Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat urgent pentru cumpararea unui range rover 2003

antelio

Postări Recomandate

salut

fratilor, vreau sa cumpar un range din 2003, dati mi un sfat ce sa verific la el la cumparare, ce belele ma steapta cu astfel de masina..etc, merita?. va multumesc sia stept sfaturile voastre cat mai urgent intrucat trebe sa fac afacerea luni.

FOR EVER JEEP!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sfat urgent pentru cumpararea unui range rover 2003

Ce model si ce bani?

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

sfatul ar fi sa nu il iei

am auzit de atatea belele cu ele incat altii au ajuns sa le vanda pe bani marunti numai sa scape de el

stiu un domn (nu e frizer, are un service specializat in Jaguar la Budapesta) si dupa ce a avut o pana, a trebuit sa cheme trailerul, pt ca nu se mai ridica suspensia pe roata respectiva

oricum, asta a fost ultima picatura, omul la dat si cand eram la el cauta un Y60 ca al meu, ca mai avuse 2 si in viata lui nu a avut probleme cu ele

asta e colateral

ideia e ca nu prea sunt la cautare

cine a avut, nu prea mai ia, cine nu a avut...poate intreaba si el, si sigur nu il mai ia

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Subscriu celor de mai sus, eu tot de suspensiile pneumatice am auzit ca ar fi punctul lor slab, dar exista sisteme de ocolire a modulului electronic de comanda,etc.

La km aia(140k parca) ar trebui luata din Germania, ca acolo,sigur i-au inlocuit aia tot ce era vulnerabil , pe bani grei si nu a invatat nimeni meserie pe ea ca in Ro.

La asa masina trebuie service meserias, cu retea buna in tara, si bani buni in cont.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Nu iti recomand. Am fost extrem de pasionat de acest model cand s-a lansat, aveam toate brosurile posibile si de prezentare, si tehnice din mai multe tari, in mai multe limbi, si l-am vazut in showroomuri si studiat de cand a aparut... Cred ca si acum mai stiu datele tehnice pe de rost...

Ce s-a intamplat intre timp? Primele loturi (gen 2003) au avut probleme destul de mari, vibratii nedorite, parbrize care se crapau, suspensiile pneumatice, si altele - rezolvate in mare parte prin rechemarile in service. Nu toate rechemarile s-au facut in Romania, si e mult mai bine sa cauti un model mai recent, care le are rezolvate direct din fabrica. Altminteri, 20.000 e foarte mult, in contextul in care masina se devalorizeaza pe zi ce trece. Si-a trecut perioada de glorie, acum scade pretul vertiginos!

Dincolo de asta, oricum RR NU au fost niciodata EXTREM de fiabile, cei cu Land Rover stiu ce este un gremlin si ce face.... iti freaca electrica asa, aleatoriu fara sa intelegi cum si de ce... si e multa electronica pe masina aia... Intretinerea in schimb e pe masura si calibrului si fiabilitatii, deci un alt punct in minus...

Sfatul meu este, daca iti place enorm modelul, sa mai astepti cateva luni, si sa iei unu din Germania... e intretinut cu totul altfel, si daca e si mai recent, si mai ieftin, cu atat mai bine.

Si un ultim sfat, detasat de aceasta masina - NICIODATA nu fa afacerile in graba. NICIODATA.... in 99% din cazuri PIERZI. Daca dai o diferenta considerabila, la un schimb, deja e clar ca iesi in dezavantaj, iar "graba" nu face decat sa demonstreze asta... Nu ma refer la graba ta, ci la a vanzatorului care te zoreste... Eu nu as lua masina asta in aceste conditii de "urgent", pur si simplu din principiu.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare