectul RoaD. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
stane Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Re: Harti Garmin Bun venit celui mai mare colectionar de track-uri si poi-uri. Iti asteptam cu interes detaliile in discutia despre Ro.A.D. 2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0ndu Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Re: Harti Garmin Cu placere. Acum imi face placere sa iti urez bun venit pe forum si sa spun ca, desi nu am Garmin, admir munca pe care ati facut-o cu proiectul RoaD. Sunteţi foarte amabil şi vă mulţumesc pentru aprecieri. Dacă există observaţii sau solicitări de includere/îmbunătăţire de/pe anumite trasee mai des utilizate de către afficionados, please shoot. Nu vă promit că vor fi în noul release ROAD2013.10, care este foarte aproape şi la care agenda de lucru e plină, dar le voi avea în vedere pentru cel de după el, ROAD2013.20, din februarie 2013. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C0ndu Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Re: Harti Garmin Bun venit celui mai mare colectionar de track-uri si poi-uri. Iti asteptam cu interes detaliile in discutia despre Ro.A.D. 2012. Pentru noul ROAD2013.10 avem deja incluse porţiunile de A1 dintre Giarmata şi Izvin - îi dă drumul mâine - şi cea dintre Deva şi Orăştie şi pasajul-centura de la Metro Ploieşti. Vor fi gata toate fizic până pe 18 nov. 2012. şi peste 60 de giratorii noi (până acum) ... Pe offroad s-au detaliat drumurile din MS (L35-062), BT(L35-007, L35-006), IL şi BR(L35-116) şi în porţiuni din TR(L35-136). Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted October 10, 2012 Share Posted October 10, 2012 Re: Harti Garmin Va sunt de folos trackuri care urmaresc drumuri forestiere care, eventual, nu apar in ROAD? Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts