gabim Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Salut . Sunt Gabi din Sebes Alba. Am rupt suportul de la grupul de pe fata de la Vitara . Ma poate ajuta cineva cu o solutie sau cu un capac grup fata partea spre cardan? SUZUKI VITARA 1,6 8 V -1991 VW GOLF 1,6 16 V -2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabim Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 problema rezolvata am rezolvat problema cu o sudura dar a trebuit sa demontez grupul . acum totul e ok - pe teren inainte !!!!. SUZUKI VITARA 1,6 8 V -1991 VW GOLF 1,6 16 V -2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Ajutor Vitara ceva nu e in regula cu grupul vostru. Eu nu am reusit sa rup nici unul si am abuzat de masina cit am putut si asta cu simexuri resapate (215 80) sau cu 31-uri, inclusiv l-am lovit puternic in pietroaie la Ursus freetrack. Cred ca problema are legatura cu fixarea diferentialului (sper ca nu ati facut vreo inginerie sa coborati grupul ), cardanul de fata neavand culisanta, e musai ca grupul sa nu aiba nici o problema cu alinierea gandita de japonezi. Eu zic sa studiati un pic problema sa vedeti de unde e buba, altfel vor mai fi probleme si in viitor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate