pinti Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 M-am gandit ca ar fi interesant sa adunam toate pozele cu indoiturile ce le facem in teren ,m-am gandit ca nu sunt putine asa ca sa curga :h5 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: masini indoite in teren pinti..., aici sunt campion :ha: , watch this! :happy :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: masini indoite in teren .................. Cu toate ca o sa fiu un pic pe langa subiect cu explicatiile cand ar trebui sa pun doar pozele, imi permit o mica remarca sa vedeti cum e viata.Asta iarna pe camp, vizibilitate redusa, GROAPA si de data asta, dar acoperita cu zapada si iarba uscata, am INCALCAT REGULA si am iesit din coloana (iti mai aduci aminte bullbar?), am luat-o pe langa drumul principal ca sa depasesc niste oi, iesind din coloana si din NEATENTIE bum, direct in groapa! Bine ca nu m-am infipt in cineva ca altfel eram ostracizat de bulbar, si altii, asa ca nu am fost decat “salvat” de acestia si ne-am amuzat pe cinste! :ha: :h5 Baieti, teminati odata cu povestea asta, chiar nu v-ati plictisit cu aceeasi placa pe care o puneti peste tot unde aveti ocazia? In urma acestui incident am busit bara de directie, pragul dreapta de la masina l-am infundat, treapta de asemenea, overfenderul pe fata dreapta muci si traversa cutie + tampoane f****e. Am gresit, se mai inntampla in viata, nu ridica piatra sa dai cu ea ca nu se stie niciodata cand se va intoarce impotriva ta. Prin urmare mai bine puneti pozele, explicati si daunele daca vreti si sa dea Domnu sa nu se mai intample! :h5 Edited bt aztec Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: masini indoite in teren ........................................ In acest sant mi-am lasat tampoanele si jumatate din bara spate :ha: (pe care oricum am dat-o jos acum :grin: :h5 ) Edited by Aztec Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: masini indoite in teren .............................................................. Am sarit de la aceasta trambulina naturala si la aterizare datorita faptului ca nu a fost legata bine canistra, aceasta a devenit proiectil si s-a infipt direct in luneta spate... :grin: , un alt damage minor a fost ca s-a indoit si puntea fata, da` asta este alta poveste... [youtube:1nfx5gcg] [/youtube:1nfx5gcg] Edited by Aztec Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: masini indoite in teren Baieti. ..... On topic: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: masini indoite in teren off-topic azi m-am apucat de dezdoit cat da cat un pic asa si de smirghelit Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: masini indoite in teren slp ta2 performed by adi15mii :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: masini indoite in teren Topicul asta nu-l reinvie nimeni ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Mai 16, 2011 Autor Partajează Postat Mai 16, 2011 Re: masini indoite in teren Caut ceva poze de cand am iesit ultima data cu unul din organizatorii de la TAT din fiecare an.Pot spune doar ca tabla la Nissan indiferent cat este de tapana cedeaza daca intalneste cativa zeci de pomisori:grin: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: masini indoite in teren cam asa arata un L200 cu burta la soare [ATTACH=CONFIG]106251[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]106252[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]106253[/ATTACH] PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Mai 19, 2011 Partajează Postat Mai 19, 2011 Re: masini indoite in teren Din poze reiese ca ati rasturnat-o pe loc drept :ha: Stiu ca nu e asa si bine ca sunteti amandoi zambitori si nu e nici un girofar prin preajma. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate