RETI Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Care vrea scufundari ? Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: scufundari Mie imi plac. Am licenta de rescue diver, doar ca a trecut destula vreme... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: scufundari mai am o tura, doua poate, la bulgari .baga un telefon daca vrei sa vii ....e un hotel acolo 18 euro pe zi cu mic dejun aer conditionat tv....de persoana sau daca vrei sa stai cu cortul nu te intreaba nimeni...de sanatate ca aici in Romania... echipament iti dau eu 20 euro complet cu butelie cu tot.hotelul este la 50 de metri de apa..... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: scufundari E bine de stiut, multam. Doar ca de Marea Neagra sunt satul. Anu asta oricum, nu cred ca iese nimic, poate la anu? Cu cine ti-ai luat licenta? Padi sau Naui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: scufundari sunt instructor din 1996.......mi-am deschis baza la Bg. ca de Romanioa sunt satul.... acum am trecut la Naui. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: scufundari CMAS si cu Dan Cosac overcross la NAUI. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: scufundari Tu ai deschis postul asta sa-ti faci reclama la inchiriat echipament? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: scufundari Da cam asa suna , fara intentie .......eram curios cati sunt pe forum care au astfel de hoby.....si care ar vrea sa se scufunde ..daca au echipament ghidul este gratis....din partea mea. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: scufundari :x Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: scufundari Poti elibera atestate utilizabile si in alte state ?? Cat ar costa tot cursul de la "0" la certificat si cat ar dura ? http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: scufundari sa inteleg ca nu ai nici un atestat. pai primul curs te costa 250 euro. al 2-lea 200 euro sunt in functie decate ore de pregatire se fac si cat de scumpe sunt echipamentele cu care se faccursurile. de ajuns puutem ajunge pana la instructor dar cu cheltuielile de rigoare si cu efortul depus de elev pentru a invata ceva. Cazarea si alte cheltuieli la bulgari nu depasesc 120 euro in 4 zile. atat dureaza prima licenta adica ....in 4 zile daca totul decurge NORMAL ai licenta. dureaza cam 2 -3 saptamani si iti vine din SUA prin plic la adresa care ai anuntat-o .cam asta ar fii. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: scufundari Noted :grin: http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: scufundari Exista la noi oameni specializati in FreeDive , ma atrage ideea foarte mult. Exista si cursuri pentru asa ceva ??? Salutari, Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: scufundari cu vizibilitatea stam mai rau aici in Romania....in rest ca sa faci apnee iti trebuie un costum 3-4 mm botosi sau nu in functie de tipul de labe folosit.....ochelari si snorkel.Si un instructor ca sa iti arate cum trebuie sa procedezi mai bine pentru a ramane un timp mai indelungat sub apa si ce consecinte sunt cand ai probleme sau incalci anumite reguli fiziologice. Orice intrbari iti stau la dispozitie. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: scufundari Exista la noi oameni specializati in FreeDive , ma atrage ideea foarte mult. Exista si cursuri pentru asa ceva ??? Salutari, Calin Apropo de Free Dive Caline :grin: check this out! :ooo:y:h5 uQITWbAaDx0 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iunie 8, 2010 Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: scufundari Exista niste extraterestrii printre noi se pare .... Static Apnea (STA) Men - 11 min 35 sec Stéphane Mifsud 2009-06-08 Hyères, Var, France Static Apnea (STA) Women - 8 min 23 sec Natalia Molchanova 2009-08-21 Aarhus, Denmark Coborare NETRISATA : 92 metrii Constant Weight Apnea Without Fins (CNF) Men 92 - William Trubridge 2010-04-19 Bahamas Deplasare NETRISATA : 213 Metrii Dynamic Apnea Without Fins (DNF) Men 213 - Tom Sietas 2008-07-02 Hamburg, Germany Dynamic Apnea Without Fins (DNF) Men 213 - Dave Mullins 2008-08-12 Wellington, New Zealand Nu inteleg cum poti sa i-ti tii respiratia 11 minute sau cum poti inota ~200 metrii ~ 8 lungimi de bazin cu o gura de aer .... Ar fi interesant de aflat care sunt recordurile la noi in ROMANIA , apropo de Dl Oncescu :1 care la Skandenberg are o reputatie Mondiala . Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: scufundari Mda e lucru dracu cu scufundarile astea.Subsemnatu e intrat sub apa cu un meserias ,eu am terminat aerul si omu mai aveaa juma de butelie... de cred ca tre sa sti sa respiri sub apa.....:wink: Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Marius Lazarescu Postat Octombrie 4, 2010 Partajează Postat Octombrie 4, 2010 Re: scufundari Salutare, ce ati spune de scufundari combinate cu sailing? :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Marius Lazarescu Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: scufundari Ma intereseaza si pe mine subiectul este f simplu ne adunam intre 6 (min) si 10 (max) (functie de nr de persoane se stabileste capacitatea barcii, care va fi un velier) - deja mai sunt si alti doritori locatiile vor fi Croatia - Muntenegru si Grecia (separat) timp - 7 zile efectiv pe barca cu 1/2 scufundari/zi si :2dr si:ypu plus 2 zile drum dus intors Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Marius Lazarescu Postat Octombrie 8, 2010 Partajează Postat Octombrie 8, 2010 Re: scufundari :g La sfirsitul lunii octombrie se organizeaza scufundari la pestera Isverna ! Daca este interesat cineva de acest lucru sa lase mesaj ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Marius Lazarescu Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: scufundari invitatie la sailing si scuba in croatia-muntenegru - aprilie 2011 catamaran lagoon 440, 7 zile, 8 locuri diponibile, pret- 480 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: scufundari interesant! data mai exacta in aprilie? echipament de scafandru? ideea e ca as vrea sa stiu daca se suprapune perioada cu vacanta de primavara Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: scufundari Marius Lazarescu, treci iute pe la prezentare membri, ca sa ne convingi ca ai si interese in offroad, nu numai in reclama facuta pentru scufundari si sailing. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Marius Lazarescu Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: scufundari Salutare, Am fost in weekend-ul trecut la pestera Izverna Am facut scufundari, am trecut sifonul Verde si Galben si am intrat si in sifonul Negru Dar am descoperit si altceva in acea zona, este super tare pentru adrenalina de pe 4 roti Doi prieteni din gasca au venit cu 4x4-rile lor (suzuki samurai si land rover defender ) si ne-am dat pe dealurile din zona . A fost super tare! Asa ca, va recomand acea zona! Cat despre off-road, pot sa afirm ca am avut un land rover discovery 1 , 3,5l benzina, 8V si un nissan navara 2,5tdi, pe care le-am mai pus la treaba, cei drept nu la modul ,,profesionist'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate