cristi3611 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 (editat) Cine poate sami dea cateva informatii depre masinile tata in special tata telcoline ori ce chestie lucru minor spus de voi este un ++ mare pentru mine as vrea sa stiu daca sunt bune pentru ofrood dar nu extrem,motoare transmisie suspensie ori ce ajutatima Am pus cateva poze cu modelul care as vrea sa mil achizitionez Iertati-mi stangaciile de incepator daca sunt Editat Octombrie 27, 2010 de Astral Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: tata telcoline (help, F1) SFATURI Salut. S-a mai discutat pe aici prin zona despre TATA, si concluzia a fost ca NU. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: tata telcoline (help, F1) SFATURI Si TATA e un fel de D.A.C.I.A. - ADICA Daca Ai Cap Ia-ti Altceva !!! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: tata telcoline (help, F1) SFATURI Terminati cu rautacismele ... nu fiti copilandri. Linga blocul meu e parcata una de vreo un an. Arata tare bine, si inca gumele nu s-au lasat pe janta. Acuma, ii plina bena de corcoduse (e parcata fix sub o tufa deasta roditoare). O comoara la casa omului. Daca ar sti propritaru' ce supa sau gem bun se face din poamele astea, ar veni macar sa-si culeaga recolta http://carunderconstruction.googlepages.com/Unschuld.gif I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: tata telcoline (help, F1) SFATURI Deci morala este, daca o lasi un an, cauciucurile rezista, si poti sa faci si un gem! Eu zic mai bine iei un borcan de dulceata din Carrefour, si de restu de bani o masina serioasa, fie si SH. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: tata telcoline (help, F1) SFATURI NU e rautacism. Am fost acum un an, inainte de a lua Nissanu' in prospectiune pe la dealerii din Oradea care aveau 4x4 (Niva, Suzuki, Subaru - unde se vindea si TATA). Am vazut masina de aproape, dar singurul lucru bun acolo era reprezentanta de vanzari, cu niste :top de-ti taiau respiratia :grin: . In rest , marfa indiana. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: tata telcoline (help, F1) SFATURI In rest , marfa indiana. Indiana ca indiana dar au cumparat ei Jaguar ?i Land Rover. :ha: Nici Land Rover-ul nu o sa mai fie ce-a fost :sr Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: tata telcoline (help, F1) SFATURI m-am uitat si eu la una , cred ca avea 2-3ani vechime ...apreciez ... toate plasticele pe ea se strambase si se albise ... pare un chici ... in alta ordine... e urata cu spume ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: tata telcoline (help, F1) SFATURI .....stii vorba aia: aTATA dai aTATA face.....numai ca in cazul de fata face mai putin.... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: tata telcoline (help, F1) SFATURI Salutare vezi ca am mai scris ceva la topicul ''Altele'' daca vrei ma repet.Deci unde lucrez eu este o firma care monteaza antene releee etc.Pe langa 2-3 toyota hylux au si vreo 2 TATA.I-am intrebat de masina si iti spun exact cu cuvintele celor care au mers cu ele. -daca ai pietre la rinichi ti le scoate sigur masina este foarte rigida -la 120 km /h pe autostrada zici ca se rupe in doua si ca face mai rau ca un ARO(si mithu meu face la fel :ha: ) -cica ar avea mototre de isuzu -pe dedesupt arata bine o gramada de fiare groase si tepene -la una din ele i-a cazut ambreiajul destul de repede -pretul este cam mare -a fost masina de armata si cam atat :banana Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator luci1969 Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: tata telcoline (help, F1) SFATURI Salutare vezi ca am mai scris ceva la topicul ''Altele'' daca vrei ma repet.Deci unde lucrez eu este o firma care monteaza antene releee etc.Pe langa 2-3 toyota hylux au si vreo 2 TATA.I-am intrebat de masina si iti spun exact cu cuvintele celor care au mers cu ele. -daca ai pietre la rinichi ti le scoate sigur masina este foarte rigida -la 120 km /h pe autostrada zici ca se rupe in doua si ca face mai rau ca un ARO(si mithu meu face la fel :ha: ) -cica ar avea mototre de isuzu -pe dedesupt arata bine o gramada de fiare groase si tepene -la una din ele i-a cazut ambreiajul destul de repede -pretul este cam mare -a fost masina de armata si cam atat :banana Tata Telcoline nu este chiar asa rigida cum spui, dar imi aduc aminte prima data cand am urcat intr-o masina 4X4 adevarata : am crezut ca sunt intr-o caruta fara arcuri. Telcoline e facuta sa care 1 tona si are arcuri de foi. incarcata scutura mai putin. Daca vrei sa faci raliu pe autostrada cu 120 km /h nu-ti cumperi 4x4 Tata Telcoline. Ar trebui sa fie un forum unde cei care au asa ceva sa poate sa ofere mai multe informatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 (editat) Re: tata telcoline (help, F1) SFATURI La momentul in care a aparut in tara la dealeri prin 2006 parca ma batea gindul sa iau una sa o am la carat.Asa ca am fost cu ea la un test drive pe dealurile de linga metro iasi.Impresiile au fost cam urmatoarele: 1. Ce m-a frapat era ca desi masina era noua inauntru putea de parca ar fi dormit o noapte o gasca de mosnegi(plasticurile de super slaba calitate) 2.motorul spunea dealerul era de provenienta mercedes(f vechi) preevazut cu pompa normala care putea fi amorsata la mina(mi-am adus aminte de golful 2 pe care l-am avut).pe dealuri a mers binisor dar la o inclinare laterala nu a mai primit motorina (desi cica avea vreo 10 l in rezervor)si am fost nevoiti sa amorsam pompa cu mina. 3.interiorul si exteriorul echipat la nivelul anilor 8o si cam de mintuiala. 4.pretul era marisor la vremea aia cam 18 mii cu tot cu taxe asa ca m-am lasat pagubas. 5.In afara de tata am vazut si:topca erau nelipsite de la dealer:ha::ha:(probabil ajutau la vinzari la vremea aia) in rest un vecin cu o firma de termopane o are de vreo 4 ani si din cite vad isi face treaba cu ea dar banuiesc ca o tine numai pe strada. Acum ce sa zic poate suntem noi romanii cam pretentiosi ca astia de aici de prin Bangladesh si India o lauda de numa numa:http://www.team-bhp.com/forum/long-term-ownership-reviews/36116-my-tata-telcoline-4x2.html Editat Octombrie 28, 2010 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: tata telcoline (help, F1) SFATURI Nu comentez aspectele estetice . E o masina de munca , asa ca esteticul ... Masina in sine este rudimentara , sudurile la sasiu sint absolut manuale , cu electrod invelit , de slaba calitate , motorul e sub licenta mercedes , nicidecum mercedes . Zgomotul e neacceptabil in habitaclu .Dupa ceva km , nu multi , indiferent de drumuri , suspensia fata nu va face fata .Desi e produsa acum citiva ani , e clar ca e la nivel de 20 de ani in urma . Cred ca intercoolerul e inutil , scaunele sint cam degeaba , spatiu la locurile din spate e prea mic , iar goala ma rugau frumos cei din spate s-o las mai incet prin Braila ca dadeau cu capul in plafon ....Suspensia spate e de trasura .Desi eu nu cautam decit o masina de munca . Pretul pe care l-am estimat eu la o masina noua e de 50% din cel de la dealer .Si chiar si asa , as fi cerut bonus doua icoane ....Sa mearga bine macar in garantie .... Masina pe care eu nu am cumparat-o a ajuns la un client de-al meu , care o foloseste zilnic .Soferul pe care a cazut magareata s-o conduca m-a felicitat pentru evitarea achizitiei masinii . Si are Dacie ....pentru comparatie ... Cred ca totusi sint rau in aprecieri . Am vazut si eu ca unii o lauda . Si Aro 10 e laudat , in ciuda limitarilor lui .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate