ady_petre Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 cine a mai fost? cum e drumul? orice informatie ma ajuta. eu de fapt vreau sa ajung in sibiu din petrosani si nu prea vreau sa merg pe petrosani-simeria-sibiu sau petrosani voineasa-brezoi -sibiu. din cite am inteles ar fi u n drum din voineasa care da in sadu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: voineasa-sadu(sibiu) Salut, acu 4 saptamani am mers pe drumul ala, are cam 37 km, nu am folosit deloc 4x4,dar din pacate a plouat cand am ajuns pe cel mai inalt punct si nu am putut admira privelistea care, sunt convins ca este extraordinara. Atentie insa, sunt cateva bifurcatii, te poti pierde.Iesi exact pe Valea Sadului, ultima portiune o mergi pe langa paraul numit Vaca. P.S. Din Voineasa mergi catre Voinesita,si pe urma, la iesire ajungi in niste chei.Mentii directia pe drumul principal. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Leonte Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: voineasa-sadu(sibiu) Din Voineasa se merge spre barajul Jidoaia,se trece un pod la stinga inainte de baraj si urci spre culme, dupa care se coboara la Sadu TeaK-ul in format Garmin : http://www.4x4yo.ro 73 de Sorin / YO3DLW www.4x4yo.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Leonte Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: voineasa-sadu(sibiu) La Sibiu se poate ajunge si prin Paltinis de la Sadu :jp1 73 de Sorin / YO3DLW www.4x4yo.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate