vlad Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 In voi petrece week-end-ul in zona Campulungului si ma gandesc sa urc pe Leaota sau Iezer. Pe Leaota am mai fost, se pate urca cu Dacia. Eventual cu coborare spre cabana Leota (pe acolo n-am mai fost). In Iezer nu imi este clar: am inteles ca se urca prin Leresti, trec peste barajul pe raul Targului, continui pe malul celalalt si apoi......? Ceva doritori? Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: WE in zona Campulung Muscel si apoi am sa merg eu cu voi....in masina cu goganu....si am sa va arat....spre sa iasa o sambata frum si sa ne distram:D:D:D:D va astept cu drag mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: WE in zona Campulung Muscel .....spre iezer neam impotmolit in zapada......(vezi jos) biikere daca vin ia tzi sandwichuri ca stai pe roata de rezerva :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate