blast Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 recomand acest software pentru pda cu wm5. se pot folosi (am testat) harti capturate din Google Earth Pro (de preferat versiuni ulterioare celei 4.0), care se calibreaza foarte usor cu PathAway Map Manager. procedeul de calibrare este foarte simplu, si asa cum probabil ca faceti si voi, se pun pioneze pe harta din google cu pozitia gps la explicatii. atentie, pentru ca google earth pro trebuie configurat sa afiseze pozitia in sistem universal transverse mercator (ce dracu' o fi si aia :)). prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: PathAway varianta free e ok? am vazut pe site ca merge numai 15 minute sau ceva de genul asta. Ai incercat si cu hartile alea militare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: PathAway Aceeasi functionalitate o are si GPSTuner + Map Calibrator. Merge cu orice harta bitmap/jpg pe care o calibrezi, eventual peste care importi rute si puncte de interes din GoogleEarth ;) Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 (editat) Re: PathAway :) softul nu este free, dar exista versiunea vaccinata :). n-am incercat cu gps tunner, dar cu pathaway mi-a mers din prima. aceeasi harta (calibrata cu ozi) nu mi-a mers pe OziExplorerCE. asa ca pentru ozi folosesc hartile militare 1 : 100.000, iar cu pathaway folosesc harti capturare din google earth pro si hartile din colectia "muntii nostri" (gata calibrate) de pe site-ul amintit pe un alt topic. Editat August 31, 2012 de Astral prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: PathAway pls, imi poti trimite un vaccin? Multam, F :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: PathAway http://rapidshare.com/files/268120349/Pathaway.rar.html prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat August 25, 2012 Autor Partajează Postat August 25, 2012 PathAway PathAway + MapAway + PDA (cu GPS si Windows Mobile) si ati rezolvat definitiv orice problema. usor si fara calibrare de harti. prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 (editat) Re: PathAway PathAway l-am folosit si eu cu succes pe telefon cu Android. Se gaseste gratuit pe market android/GooglePlay.Merge cu sau fara legatura la internet. Nu ai net incarci hartile dupa. Editat August 25, 2012 de luckgil Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Re: PathAway eu l-am folosit pe PDA cu WM, bun soft ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat August 25, 2012 Autor Partajează Postat August 25, 2012 Re: PathAway nu stiu daca PathAway este gratuit pentru android, pentru ca nu am testat versiunea pentru android, dar nu cred. am testat (si folosit) versiunea pentru windows mobile (care, desi este pe bani, se gaseste si in forma "vaccinata"), si-am fost mai mult decit incintat. MapAway este gratuit si este pentru pc/windows xp si este necesar pentru descarcarea hartilor GATA CALIBRATE. desi am observat ca unii sint ceva mai zgirciti cu munca lor (ceea ce in definitiv mi se pare absolut normal), va pot da toate detaliile, de la procurarea softurilor pina la utilizarea lor. am utilizat un pda mio p350 cu windows mobile 2005 si un pc cu windows xp. aaa, si nu va recomand litoralul bulgaresc, pentru ca aveti toate sansele sa plecati pe jos de-acolo :D prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat August 25, 2012 Partajează Postat August 25, 2012 Re: PathAway PathAway este si in forma cu plata si in forma free pe market android. Cea free face treaba destul de buna. Nu stiu exact ce are in plus varianta platita. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat August 31, 2012 Autor Partajează Postat August 31, 2012 Re: PathAway parhaway - http://www.2shared.com/file/i082I5ly/PathAway_GPS_PRO_v40080.html (recomand dezactivarea antivirusului , pentru ca generatorul de seriale este interpretat gresit ca fiind virus) mapaway - http://www.iippo.net/jb/mapaway/ prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: PathAway iippo.net nu merge. O fi down temporar? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: PathAway iippo.net nu merge. O fi down temporar? same here Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: PathAway acum merge. multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat August 31, 2012 Autor Partajează Postat August 31, 2012 Re: PathAway probabil ca ati sarit gramada pe bietul server :D link-ul merge. prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: PathAway PathAway, versiunea free pe Android, merge doar cu ceva harti online. E un fel de demo... Cum "online" nu prea are legatura cu padurea, merita cumparata versiunea Express Edition. Costa 100 si ceva de leuti, si e ok. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: PathAway PathAway, versiunea free pe Android, merge doar cu ceva harti online. E un fel de demo... Cum "online" nu prea are legatura cu padurea, merita cumparata versiunea Express Edition. Costa 100 si ceva de leuti, si e ok. Ai dreptate merge cu harti online. Dar poti sa ii dai drumu, inregistreaza trackul fara harti si apoi cand ajung la civilizatie il aseaza si peste o harta. Cu sau fara harti incarcate trackul se face. Am incercat eu in delta. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat August 31, 2012 Autor Partajează Postat August 31, 2012 (editat) vad ca va plac versiunile demo sau alea pe bani :D de banii aia mai bine bagati motorina, ca si-asa e scumpa si se-anunta si scumpiri. Ai dreptate merge cu harti online. Dar poti sa ii dai drumu, inregistreaza trackul fara harti si apoi cand ajung la civilizatie il aseaza si peste o harta. Cu sau fara harti incarcate trackul se face. Am incercat eu in delta. treaba e sa te poti orienta in teren, nu sa inregistrezi track-ul si cind ajungi acasa sa te uiti pe unde-ai umblat. daca-ti place asa mult vesiunea free, n-o descarca pe cea existenta mai sus.:grin: Editat August 31, 2012 de Astral prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: PathAway vad ca va plac versiunile demo sau alea pe bani :D de banii aia mai bine bagati motorina, ca si-asa e scumpa si se-anunta si scumpiri. Dreptate ai... bagati motorina multa, ca fara navigatie in padure te-nvarti si bajbai si arzi la motorina... Pe asfalt, e drept ca nu trebuie cine stie ce... :grin: 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Septembrie 1, 2012 Partajează Postat Septembrie 1, 2012 Re: PathAway @blast merci mult de ajutor..... o sa revin cu nelamuriri (sper sa nu am prea multe) cat despre track-uri, rute, harti vreau sa spun ca multa lume face confuzie intre termani: - track - este ceea ce se intregistreaza in urma unei iesiri cu ajutorul unui soft dedicat+GPS (ajungi acasa o urci pe site/harta/google earth, etc. si vezi pe unde te-ai dat) - ruta - este ansamblul de coordonate/traseul de urmat (exportat dupa un track inregistrat in teren in prealabil sau facut manual intr-un soft dedicat sau in comunul Google Earth, etc.) Problema in teren (aici vorbesc in numele meu... altii probabil vor si cartofi prajiti :ha:) cu masina sau cu bicicleta este sa am un soft pe care sa incarc o ruta pe care sa ma arate "clipocind" pe "linia rosie"... sa stiu sa nu ma abat de la traseu... nimic mai mult, iar daca imi da posibilitatea sa pun si puncte de interes cu atat mai bine. Nu ma intereseaza "track-uirea"... aia o poate face oricine cu un simplu telefon sau tableta cu GPS si cu un rahatel de soft free gen http://www.sports-tracker.com multam @blast inca odata Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 1, 2012 Partajează Postat Septembrie 1, 2012 Re: PathAway @blast merci mult de ajutor..... o sa revin cu nelamuriri (sper sa nu am prea multe) cat despre track-uri, rute, harti vreau sa spun ca multa lume face confuzie intre termani: - track - este ceea ce se intregistreaza in urma unei iesiri cu ajutorul unui soft dedicat+GPS (ajungi acasa o urci pe site/harta/google earth, etc. si vezi pe unde te-ai dat) - ruta - este ansamblul de coordonate/traseul de urmat (exportat dupa un track inregistrat in teren in prealabil sau facut manual intr-un soft dedicat sau in comunul Google Earth, etc.) ....... Mai simplu zis, ar fi asa : -track - "urma" inregistrata de GPS, DUPA ce ai parcurs un traseu -ruta - traseul facut de TINE, cu diverse soft-uri, INAINTE de a pleca pe traseu :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Septembrie 1, 2012 Partajează Postat Septembrie 1, 2012 Re: PathAway @blast merci mult de ajutor..... o sa revin cu nelamuriri (sper sa nu am prea multe) Problema in teren (aici vorbesc in numele meu... altii probabil vor si cartofi prajiti :ha:) cu masina sau cu bicicleta este sa am un soft pe care sa incarc o ruta pe care sa ma arate "clipocind" pe "linia rosie"... sa stiu sa nu ma abat de la traseu... nimic mai mult, iar daca imi da posibilitatea sa pun si puncte de interes cu atat mai bine. Nu ma intereseaza "track-uirea"... aia o poate face oricine cu un simplu telefon sau tableta cu GPS si cu un rahatel de soft free gen http://www.sports-tracker.com multam @blast inca odata Eu zic ca pentru ce vrei tu (bicicleta) sa-ti iei unul outdoor... de preferabil garmin. Eu am luat un colorado 400 pentru ca mai fac si ture perpedos. Pe scurt concluzia mea e clara : daca vrei numai offroad (masina) iei un gps penal (max 300ron) de minim 5' display cu win CE si pui ce vrei pe el.... daca mai vrei si outdoor (bicicleta, trecking, atv etc) trebuie un garmin din gama colorado , oregon, dakota, montana 62. Pe cele din urma poti sa pui si google earth si topo si city navigator si road xx... dar e diplay-l mai mic....avantajul autonomiei 2 baterii 10-15 ore. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat Septembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2012 (editat) Re: PathAway aici este vorba numai despre pathaway. va recomand sa-l descarcati atita timp cit mai este valabil link-ul. Editat Septembrie 2, 2012 de blast prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Re: PathAway sorry ...sterge-l !!!! Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate