GOGANU24cm Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Io cu @gabipas am plecat la 5.30 spre Azuga sa facem un traseu........si am facut :ha: ....revin cu poz(n)e......... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' asteptam :h5 :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' Am vazut deja GOGANASHU ca va tineti de brasoave :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' DA se tine BINE-BINE si nu-numai el dar si @gabi pas , se tine , BINE-BINE-BINE !!!!!!!! :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' pai mai baieti....dar se poate....veniti pe la noi si nu ne bateti la poarta :P Va umpleam de amintiri placute :grin: puneam la treaba GOGONAZAURUL :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' :ha: :ha: Ne-am intilnit dar noi eram familisti :sr Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' Sper ca nu traseul din DN1 spre Sorica de la intrare in Azuga. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' pai mai baieti....dar se poate....veniti pe la noi si nu ne bateti la poarta :P Va umpleam de amintiri placute :grin: puneam la treaba GOGONAZAURUL :ha: :ha: Zoli, GOGONAZAUR? :ha: :ha: :ha: De la brasoave GOGONATE? :ha: :ha: Bine ca nu i-ai zis GOGOSHAROZAURU` sau GOGONELOZAURU` :ha: :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' pai mai baieti....dar se poate....veniti pe la noi si nu ne bateti la poarta :P Va umpleam de amintiri placute :grin: puneam la treaba GOGONAZAURUL :ha: :ha: Zoli, GOGONAZAUR? :ha: :ha: :ha: De la brasoave GOGONATE? :ha: :ha: Bine ca nu i-ai zis GOGOSHAROZAURU` sau GOGONELOZAURU` :ha: :ha: :ha: :h5 scuzati starea si etnia :ha: :ha: :ha: GOGANOZAURUS GOGONAS dragul mamii copilas...... :ha: :ha: :ha: E mai bine? :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' Judecand acuma la (bere :grin: ) rece :ha: cred ca GOGONELOZAUR e cel mai bine :ha: ce zici GOGANASHU? :happy :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' @georgenis DAAAAAAAAA :ha: :ha: Aluneca al draq rau :bannana Prima poza @gabipas se duce direct la sursa :ha: io il imbarligam pe COWBOY :ha: Cand am inceput sa urcam nu a mai zambit nimeni :bannana Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' Judecand acuma la (bere :grin: ) rece :ha: cred ca GOGONELOZAUR e cel mai bine :ha: ce zici GOGANASHU? :happy :h5 OFF-TOPIC:Cristi eu am gresit o litera tu contextul :P ON-TOPIC:pe bune trebuia sa ne ziceti ca veneam si noi...fain traseu :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' @gabipas un tip EXTREM de dur cu JUMA de patrol :ha: La un moment dat il vetzi vedea pe @Goganu ajutat de @gabipas sa-si tzina CUBANEZA :ha: Respect CLUB 4X4 BRASOV :h5 @tractozaure.....suna mai bine GOGOSAN :ha: Pentru informatii referitoare la traseu tin sa le multumesc : @gogo; @nike patrol @andi credeam ca imi sunteti prieteni, de ce nu mi ati spus cum e daca ploua? :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' Bai ce cizmulite de cadana are baiatul :ha: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' Nu Zoli slp :grin: ce vroiam sa zic este ca GOGONELOZAUR suna mai bine decat GOGANOZAUR :P :ha: :h5 E de belea GOGOSAN si e foarte original! :grin: :h5 Think about it! :wink: More pictures pleeeeease :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' super tare gogule.....imi place cum flexaza ...e misto rau......faina iesirea....dar te astept si la mine:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' @alex.......facem echipa si venim si pe la tine.........ca ai niste trasee cumplite pe acolo :h5 ...cat despre FLEXARE initial am crezut ca s-a rupt ceva :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' :bravo foarte frumos , se stie am promis ca 2 saptamani stau pe dreapta :h5 asa ca in situatia in care sambata viitoare v-oi m-ai fi proprietarul Patrolului meu :grin: vin ca pilot iar daca nu il m-ai am , vin copilot :ha: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' inca cateva....... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' altele........... p.s.......HUMMERUL era din 1958 (pt cunoscatori) :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' Felicitari baieti ... ca vad ca pan' la urma ati iesit! Niste junghiuri de genuche la carute ...sincer cred ca a fost pisica neagra ...ne-au obligat sa ne asezam la o masa cu niste dealea-dealea si am tinut-o asa pana spre dimineata la cafeaua cu sare ca pensionarii ... Nu vreau inca sa marturisesc "nemernicia" ...asteptam si dupa aia o punem de un "viol legalizat" de ravene! :hi consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' :bravo faina iesire :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' filmuletze amuzante....... cam aluneca..... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' Eu prima data am urcat pe acolo cu ARO 10, nu era noroi asa rau dar nici uscat. In anumite portiuni I-a pe reductor si motorul la 5500 de ture :grin: . Cand am ajuns sus m-am linistit. Nu aveam nici troliu, nici nimic...decat niste MT-uri. Daca vreti va duc pe Valea Azugii pe un "drum" mai abrupt si mai noroios decat asta :grin: Doar sa nu tineti la vopsea ca se mai zgarie de crengi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Un PATROL si JUMA' @georgenis......ok vrem...sau cel putin eu.... :grin: Ref la traseu.....era nasol pe jos, adica aluneca ca altfel urci, in poza se vad doar urme de SENILE....(de aro :ha: ) P.S....daca sunt crengi eu nu ma bag sunt foarte periculoase, itzi intra in ochi....daca mergi cu geamul deschis :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate