Maresalul Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Salutare! Am tot cautat un amortizor de directie special facut pentru Niva, dar nu am reusit sa gasesc; Are idee cineva daca se poate folosi un alt amortizor eventual unul chiar de pe masina(de pe fata, cel mai probabil)? Merci! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Amortizor directie ia uite aici http://www.natal4x4.com.br/amordir.htm ,poate te ajuta cu ceva! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Amortizor directie Daca aveti asa ceva,va rugam sa dati ceva explicatii sau poze,eventual si alte date folositoare. Va multumim! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Amortizor directie ia uite aici http://www.natal4x4.com.br/amordir.htm,poate te ajuta cu ceva! Nu deschide frate! Nu pot sa vad nimic! :p bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Amortizor directie Asta-i poza care cred ca intereseaza-la mine a mers link-ul respectiv... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Amortizor directie Multumesc Astral! Schita si cotele sunt elocvente. Daca are cineva pe acaret asa ceva si ar posta,vazand pozitia de prindere.... Puneti ceva poze dc aveti. Va multumesc! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Amortizor directie Pe link-ul respectiv mai erau si pozele de mai jos: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Amortizor directie Multam frumos! Mai multe comentarii si pareri. :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RallyZone Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Amortizor directie la ce ajuta acest amortizor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Amortizor directie Asta e explicatia unui producator de amortizoare: ''The steering stabilizer stops vibration before it gets to the driver. It is ideally suited for trucks, vans, and 4-wheel drive vehicles. The steering stabilizers increase control under all driving conditions by reducing steering shimmy and driver fatigue. Additionally, they can reduce tire wear and protect front-end components from premature wear. 1. Better valving range on both the compression and extension cycles of the unit for a smooth comfortable ride. 2. Contains special modifiers to reduce friction and ensure smooth rod reaction. 3. Stronger than traditional metals, enhances durability for long service life. 4. Heavy-duty nitrocarburized rod for long service life. 5. Allows unit to be mounted horizontally. 6. "Self-lubricating" fluid seal designed to retain gas without excessive wear or friction.'' Eu abia mi-am comandat unul si cred ca merita montat mai ales la masinile cu directii de generatie (conceptie) veche. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Amortizor directie are cineva poze cu telescopul montat pe acaret???tare sunt curios de cum se comporta.:h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: Amortizor directie :wink: asta e misto sa l pui cand nu ai nici servo :ha:!!! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: Amortizor directie Cu servo sau fara , nu afecteaza utilizarea normala a directiei . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Amortizor directie dar fara servo utilizarea muschilor e mai mare! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate