Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un PATROL si JUMA'

GOGANU24cm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Un PATROL si JUMA'

pai mai baieti....dar se poate....veniti pe la noi si nu ne bateti la poarta :P Va umpleam de amintiri placute :grin: puneam la treaba GOGONAZAURUL :ha: :ha:

Zoli, GOGONAZAUR? :ha: :ha: :ha: De la brasoave GOGONATE? :ha: :ha: Bine ca nu i-ai zis GOGOSHAROZAURU` sau GOGONELOZAURU` :ha: :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai mai baieti....dar se poate....veniti pe la noi si nu ne bateti la poarta :P Va umpleam de amintiri placute :grin: puneam la treaba GOGONAZAURUL :ha: :ha:

Zoli, GOGONAZAUR? :ha: :ha: :ha: De la brasoave GOGONATE? :ha: :ha: Bine ca nu i-ai zis GOGOSHAROZAURU` sau GOGONELOZAURU` :ha: :ha: :ha: :h5

scuzati starea si etnia :ha: :ha: :ha: GOGANOZAURUS GOGONAS dragul mamii copilas...... :ha: :ha: :ha: E mai bine? :ha: :ha: :ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Judecand acuma la (bere :grin: ) rece :ha: cred ca GOGONELOZAUR e cel mai bine :ha: ce zici GOGANASHU? :happy :h5

Link spre comentariu

@georgenis DAAAAAAAAA :ha: :ha:

Aluneca al draq rau :bannana

Prima poza @gabipas se duce direct la sursa :ha: io il imbarligam pe COWBOY :ha:

Cand am inceput sa urcam nu a mai zambit nimeni :bannana

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Judecand acuma la (bere :grin: ) rece :ha: cred ca GOGONELOZAUR e cel mai bine :ha: ce zici GOGANASHU? :happy :h5

OFF-TOPIC:Cristi eu am gresit o litera tu contextul :P

ON-TOPIC:pe bune trebuia sa ne ziceti ca veneam si noi...fain traseu :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

@gabipas un tip EXTREM de dur cu JUMA de patrol :ha:

La un moment dat il vetzi vedea pe @Goganu ajutat de @gabipas sa-si tzina CUBANEZA :ha:

Respect CLUB 4X4 BRASOV :h5

@tractozaure.....suna mai bine GOGOSAN :ha:

Pentru informatii referitoare la traseu tin sa le multumesc : @gogo; @nike patrol @andi credeam ca imi sunteti prieteni, de ce nu mi ati spus cum e daca ploua? :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Nu Zoli slp :grin: ce vroiam sa zic este ca GOGONELOZAUR suna mai bine decat GOGANOZAUR :P :ha: :h5

E de belea GOGOSAN si e foarte original! :grin: :h5 Think about it! :wink:

More pictures pleeeeease :bravo

Link spre comentariu

@alex.......facem echipa si venim si pe la tine.........ca ai niste trasee cumplite pe acolo :h5 ...cat despre FLEXARE initial am crezut ca s-a rupt ceva :ha:

Link spre comentariu

:bravo foarte frumos , se stie am promis ca 2 saptamani stau pe dreapta :h5 asa ca in situatia in care sambata viitoare v-oi m-ai fi proprietarul Patrolului meu :grin: vin ca pilot iar daca nu il m-ai am , vin copilot :ha:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Felicitari baieti ... ca vad ca pan' la urma ati iesit! Niste junghiuri de genuche la carute ...sincer cred ca a fost pisica neagra ...ne-au obligat sa ne asezam la o masa cu niste dealea-dealea si am tinut-o asa pana spre dimineata la cafeaua cu sare ca pensionarii ...

Nu vreau inca sa marturisesc "nemernicia" ...asteptam si dupa aia o punem de un "viol legalizat" de ravene! :hi

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu prima data am urcat pe acolo cu ARO 10, nu era noroi asa rau dar nici uscat. In anumite portiuni I-a pe reductor si motorul la 5500 de ture :grin: . Cand am ajuns sus m-am linistit. Nu aveam nici troliu, nici nimic...decat niste MT-uri.

Daca vreti va duc pe Valea Azugii pe un "drum" mai abrupt si mai noroios decat asta :grin: Doar sa nu tineti la vopsea ca se mai zgarie de crengi.

Link spre comentariu

@georgenis......ok vrem...sau cel putin eu.... :grin:

Ref la traseu.....era nasol pe jos, adica aluneca ca altfel urci, in poza se vad doar urme de SENILE....(de aro :ha: )

P.S....daca sunt crengi eu nu ma bag sunt foarte periculoase, itzi intra in ochi....daca mergi cu geamul deschis :ha: :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare