stelea Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 A fost mai mult un info traseu. Mai exact daca se mai poate ajunge la Babele (aveam informatii contradictorii), si starea drumului. Astfel, azi am plecat intr-acolo. Targoviste, Glod, stanga spre Sanatoriu pe Dichiu si Babele. La intersectie cu Piatra Arsa am gasit indicatorul:Catre Babele 1.jpg[/attachment:1k0tgbwk] Asa ca m-am conformat si am facut stanga catre Piatra Arsa, unde am gasit indicatorul:Piatra Arsa 1.jpg[/attachment:1k0tgbwk] Cum al doilea indicator mi s-a parut mai putin restrictiv (nu trebuia sa parasesc drumul) am continuat urcarea catre Babele de la Piatra Arsa. Ajuns acolo am gasit o gramada de masini care ignorase primul indicator si urcase pe drumul direct si mai facil catre Babele. Singura portiune mai dificila spre Babele de la Piatra Arsa a fost trecerea unui sant, unde am fost nevoit sa cuplez si fata. In rest drumul e foarte accesibil. Poza nu reflecta adancimea santului:Piatra Arsa - Babele.jpg[/attachment:1k0tgbwk] De la Babele am continuat sa urc catre Costila. Drumul O.K., peisaje superbe:IMG_4264.jpg[/attachment:1k0tgbwk]IMG_4276.jpg[/attachment:1k0tgbwk] La intoarcere am luat-o pe la Cuibul Dorului si am iesit la Cota 1000. Drumul mult mai prost decat pe la Sanatoriu. La iesire pe asfalt, in dum spre Targoviste am fost depasit de GOGANU si GABI PAS care, la vederea masinii mele, au inceput sa faco o serie de aprecieri "pozitive". Chestia e ca si eu aveam statia pe 16 si le-am auzit toate comentariile rautacioase :hi . Ma intreb ce i-a marcat in asemenea hal incat la vederea unei Frontere sa le provoace asa resentimente :bravo , ca eu nu cred ca am facut marca de ras, dimpotriva as putea spune. Si in teren se poate intampla orice, chiar si ca buturuga mica sa rastoarne NISSAN-ul mare (pardon, CARUL am vrut sa zic) :ha: . Oricum, ideea topicului era despre interdictiile pentru auto catre Babele si starea drumului. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Babele - Releul Costila Stai linistit Stelica! Amandoi sunt tipi super k dar probabil nu stiau ca esti de-al nostru. Sunt foarte multi indivizi care nu si-au luat o masina 4x4 in spiritul off-road-ului si de aici si acele comentarii :ha: oricum, frumoasa iesire si felicitari pentru ca ai respectat indicatoarele :hi http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Babele - Releul Costila Iarta-i stelea :grin: ca n-au stiut ce fac! :ha: Adica :grin: ca vorbeau pe CB-u` pe 16, fara sa-si dea seama ca si tu ai antena pe masina..., puteau sa schimbe canalul :P , dar eu cred ca si-au dat seama :grin: si au facut caterinca special ca sa intri si tu in discutie cu ei, sau sa vada cum reactionezi! :grin: :h5 In rest despre acesti doi baieti, chiar numai de bine, asa ca daca te-ai simtit jignit de ei, indiferent daca a fost voluntar sau involuntar din partea lor, te rog sa le arati clementa si sa nu le porti pica! :p Felicitari pentru traseu :1 si eu l-am facut cand aveam Frontera pe vremuri de vreo 3 ori si pe urma si cu Patrolu`, cu Tractozauru` deh, de vreo cateva ori. Bine ca nu ai luat-o din greseala de la Piatra Arsa catre Babele pe poteca de picior (adica un fel de drum pe direct :ha: ), ca altfel erai si acum pe acolo! Trust me! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Babele - Releul Costila Felicitari pentru iesire :h5 Si nu ar trebui sa le pui toate la suflet de'' se mai intimpla sa comenteze lumea si de ARO al meu dar ce sa ii faci , sa sti ca sunt baeti de nota 1000 inceara sa-i cunosti si nu vei mai avea aceasi parere :h5 Apropo dar ce faceai trageai cu urechea :P la ce spuneau ei fara sa comunicati intre voi ,sa te prezinti ;sa faceti cunostinta !!!! . sau totusi nu erau asa de RAI''cu agregatul tau :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Babele - Releul Costila @stelica.....ti am vazut colantele pe masina 4x4 MANIA si abia atunci am incercat EU sa te bag in seama.....daca erai baiat valabil si tot ne ascultai (lucru urat din partea ta) puteai barem sa ne spui SALUT.....in alta ordine de idei :bravo pt iesire. @tractozaur....stiam ca are CB pt ca eu l-am bagat in seama........iar dupa a urmat caterinca de rigoare pt ca el nu s-a obosit sa dea BUNA ZIUA desi ne auzea....... slp :bannana p.s......poate ne vom intalni vreodata in teren sa vedem cat de valabila e buturuga aia mica..... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: Babele - Releul Costila Pai am incercat sa intru in legatura cu voi, dar nu prea imi merge emisia. Nu ati raspuns. De aia si v-am depasit (pe dreapta e adevarat, prin boscheti). abia atunci ai observat antena si ai recunoscut si masina: "e de pe forum, stiu masina". Nu stiu cat m-ati auzit. Cel putin Gabi nu ma auzea de loc, cred. Si v-am salutat din PECO ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Babele - Releul Costila Deci stelea, intuitia mea a fost buna :grin: , daca eu nu-i cunosc pe baieti bine spre foarte bine... :hi , ti-am spus eu ca au facut caterinca special ca sa reactionezi... :P :ha: Chiar ma miram... :roll: Cat despre buturuga... :app :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Babele - Releul Costila Despre buturuga va spun eu ca l-am vazut pe stelea in actiune si ca merge foarte bine :h5 Nu stiu daca mai are simexuri pe masina, dar daca da, combinatia e reusita ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Babele - Releul Costila Watchere :W back :wink: , nu te-am mai vazut de mult p-aici... :grin: Cat despre buturuga :roll: , daca zici tu... :roll: :) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Babele - Releul Costila :P Cred ca ar trebui o ,,SOCIALIZARE'' intre membri ..... :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Babele - Releul Costila SOCIALIZARE de tip CB, dar cu antenele pe post de florete in sistem 3 muschetari :F , stelea, GOGANU si gabi pas :happy :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila stelea,pentru inceput iti recomand sa iti repari statia sau sa o schimbi :banana . in al doilea rand ,am vazut din spate o Frontera(a ta) sai am spus GOGANULUI prin statie : o fi off-road-er sau doar un "smecher" de DB cu masina colantata (vazand numarul si necunoscand masina) ?? in al treilea rand, ai disparut din fata mea din sosea,luand-o pe o poteca vai mama ei in dreapta si ai aparut de sub un podulet tot in fata mea ,iesind in sosea cu 80 km/h. i-am spus GOGANULUI "omul o fi din zona...altfel nu stia s-o ia prin boscheti pe scurtatura aia,si nu ar fi facut o manevra aiurea(asa mi s-a parut a fi ceea ce ai facut). dupa ce l-ai depasit pe GOGANU si a obsevat ca ai antena CB,mi-a zis e de pe 4x4 MANIA,nu e de-al nostru....dar parca cunosc masina..." eu i-am spus GOGANULUI : nu intru niciodata pe 4x4 MANIA ,nu il stiu. dupa care GOGANU te-a contactat : alo colegu...salut,ne auzi... iar tu,stelea...kjgerkgj'lkhnsdfn;43423nmnmq@@@ mdsfsfskj//ge2jj!#m)/ ...adica nu te receptionam... ....iar cand te-am vazut in sensul giratoriu...am scos mana pe geam in semn de salut si ti-am spus salut colegu' prin statie... iar tu ,deasemenea,salut colegu si ai zambit!!! :grin: ...........unde ziceai ca e buba???? :P :ha: :ha: oricum de acum te stiu ...si daca nu iti merge statia te prind din urma,iti bat in geam si tot te salut!!!............ :hi si ca sa inchei on topic,daca stiam ca se poate ajunge la babele legal,am fi fost si noi acolo,asta a fost traseul pe care voiam sa il facem... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila (...) felicitari pentru ca ai respectat indicatoarele :hi Nu sunt foarte sigur ca le-am respectat (de aia le-am si postat). Un coleg de pe club, intr-un alt topic, spunea ca in momentul in care au ajuns la Babele, au fost avertizati ca la intoarcere ii asteapta rangerii sa-i amendeze, asa ca au coborat spre Piatra Arsa si i-a fentat. Dar ieri nu era nimeni. Au urcat o gramada de masini la Babele. Sa-i fi vazut catarati pe Babe, pe Sfinx, vorbeau la telefon, si bineinteles ca era interzis sa urci pe monumente. Ma asteptam ca drumul de la Piatra Arsa la Babele sa fie mai dificil, dar nu e. Mai dificil mi s-a parut cel de la Hotel Pestera catre Masivul Batrana. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila Gabi, intradevar statia s-a defectat (microfonul cred) si emite foarte infundat. O sa schimb microfonul si daca se aude tot asa o schimb cu totul. Dar de receptionat se aude foarte bine, asa ca stiu perfect ce s-a discutat. Poteca aia este un drum asfaltat de doua benzi pe care poti sa ocolesti bariera cand trece trenul (de retinut!). De iesit am iesit in fata lui Goganu cu treapta a I-a. As fi vrut sa ies cu 80, dar am doar o Frontera :ha: . De altfel in fata ta nu am fost niciodata. Doar in spatele tau si in fata lui Goganu (cand am iesit de sub podulet). Dar asta nu are nici o importanta. Manevra am facut-o tocmai ca nu mi-ati raspuns la apelari si mi-am ziz sa trec in fata. Abia atunci a-ti observat colantele si cand s-a apropiat si antena. M-a apelat si cu greu am putut schimba cateva cuvinte. Abia atunci mi-am dat seama ca am probleme pe emisie. Si nu inteleg treaba cu "nu-i de-al nostru"; pai ce, sunt dusmanul vostru? Adica daca eram in necaz nu m-ati fi ajutat pentru ca aveam alte colante? Pe Club 4x4 am mai mare vechime si mai multe mesaje decat pe 4x4Mania. Dar s-a intamplat ca sa fac rost de acele colante mai repede decat de cele cu Club 4x4. Desi, acum, cred ca s-ar putea sa se increteasca de RUSINEA de a fi aplicate pe o Frontera. Imi pare rau ca eram cu doi prieteni care nu au legatura cu nici un club, si carora le spusesem numai de bine despre Club 4x4, dar care in urma discutiilor auzite pe statie mi-au zis: "bai, noi credeam ca voi va respectati, va ajutati, sunteti ca o a familie, dar ...." Asta e impresia pe care le-ati lasat-o. Mai bine o lasam asa cum a cazut, si daca pe viitor acceptati rusinea de a merge alaturi de o Frontera, poate o sa ne si intalnim sa ne cunoastem si sper sa va schimb parerea proasta despre Frontera. Numai bine la toata lumea. Radu 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila .............. si ca sa inchei on topic,daca stiam ca se poate ajunge la babele legal,am fi fost si noi acolo,asta a fost traseul pe care voiam sa il facem... Nu te risca.....nu e legal.....era un topic pe aici in care cineva povestea ca in zona isi fac veacul unii dintr-o organizatie eco si impart amenzi impreuna cu jandarmii montani sau ce-or fi fost...... Ca Stelea a ajuns pana acolo, si ca el si altii, a fost doar un noroc ca a scapat neamendat...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila (...) Bine ca nu ai luat-o din greseala de la Piatra Arsa catre Babele pe poteca de picior (adica un fel de drum pe direct :ha: ), ca altfel erai si acum pe acolo! Trust me! :grin: :h5 Ba chiar pe acolo am fost. Si la urcare si la coborare. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila Un track GPS exista?Poate incerc si eu cindva :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila Am o harta. Daca o vrei o pot trimite prin e-mail. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila (...) felicitari pentru ca ai respectat indicatoarele :hi Nu sunt foarte sigur ca le-am respectat (de aia le-am si postat). Un coleg de pe club, intr-un alt topic, spunea ca in momentul in care au ajuns la Babele, au fost avertizati ca la intoarcere ii asteapta rangerii sa-i amendeze, asa ca au coborat spre Piatra Arsa si i-a fentat. Dar ieri nu era nimeni. Au urcat o gramada de masini la Babele. Sa-i fi vazut catarati pe Babe, pe Sfinx, vorbeau la telefon, si bineinteles ca era interzis sa urci pe monumente. Ma asteptam ca drumul de la Piatra Arsa la Babele sa fie mai dificil, dar nu e. Mai dificil mi s-a parut cel de la Hotel Pestera catre Masivul Batrana. stelea, colegul care i-a fentat pe fata eu eram... :ypu :ha: Vezi topic viewtopic.php?f=38&t=9354 si vezi ca sunt si cateva poze mai vechi..., de pe cand aveam Frontera :grin: :h5 Numai ca pe mine cabanieru` m-a trimis pe poteca de picior :ha: , probabil sa faca putina caterinca si sa vada daca duce Patrolu`, si crede-ma, duce Tractozauru` , dragul de el :ha: Dar nu vreau sa te contrazic ca nu ai fost si tu tot pe aceeasi poteca..., poate am sa pun un filmuletz sa vezi la ce ma refer :wink: , ideea e sa-l gasesc :grin: Ulterior am aflat ca era si un drum in toata regula..., cel pe care ai fost tu :grin: ca la un moment dat am dat si eu in el aproape de Piatra Arsa :ha: :ha: vezi ca sunt postate si cateva poze tot in topicul de mai sus... :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila Aha, stiu la ce te referi. Da ai dreptate. La urcare am mers pe drum (mai putin ultimii 200m), dar la coborare, din cauza cetii (sau a norului) am ajuns pe poteci. A fost mult mai dificil, dar am scazut presiunea la 1,5 si incet incet am ajuns la Piatra Arsa. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila Aveti grija ca luati amenda zdravana daca va prind cei de la Parcul national! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila Aha, stiu la ce te referi. Da ai dreptate. La urcare am mers pe drum (mai putin ultimii 200m), dar la coborare, din cauza cetii (sau a norului) am ajuns pe poteci. A fost mult mai dificil, dar am scazut presiunea la 1,5 si incet incet am ajuns la Piatra Arsa. De fapt stelea, m-am exprimat eu gresit :grin: , acea poteca de care vorbesc eu, nu este o poteca in sensul ca sa vezi un drum sau ceva batatorit, ci doar niste pari vopsiti alb-negru infipti din cand care te ghidau intr-un fel catre Piatra Arsa... Am gasit si filmuletzu si l-am postat pe youtube :grin: ca sa-ti dai seama mai bine despre ce vorbesc eu..., si fara suparare :p daca tu poti sa treci cu Frontera pe unde am incercat eu in filmuletz cu Tractozauru` :wink: , atunci :rsp :rsp :rsp Cum am ajuns totusi la Piatra Arsa? La 30 de metri mai incolo, a fost un pic, dar doar un pic mai usor si in cele din urma am reusit :grin: , dupa care dai de o portiune numai cu bolovani, destul de marisori, faci un pic de rock climbing pe bune :grin: (aici mi-am busit si o valva la o janta, d-aia din fier de off-road :wink: ) si la un moment dat, la sa zicem mai putin de 1 km de Piatra Arsa, ai o urcare si iesi in drumul acela gen forestier... Ah, era sa uit..., filmuletzu`..., de anul trecut, august 2008... :ha: :P :h5 [youtube:k50pexbs] [/youtube:k50pexbs] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila :grin: Am ocolit santul :grin: . Pe acolo am fost si eu. Cablul ala de pe jos tot asa era. Cu siguranta nu puteam sa trec. Am gasit o portiune mai putin adanca, + niste pietre si am trecut. Bineinteles ca am lovit cu carligul. sant.jpg[/attachment:1r7rqg5y] Parii aceia indica un traseu, iar culorile alb - negru, galben, etc sunt rutele. Tot dupa pari m-am ghidat si eu. Ei sunt mai mult pt. timp de iarna, cand nu se mai vad potecile de zapada. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila @stelica.......eu in locul tau nu postam poze.......daca e MIERLA LOVER online pe acilea se autosesizeaza din oficiu si itzi da amenda ca ai intrat in rezervatie si ai deranjat bolovanu cu carligu :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Babele - Releul Costila Intai sa puna indicatoare clare, marcaje, bariere si in general tot ce trebuie ca sa se inteleaga clar ce si cum. Al doi-lea indicator postat de mine spune ca nu ai voie sa iesi de pe traseu, nu ca ai accesul interzis ca primul, desi mi se parea mai normal ca ele sa fie puse exact invers: accesul permis spre Babele, si interzis de la Piatra Arsa spre Babele. Pe harta care o am, drumul spre Babele nu trece prin Parc, dar traseul de la Piatra Arsa la Babele trece prin Parc (cred ca acolo unde cresc jnepenii care sunt ocrotiti). Iar la monumente, daca dadeam cu un tarnacop in Sfinx, sau Babe, nu era nimeni sa ma traga de maneca. Te mai miri de unde si mizeria de acolo. Eu am fost duminica doar sa ma interesez pana unde se poate ajunge cu masina, si sincer, nici acum nu mi-e clar. Voi ce ziceti? Alte indicatoare in afara de cele doua nu mai sunt. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate