PYZ Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: O mana de ajutor, va rog ! Bavo ! Sa te poarte pe unde iti doresti ! :banana :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: O mana de ajutor, va rog ! S-o stapanesti sanatos si sa faceti multi km impreuna :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: O mana de ajutor, va rog ! Multam fain!!! Azi o duc in service si am ceva emotii ... sper sa-mi ajunga banii ca sunt cam multe de reparat !!! Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: O mana de ajutor, va rog ! O am de 2 zile in Iasi si deja m-am dus cu nervii !!! Nu gasesc un service dispus sa-mi faca si mie macar o constatare ! Toti ma amana de pe o zi pe alta ! :uameni E foarte nasol ca dupa atata timp in care mi-am dorit-o si la cat de entuziasmat sunt acum ca mi-am luat-o , nu o pot face cat mai repede . Am imprumutat bani s-o repar si acuma stau cu ei in buzunar ! Am mai reparat eu ce am stiut , dar la mecanica nu ma bag ca o sa ramana o motoreta in cel mai bun caz dupa ce termin cu ea. Angler , tot in tine imi e baza !!! :hi Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: O mana de ajutor, va rog ! O am de 2 zile in Iasi si deja m-am dus cu nervii !!! Nu gasesc un service dispus sa-mi faca si mie macar o constatare ! Toti ma amana de pe o zi pe alta ! :uameni E foarte nasol ca dupa atata timp in care mi-am dorit-o si la cat de entuziasmat sunt acum ca mi-am luat-o , nu o pot face cat mai repede . Am imprumutat bani s-o repar si acuma stau cu ei in buzunar ! Am mai reparat eu ce am stiut , dar la mecanica nu ma bag ca o sa ramana o motoreta in cel mai bun caz dupa ce termin cu ea. Angler , tot in tine imi e baza !!! :hi Din cate stiu eu, s-a rezolvat, veverita ta a fost revizuita si chiar mai mult :grin: Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: O mana de ajutor, va rog ! Da ! Am gasit postul tau cu veverita pe care o dezmembreaza Dan si asa am dat de baietii din offroad club iasi . Cu ajutorul lui Dan , am reusit s-o pun la punct si chiar s-o inalt un pic din cercei ( luati tot de pe masina rasturnata de el) . Au mai ramas cateva reparatii minore de facut , dar asta dupa Iasi Adventure Raid , cand o avea timp mai mult Dan. Sunt super multumit de Samurache !!! Am schimbat ( mai bine zis Dan a schimbat la ea ) destul de multe piese : cardan fata , cruci cardanice, cabluri frana de mana , cablu kilometraj, curea distributie, filtru benzina, toate uleiurile, cercei arcuri ( plus springuire arcuri ) , saboti frana , cilindru frana, adaugat flanse roti , rulmenti alternator... si cateva care nici nu le mai tin minte :grin: . Super baietii de la Iasi !!!! Pana sa dau de voi ma gandeam ca trebuie sa-mi iau concediu sa o duc inapoi la Brasov ca s-o fac!!! Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: O mana de ajutor, va rog ! :1 pt samurake ... Spor la treaba si ... de acum pe coclauri cu el :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yety Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: O mana de ajutor, va rog ! Multam !! Ca sa se vada munca, pun o poza cu " inainte" si una cu " dupa" :grin: Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate