Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Patrol 2,8 ... ce parere aveti?

Catalin.V

Postări Recomandate

Va salut pe toti proprietarii de Nissan si nu numai si va rog sa-mi spuneti si mie ce parere aveti de masina asta: Patrol scurt a.f. 1998, motor 2,8D. Ma gandesc sa cumpar masina asta pentru strada, dar si pentru performanta in teren. Initial am incercat sa gasesc un y60 cu AC pentru uz zilnic. Nu am gasit, asa ca am zis sa incerc modelul mai nou, dar nu ma incadrez la unul cu motor de 3ltr. Asta e ultima varianta pe care o am. Cum e motorul de 2,8? E cel cu 6 cilindri de la y60? Ce probleme au? Consum? Cost piese? Multumesc !

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Patrol 2,8 ... ce parere aveti?

Pai a lui bullbar e cu motorul de 3 litri. Doar hainuta e la fel. Neasanul lui Cristi tractozaurul si bulgaroiul lui Yonutz sunt de 2,8. Fata de motorul de 2,8 de pe y60, pe y61 au pus si intercooler. Inscrierea la cuvint se face in ordinea numerelor de pe tricou.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

varianta asta e una din cele mai fericite

e cea mai buna varianta de motor de 2.8

are o sensibilitate la chiuloasa daca o fierbi

e mult mai fiabil si mai reusit decat motorul de 3 l din prima serie (cele ce au urmat dupa varianta asta de 2.8 turbo cu interculer)

e o masina f buna si o sa iti placa la nebunie

daca ii dai uleiuri potrivite si nu bagi nisip in grupuri-cuite sau motor, o sa te socheze ca nu pica nimic

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

se chinuie de ceva vreme sa o vanda doamna de la Sibiu parca

daca vrei asa ceva cauta-l pe night bird(oli) are unul preparat(ome,warn,safari) la un pret mai mult decat decent

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Super masina :ypu , am si eu una :wink: unica pentru mine :grin: pe nume Neassan :ha: si sunt super incantat de ea (in special nevasta-mea, care initial zicea ca ea nu merge cu asa ceva si acum nu o mai dai jos din ea :grin: :h5 ), ai noroc ca au scazut preturile...

Link spre comentariu

Pai sa o luam in ordine:

Plusuri:

1.Confort (habitaclu generos) atat ptr locurile din fata cat si locurile din spate comparativ cu altele din clasa ei

2.Motor in 6 destul de rabdator

3.Transmisie strong

4.Tinuta buna la drum, manevrabilitate buna atat pe sosea cat si in teren

5.Vin stock (nu toate) cu: bari stab decuplabil electronic, blocant spate, A/C , geamuri electrice etc

6.Consum acceptabil si un extraordinar "catar credincios ... de tractiune" prin forta si fiabilitate

Minusuri:

1.Nu poti face extrem niciodata cu un Y61 1st din cauza greutatii mari si 2 din cauza latimii masinii

2.Destul de multe plastice exterioare

3.Electronica destula (caracteristica a masinilor noi) asa ca sa o feresti de apa peste capota

4. Demaraj destul de incet

5. Loc destul de limitat de depozitare in spatele banchetei spate (se recomanda portbagaj)

6. Ambreiaj subdimensionat

Singura problema cu adevarat...FOARTE MARE: te vei indragosti imediat si neconditionat de masinuta!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Va multumesc tuturor pentru sfaturi. Azi am vazut Patrolul si mi-a placut ca model pentru ca se potriveste foarte bine necesitatilor mele, dar din pacate trebuiesc investiti destul de multi bani in masina pentru a o readuce la o functionare normala, asta dupa ce proprietarul a investit si el "fara numar".

Sunt in continuare in cautare de y60 sau y61, model scurt, care sa poata fi folosit si ca masina de zi cu zi ... daca auziti pe undeva, va rog sa-mi dati si mie de veste.

Catalin,

0720005176

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Trebuie sa recunosc ca si pe mine m-a tentat masina dar am zis sa mai astept. Imi poti spune, de curiozitate, ce probleme avea masina? Am avut retineri in a-l suna pe proprietar.

''Viata trebuie savurata, nu suportata''
Link spre comentariu

Cataline, cunosc extrem de bine aceasta masina...

In ce a investit "fara numar" actualul propietar?

Ce probleme mai are de rezolvat?

Desi ti-as sugera sa-ti iei o masina de afara intretinuta si cu carnet de service (ca gasesti slava domnului la un pret decent) ...poate ca si aceasta pe care ai vazut-o poate deveni o solutie sub considerentul ca este deja inmatriculata in RO ...dar spune-ne ce probleme are ... :h5

Daca folosesti masina in fiecare zi nu se recomanda upgrade-uri substantiale ...

Link spre comentariu

Cu noroc modelul 99, 2.8 una intr-o stare tehnica buna si cu istoric service il gasesti pe la 6000-6500!

Link spre comentariu

e bine bine. ma asteptam la 8000 sau peste. eu astept ianuarie sa vedem taxa si apoi plec si eu dupa un model 98-99. cred ca mai scad putin preturile tinand cont ca o sa fie iarna si ca mai ia un an vechime.

''Viata trebuie savurata, nu suportata''
Link spre comentariu

Nu sunt un bun cunoscator, dar pot sa va spun ce am observat eu la masina asta: motorul se supraincalzea dintr-o panta scurta fara nici un pic de dificultate, se incalzea si pe drum drept daca mergea aerul conditionat, odata cu temperatura crescuta aparea si o vibratie semnificativa a motorului, accelerata pe loc era furnal ... scotea foarte mult fum negru, la fel, foarte mult fum iesea pe la busonul unde se pune ulei in motor, ambreiaj pe duca, anvelope uzate inegal, rugina considerabila. Masina asta nu avea blocant spate si nici bara stabilizatoare decuplabila. Proprietarul, un tip foarte corect, mi-a spus cam tot ce trebuia sa stiu despre masina si bune si rele. A schimbat destul de multe piese la masina, printre care injectoarele si turbina. Parerea mea este ca masina e recuperabila, dar din pacate eu nu am resursele necesare.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Hmm

Cred ca masina aia a fost (tare) fiarta ...Si uleiuri si filtre nu a vazut decat in cazuri extreme! Faptul ca scotea gaze pe la buson = compresie mica a motorului! Vibratia motorului de fapt cred ca era bataie ... astea sunt intradevar probleme grave

Chitul de ambreiaj nu e o avere ...disc+placa+rulment in jur de 800 ron + 500 manopera daca are probleme si cu volanta care este elastica la acest model atunci = big problem!

Lipsa decuplabilitatii barii stab + blocantul spate - nu reprezinta o problema. Se poate pune o punte cu blocant ...

Fumul negru putea fi dat de faptul ca injectoarele nu pulverizeaza corect motorina ,turbina nu merge la parametri sau debitmetru are probleme ....Cum spui ca propietarul a schimbat turbina cu una (buna presupun) la fel si injectoarele atunci problema se reduce la cea mai dureroasa (debitmetru) in general pe masina asta BOSCH si situat ca pret undeva la 2500ron ...

In ceea ce priveste rugina - pe acest model inca nu am vazut rugina sau inceput de rugina decat in 2 locuri: sub overfenderele de plastic sau sub usile din spate ...Ce inseamna plin de rugina? Unde reaqu a tinut nenea ala masina? Intr-o mlastina?

Din curiozitate intreb cati km avea masina asta? Banuiesc ca undeva la 180.000-190.000 ... :ha: Lucru total fals!

Da, dupa cate spui masina asta nu merita sa o iei decat daca ti-o da la un pret cu 3000 sub piata ca sa ii poti rezolva toate problemele ...adica sa o aduci pe linia de plutire!

Link spre comentariu

Nici vorba! Cu asa probleme nu cred ... In medie se fac cu o masina pe care o folosesti aproape zi de zi intre 15.000-30.000/an! Afara minim 30.000/an Masina are 11 ani ...deci fa o socoteala singurel! Daca nu are istoric de service nu ai cum sa-ti dai seama decat daca te pricepi putin vizualizand uzura interiorului, exteriorului, mersul motorului, aspectul exterior pe dedesubt etc ...!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare