Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

scufundari

RETI

Postări Recomandate

Re: scufundari

mai am o tura, doua poate, la bulgari .baga un telefon daca vrei sa vii ....e un hotel acolo 18 euro pe zi cu mic dejun aer conditionat tv....de persoana sau daca vrei sa stai cu cortul nu te intreaba nimeni...de sanatate ca aici in Romania...

echipament iti dau eu 20 euro complet cu butelie cu tot.hotelul este la 50 de metri de apa.....

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sunt instructor din 1996.......mi-am deschis baza la Bg. ca de Romanioa sunt satul.... acum am trecut la Naui.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Da cam asa suna , fara intentie .......eram curios cati sunt pe forum care au astfel de hoby.....si care ar vrea sa se scufunde ..daca au echipament ghidul este gratis....din partea mea.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

sa inteleg ca nu ai nici un atestat. pai primul curs te costa 250 euro. al 2-lea 200 euro sunt in functie decate ore de pregatire se fac si cat de scumpe sunt echipamentele cu care se faccursurile.

de ajuns puutem ajunge pana la instructor dar cu cheltuielile de rigoare si cu efortul depus de elev pentru a invata ceva.

Cazarea si alte cheltuieli la bulgari nu depasesc 120 euro in 4 zile.

atat dureaza prima licenta adica ....in 4 zile daca totul decurge NORMAL ai licenta.

dureaza cam 2 -3 saptamani si iti vine din SUA prin plic la adresa care ai anuntat-o .cam asta ar fii.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

cu vizibilitatea stam mai rau aici in Romania....in rest ca sa faci apnee iti trebuie un costum 3-4 mm botosi sau nu in functie de tipul de labe folosit.....ochelari si snorkel.Si un instructor ca sa iti arate cum trebuie sa procedezi mai bine pentru a ramane un timp mai indelungat sub apa si ce consecinte sunt cand ai probleme sau incalci anumite reguli fiziologice.

Orice intrbari iti stau la dispozitie.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Exista la noi oameni specializati in FreeDive , ma atrage ideea foarte mult.

Exista si cursuri pentru asa ceva ???

Salutari,

Calin

Apropo de Free Dive Caline :grin: check this out! :ooo:y:h5

uQITWbAaDx0

Link spre comentariu

Exista niste extraterestrii printre noi se pare ....

Static Apnea (STA) Men - 11 min 35 sec Stéphane Mifsud 2009-06-08 Hyères, Var, France

Static Apnea (STA) Women - 8 min 23 sec Natalia Molchanova 2009-08-21 Aarhus, Denmark

Coborare NETRISATA : 92 metrii

Constant Weight Apnea Without Fins (CNF) Men 92 - William Trubridge 2010-04-19 Bahamas

Deplasare NETRISATA : 213 Metrii

Dynamic Apnea Without Fins (DNF) Men 213 - Tom Sietas 2008-07-02 Hamburg, Germany

Dynamic Apnea Without Fins (DNF) Men 213 - Dave Mullins 2008-08-12 Wellington, New Zealand

Nu inteleg cum poti sa i-ti tii respiratia 11 minute sau cum poti inota ~200 metrii ~ 8 lungimi de bazin cu o gura de aer ....

Ar fi interesant de aflat care sunt recordurile la noi in ROMANIA , apropo de Dl Oncescu :1 care la Skandenberg are o reputatie Mondiala .

Salutari,

Calinvas

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

Mda e lucru dracu cu scufundarile astea.Subsemnatu e intrat sub apa cu un meserias ,eu am terminat aerul si omu mai aveaa juma de butelie... de cred ca tre sa sti sa respiri sub apa.....:wink:

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
Vizitator Marius Lazarescu

Ma intereseaza si pe mine subiectul

este f simplu

ne adunam intre 6 (min) si 10 (max) (functie de nr de persoane se stabileste capacitatea barcii, care va fi un velier) - deja mai sunt si alti doritori

locatiile vor fi Croatia - Muntenegru si Grecia (separat)

timp - 7 zile efectiv pe barca cu 1/2 scufundari/zi si :2dr si:ypu

plus 2 zile drum dus intors

Link spre comentariu

:g

La sfirsitul lunii octombrie se organizeaza scufundari la pestera Isverna !

Daca este interesat cineva de acest lucru sa lase mesaj !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

invitatie la sailing si scuba in croatia-muntenegru - aprilie 2011

catamaran lagoon 440, 7 zile, 8 locuri diponibile, pret- 480 euro

Link spre comentariu

interesant! data mai exacta in aprilie?

echipament de scafandru?

ideea e ca as vrea sa stiu daca se suprapune perioada cu vacanta de primavara

Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT

Dodge Ram 1500 -04

Traic BOOM Fighter 2000cmc

Link spre comentariu

Salutare,

Am fost in weekend-ul trecut la pestera Izverna

Am facut scufundari, am trecut sifonul Verde si Galben si am intrat si in sifonul Negru

Dar am descoperit si altceva in acea zona, este super tare pentru adrenalina de pe 4 roti

Doi prieteni din gasca au venit cu 4x4-rile lor (suzuki samurai si land rover defender ) si ne-am dat pe dealurile din zona . A fost super tare!

Asa ca, va recomand acea zona!

Cat despre off-road, pot sa afirm ca am avut un land rover discovery 1 , 3,5l benzina, 8V si un nissan navara 2,5tdi, pe care le-am mai pus la treaba, cei drept nu la modul ,,profesionist''

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare