Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

taxa radio tv

soimu

Postări Recomandate

prin sentinta civila nr 767/2008 din 11 dec 2008 data de curtea de apel cluj sectia comerciala de contencios administartiv si fiscal, se "anuleaza prevederile cuprinse in art. 3 alin 1 din HG 977/2003 si ale art. 3 din HG nr. 978/2003

in plus, aceasta sentinta a fost atacata cu recurs la inalta curte de casatie si justitie care a anulat recursul guvernului ca netimbrat

se intampla si lucruri bune pe lumea asta

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: taxa radio tv

Pe romaneste, cine are sange in pompa, o dat in judecata statu si o castigat. Chestia care e benefica e urmatoarea: judecatorul care o dat hotararea, o avut sange in el. Marea majoritate se feresc sa faca asta. Daca vreti hotararea, o caut si o postez. Mi-o trimis-o si mie un amic pe mail acu ceva timp. e interesanta ca si motivare.

Link spre comentariu

Am Linux pe calc si nu pot sa o postez. E intr-un fel de pdf sau ce naiba o fi, incat mi imposibil sa o martaresc sa o pun. Dati pe pm aresa de mail, sau, daca nu, adresa mea de mail e : cbalanta@yahoo.com.

Trimiteti semn aici, cu cerere expresa pt hotarare si trimit.

Link spre comentariu

Adica cum? e vorba despre taxa de radio si tv platita de catre firme? Eu nu am dat statul in judecata, nu am platit-o pur si simplu. Era vorba de o suma destul de mare din 2006 pana acum. Dupa prima somatie, m-am facut ca ploua, am cautat un nr de tel. pe respectiva somatie, sa-i sun si sa le zic ca eu nu ascult radio, si nici nu ma uit la tel, ci doar ASOCIATUL unic face asta, dar pentru el s-a platit aceasta taxa, taxa care vine odata cu factura de curent; bine-nteles ca nu era nici un nr de tel., asa ca i-am dat pace. Dupa ceva vreme, am primit o a doua somatie, in care suma de plata era ceva de ordinul zecilor de roni :ban . N-am rezistat si am platit. Dupa asta, nu am mai primit nimic

Oricum, jos palaria in fata celui care a dat staul in judecata. Parerea mea este ca asa se procedeaza intr-un stat normal. De ce sa ma cert cu diversi? Ii dau in judecata si asta e ... dar pentru asta ne trbie un sistem juridic foarte bine pus la punct... ceea ce noi o sa avem peste vreo 150 de ani...parerea mea

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Pai, teoretic, fiecare om din tara asta poate sa dea in judecata statul roman si pseudo TV-radiovuziune si sa le ceara bani platiti. E doar teoretic. Se poate obtine castig de cauza, dar, tr sa nimeresti un judecator deschis la mine. Adica: sa nufie in pragul pensiei, sa nu fie un absolvent e INM (o struto camila care ii invata doat tampenii si ii face niste incapabili sa inteleaga altece decat li so spus). Adica, sa iti nimereasca osarele la niste oameni care ai sange in ei si care stiu sa citeasca niste dispozitii legale. Vorbesc de adevaratii profesionisti nu de producele statului roman (scriu statul roman fara litere mari pt ca nu merita sa fie ridicat in slavi)

Link spre comentariu

Am Linux pe calc si nu pot sa o postez. E intr-un fel de pdf sau ce naiba o fi, incat mi imposibil sa o martaresc sa o pun. Dati pe pm aresa de mail, sau, daca nu, adresa mea de mail e : cbalanta@yahoo.com.

Trimiteti semn aici, cu cerere expresa pt hotarare si trimit.

Daca e format .ps o poti converti la pdf cu ps2pdf. Cauta cu google sau utilitarul din distributia ta. :h5

Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare