Miron Sorin Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: Pozitie cardan daca iti permite atelajul sa pui doua bucati.... la mitsu de exemplu cardanul spate are cam 50 cm....si fata aprox. 70 @ J.T. iti multumesc pentru poza....pe acea poza "tata" e mai mic :ha: :ha: sau nu vad bine?!? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: Pozitie cardan la cele scurte , mama si tata sunt aproape egale ...... la masinile lungi se vede clar diferentza ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Pozitie cardan cardan de toyota poate se vede mai bine care e tata care e mama partea lunga e partea tata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Pozitie cardan aia mai lunga vine spre cutie .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Pozitie cardan Masina e lunga si poti sa faci toate prostiile pe sub ea, eu voi urmari obtinerea cistigului la unghiul de trecere, care e cel mai naspa, am cam indoit un scut frumusel si nou de parca nu era al meu si pariasem ca il dovedesc. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Pozitie cardan DA, frumos-fain , numai ca discutia se poarta despre cardane auto si nu de utilaje . Alte poze nu am avut :sr dar cred ca sunt destul de explicite,ca sistemul de functionare nu cred ca difera :grin: fie utilaj industrial sau auto! @Miron Sorin @ J.T. iti multumesc pentru poza....pe acea poza "tata" e mai mic sau nu vad bine?!? Io cred ca tata era chinez :ha: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate