Georgenis Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Babele - Releul Costila Poti ajunge cu masina pana la Piatra Arsa si atat. Mai departe intri in rezervatie si iei amenda 3000lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Babele - Releul Costila ehe pana la piatra arsa am urcat cu autopicioarele.Stelea sambata vreau sa ma duc la Pestera si o sa ma duc pe drumul din Sinaia nu pe la Moroieni.Din ce am citit parca pe acolo te-ai intors.In ce stare este drumul? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 18, 2009 Autor Partajează Postat August 18, 2009 Re: Babele - Releul Costila Drumul dinspre Sinaia (Cota 1000) este prost (nu-l recomand). Eu nu ma mai duc pe acolo. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Babele - Releul Costila Pentru o masina de teren nu sunt probleme. Este mai rau drumul, insa este mult mai scurt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Babele - Releul Costila Daca merg incetisor ca sunt cu babacii si vreau sa vada privelistea cred ca o sa fie ok.In mare din Sinaia cam cati km sunt? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 18, 2009 Autor Partajează Postat August 18, 2009 Re: Babele - Releul Costila Poti ajunge cu masina pana la Piatra Arsa si atat. Mai departe intri in rezervatie si iei amenda 3000lei.Piatra Arsa 1.jpg[/attachment:2hbh44zi] Nu inteleg. slp . Nu zice ca n-ai voie sa intri, ci sa nu iesi in afara drumului! Celalant spune clar: accesul interzis mijloacelor motorizate. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Babele - Releul Costila Se refera la faptul ca nu ai voie in afara drumului pana la Piatra Arsa care este defapt drum judetean. De acolo spre Babele exista panourile care interzic accesul cu mijloace motorizate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 18, 2009 Autor Partajează Postat August 18, 2009 Re: Babele - Releul Costila In cazul asta trebuiau sa-l puna mult mai jos, pe drumul catre Piatra Arsa si nu dupa ce ai ajuns la Piatra Arsa. Indicatorul se pune la inceput de drum si nu la sfarsit de drum. Iar la Piatre Arsa catre Babele sa puna accesul interziz mijloacelor motorizate si era foarte clar. Daca as fi gasit un astfel de indicator la Piatra Arsa, nu as mai fi urcat cu masina, asa cum l-am respectat pe cel catre Babele: fotoCatre Babele 1.jpg[/attachment:1llow1sd] 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Babele - Releul Costila Poti ajunge cu masina pana la Piatra Arsa si atat. Mai departe intri in rezervatie si iei amenda 3000lei.Piatra Arsa 1.jpg[/attachment:2ti5yboj] Nu inteleg. slp . Nu zice ca n-ai voie sa intri, ci sa nu iesi in afara drumului! Celalant spune clar: accesul interzis mijloacelor motorizate. Ca fapt divers, :grin: , anul trecut cand am fost eu, indicatorul de mai jos nu exista :grin: Decat cel pe care l-ai ocolit, pardon respectat :grin: tu, stelea... Iar acum 2 ani nu era nici un fel de indicator :wink: , acum 3 ani nici atat :) , acum 4 ani..., of, of, of, ce ti-e si cu indicatoarele astea... :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Babele - Releul Costila Daca ajuta cu ceva..... In poza Parc Bucegi-1, conform legendei aceleiasi harti, cu galben este delimitata REZERVATIA NATURALA. In poza Parc Bucegi-2, cu linie verde, pe care eu am punctat-o spre a fi mai vizibila, este delimitat PARCUL NATURAL BUCEGI. In poza HartaPN este delimita tot PARCUL NATURAL BUCEGI. Acum.....ca la noi, ca la nimeni :P ......indicatoarele sunt puse aiurea sau deloc, sunt scrise ambiguu si cretinoid, nu exista nimeni care sa puna la dispozitia turistului un minim informativ despre ariile protejate (ex.:o banala foaie A4 care sa aiba pe fata mini-harta zonei protejate, iar pe verso cateva cuvinte despre ce ai voie sa faci si sa nu faci in zona respectiva...), dar avem militieni care te ard cu amenzi abuzive :ban ..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Babele - Releul Costila Astrale :bravo , ai vazut ca draq nu este chiar atat de negru? :1 De unde ai hartile? Fa-mi si mie, te rog, niste copii si trimite-mi-le si mie pe e-mail. Sunt recente (in sensul de delimitari oficiale, uite parcu`, nu e parcu` :ha: ) ? Ca daca sunt de pe vremea lui Nenicu... :ha: :ha: Pe atunci nu mergeau decat IMS-urile si ARO si sigur si Dacia din cand in cand... :happy Si nu se lua nimeni de tine, dupa cum am mai spus, nici chiar pana acum 2 ani..., de anul trecut a inceput inchizitia! :jp1 :bc :wi :f1 :sht :bx :e :hm :fr :ps Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Babele - Releul Costila Prima e intr-adevar mai veche, dar faza e ca sunt doua lucruri diferite, vezi aici viewtopic.php?f=95&t=10774 ....Oricum nu cred ca stat nimeni sa mai modifice limitele nici ale Parcului natural, nici ale Rezervatiei.... Da-mi un ID de Ymess :h5 ca pe mail e prea...mari REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate