Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O mana de ajutor, va rog !

yety

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: O mana de ajutor, va rog !

O am de 2 zile in Iasi si deja m-am dus cu nervii !!!

Nu gasesc un service dispus sa-mi faca si mie macar o constatare ! Toti ma amana de pe o zi pe alta ! :uameni

E foarte nasol ca dupa atata timp in care mi-am dorit-o si la cat de entuziasmat sunt acum ca mi-am luat-o , nu o pot face cat mai repede .

Am imprumutat bani s-o repar si acuma stau cu ei in buzunar !

Am mai reparat eu ce am stiut , dar la mecanica nu ma bag ca o sa ramana o motoreta in cel mai bun caz dupa ce termin cu ea.

Angler , tot in tine imi e baza !!! :hi

Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher "
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...

O am de 2 zile in Iasi si deja m-am dus cu nervii !!!

Nu gasesc un service dispus sa-mi faca si mie macar o constatare ! Toti ma amana de pe o zi pe alta ! :uameni

E foarte nasol ca dupa atata timp in care mi-am dorit-o si la cat de entuziasmat sunt acum ca mi-am luat-o , nu o pot face cat mai repede .

Am imprumutat bani s-o repar si acuma stau cu ei in buzunar !

Am mai reparat eu ce am stiut , dar la mecanica nu ma bag ca o sa ramana o motoreta in cel mai bun caz dupa ce termin cu ea.

Angler , tot in tine imi e baza !!! :hi

Din cate stiu eu, s-a rezolvat, veverita ta a fost revizuita si chiar mai mult :grin:

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

Da !

Am gasit postul tau cu veverita pe care o dezmembreaza Dan si asa am dat de baietii din offroad club iasi .

Cu ajutorul lui Dan , am reusit s-o pun la punct si chiar s-o inalt un pic din cercei ( luati tot de pe masina rasturnata de el) .

Au mai ramas cateva reparatii minore de facut , dar asta dupa Iasi Adventure Raid , cand o avea timp mai mult Dan.

Sunt super multumit de Samurache !!!

Am schimbat ( mai bine zis Dan a schimbat la ea ) destul de multe piese : cardan fata , cruci cardanice, cabluri frana de mana , cablu kilometraj, curea distributie, filtru benzina, toate uleiurile, cercei arcuri ( plus springuire arcuri ) , saboti frana , cilindru frana, adaugat flanse roti , rulmenti alternator... si cateva care nici nu le mai tin minte :grin: .

Super baietii de la Iasi !!!!

Pana sa dau de voi ma gandeam ca trebuie sa-mi iau concediu sa o duc inapoi la Brasov ca s-o fac!!!

Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher "
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare