KiNeTic Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Samurai vs. Jimny Salutare!!! Invit un jimny preparat sa ne dam pe aici prin sibiu..... ca sunt tare curios de performante cu un buget alocat prepararii de vreo 7000 eur. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Samurai vs. Jimny Salutare!!! Invit un jimny preparat sa ne dam pe aici prin sibiu..... ca sunt tare curios de performante cu un buget alocat prepararii de vreo 7000 eur. Salut. Ai terminat de preparat masina? daca da, trimite-mi si kie niste poze cu ea pe omoroka@yahoo.com Mersi :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Samurai vs. Jimny Salutare!!! Invit un jimny preparat sa ne dam pe aici prin sibiu..... ca sunt tare curios de performante cu un buget alocat prepararii de vreo 7000 eur. Sunt vreo doua Jimny-uri destul de modificate prin Sibiu - nu stiu daca de 7000 de euro sau mai putin. Cu 7000 de euro din orice masina faci avion. Al meu in afara de cauciucuri e stock, si am mers la majoritatea intalnirilor din zona fara mari probleme ... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Samurai vs. Jimny Curios....ca nu te-am vazut niciodata la intalniri.....in SB stiu doar unul .......negru..... si nu mi se pare cine stie ce....eu vorbeam de un buget mai mare fata de cat am bagat eu in a mea(curios de performante :grin: - raport performanta / pret) Omoroka o sa-ti pun poze pe mail :h5 Oricum...invitatia ramane valabila :h5 OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Samurai vs. Jimny A ....era sa uit la 7000 abia ca iti ajung banii pentru suspensie, ambreiaj, servo, cauciucuri, planetare HD si eventual niste rapoarte in punti sau in cutia de transfer.......ca sa nu mai vorbim de blocanti slp OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Samurai vs. Jimny Curios....ca nu te-am vazut niciodata la intalniri..... Erai odata cu 5 km/h pe Santa, au trecut pe langa tine o Toyota mov si un jimny verde si ti-am facut semn ... Dar io ziceam de iesiri organizate, din alea cu muuulte masini, si cateva zile. Intr-adevar cu voi n-am iesit. Povestim noi intr-o zi, am avut discutia asta cu zippo si n-am iar chef de ea. A ....era sa uit la 7000 abia ca iti ajung banii pentru suspensie, ambreiaj, servo, cauciucuri, planetare HD si eventual niste rapoarte in punti sau in cutia de transfer.......ca sa nu mai vorbim de blocanti Pai suspensie de la 1500, depinde ce/cat vrei de la ea, doar arcuri/amortizoare/bucsi sau si brate, bari panhard, etc; rapoarte 1000 de la trialjimny, cauciucuri mai mari 600 resapate, planetare&ambreiaj nu stiu, servo are deja. tot nu da 7000. Tu pe ce ai dat 7000 de euro la Samurai, sa vorbim de acelasi lucru? Despre jimny, sunt 2 negre, unul cu bodylift imens, rapoarte trialjimny si 31", celalalt cu bodylift da' mai mic, cu 235/75, si cu rollcage. PS: nu te aprinde, discutia e pasnica :hi Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Samurai vs. Jimny : 1. cred ca am vazut....jimny ala mai micut.... 2. imi aduc aminte de toyota pe santa 3. am zis ca nu am alocat inca masinii 7000 .....dar urmeaza....sper slp asta mai ramane de vazut 4. chiar vreau sa mergem odata impreuna (poate iesi si tu odata cu noi) 5. chiar nu m-am aprins (sorry daca ti-am dat aceasta impresie) ....sunt doar curios cum merge un jimny.....ma bate capul sa-mi iau unul si pe mine 6. sper sa ne vedem in teren cat mai curand posibil OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 21, 2009 Partajează Postat Septembrie 21, 2009 Re: Samurai vs. Jimny On-topic: parerea mea e ca: la aceeasi bani (daca nu vorbim de o suma fantastica), Samuraiul e mai ieftin de modificat. Am cautat foarte mult pe net, ca sa modific Jimny, si INCA nu e piata aftermarket la nivelul Samuraiului. Dar piata va fi in cativa ani, mai ales ca jimny e tot mai popular in Anglia, Grecia, Italia ... La bani putini, nu cred ca poti vedea diferentele: hai sa fim seriosi, cu roti pana in 29", amandoua merg la fel, poate pe Jimny il avantajeaza cativa caluti. Despre chestia cu 4x4 la buton, si "linia caroseriei", pai ma holbez la toyota 70 si are la fel: asta nu e buna de offroad, nu ? (Dar tineti minte la santa in februarie cum imi indreptam eu usa ca sa pot intra in masina :grin: ). Deci e adevarat, da' nu cred ca e atat de important. @Kinetic: nu sunt in masura sa judec, da' nici pe mine nu ma impresioneaza jimny-urile alea ... bodylift de 10cm, si cursa suspensiei e aproape la fel ... am vazut io pe pielea mea la speciala din agnita 2008 ce varza e jimny stock la incrucisari (si soferul adica eu - la fel :grin: ). Dar cu rapoartele schimbate, e o mica bestie. Off topic: Iti cer scuze daca te-am inteles gresit. Mi s-a parut ca tocmai ai bagat 7k in masina si aveai chef de demonstrat care e mai tare. Scuze. O sa ne intalnim, si o sa ies cu voi, i-am promis si lui zippo. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Samurai vs. Jimny Asa arata Jimni-ul meu dupa modificarile de acum 2 saptamani. X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Samurai vs. Jimny Asa arata Jimni-ul meu dupa modificarile de acum 2 saptamani. ce roti i-ai pus? ai taiat din praguri ca sa incapa? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Samurai vs. Jimny rotile sunt 235/75/15, suspension lift 7 cm-conceptie proprie, body lift 5 cm -conceptie proprie(impreune cu cativa prieteni), iar pe fata am taiat putin din ornamentele de plestic. iar modificarea nu m-a costat foarte mult si se comporta excelent. X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Samurai vs. Jimny rotile sunt 235/75/15, suspension lift 7 cm-conceptie proprie, body lift 5 cm -conceptie proprie(impreune cu cativa prieteni), iar pe fata am taiat putin din ornamentele de plestic. iar modificarea nu m-a costat foarte mult si se comporta excelent. arata foarte bine masina :wink: i-ai pus si ceva flanse la roti? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Samurai vs. Jimny Jantele sunt de ARO 244 super balon intoarse de noi la atelier si sunt scoase in afara ~ 4,5 cm fata de o janta normala. Am incercat si varianta cu flanse dar nu ma intelegeam deloc cu directia. X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Samurai vs. Jimny Jantele sunt de ARO 244 super balon intoarse de noi la atelier si sunt scoase in afara ~ 4,5 cm fata de o janta normala. Am incercat si varianta cu flanse dar nu ma intelegeam deloc cu directia. Nu sunt prea grele jantele de ARO+ kg plus de la anvelo? In teren cat o sa reziste transmisia, ambreiajul, planetarele s.a. cu acestea :?: SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Samurai vs. Jimny Sunt cam grele dar le duce destul de bine. X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Samurai vs. Jimny sunt curios cum se va comprta in timp. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raskalla Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Samurai vs. Jimny De unde ma sfatuiti sa cumpar un Samurai bun? Am inteles ca ar fi cineva, domnu' Nelu din Deva? Sau... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Samurai vs. Jimny Salutare treci intai pe la Topic de prezentare a membrilor http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?390-Prezentarea-membrilor sa stim si noi cu cine discutam daca tot ai fost de acord cu regulamentul forumului. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raskalla Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Samurai vs. Jimny Imi cer scuze. Ma duc direct acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costas Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: Samurai vs. Jimny arata foarte bine masina :wink: i-ai pus si ceva flanse la roti? Omoroka vinzi samurai-ul ?? dar pentru deszapezire care invinge dintre samurai si jimmy ?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Samurai vs. Jimny Buldoescavatorul.... Domnilor,,,samurai ..jimny....sunt masini mici usoare...pentru dezapezire...mai greu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Samurai vs. Jimny da o fuga pana la austrieci...sa vezi ce fac aia cu Suzukiurile la deszapezire.... sunt masini perfecte ptr asa ceva in orase vechi...piete....parcari de supermarket-uri....trotuare...nu a spus nimen ca ar fi perfecte ptr a curata zapada de pe DN-uri sau autostrazi.... ptr offroad....as alege fara ezitare Samuraiul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Samurai vs. Jimny Mai baieti, in Germania si Austria Suzuki-urile sunt folosite f des ca si masini pentru dezapezit, exista multe firme specializate care au kit-uri pentru aceste masini. Nu inteleg de ce faceti afirmatii fara sa aveti ceva in spate. Legat de prepararea masinilor / costuri eu as fi mai rezervat in privinta bugetului, astfel incat sa iasa vreun "avion" cum se spunea mai sus. Eu si multi altii personal nu cred ca exista vreo limita superioara. Iat "avionul" e avion pana la prima iesire. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: Samurai vs. Jimny Omoroka vinzi samurai-ul ?? dar pentru deszapezire care invinge dintre samurai si jimmy ?! pai cum sa o vand, acuma cand ne-am imprietenit atat de bine? :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucs Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Re: Samurai vs. Jimny samurai !!! si jimny sunt bune dar diferenta de pret mai bine o bagi in echipare offroad. Editat Octombrie 29, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate