Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Concurs Club4x4 - Maramures Offroad Fest

Max

Postări Recomandate

Doresc sa va prezint un alt fel de concurs care are ca si premiu o invitatie pentru o persoana cu taxa de participare platita la Maramures Offroad Fest 2009.

Aveti 10 intrebari cu specific maramuresan.

Fiecare intrebare este notata cu 1 punct.

Castigatorul trebuie sa faca 10 puncte.

Daca sunt mai multi care raspund corect la cele 10 intrebari, se va face o tragere la sorti in care se va alege aleator castigatorul.

Aveti la dispozitie peste 2 zile pana joi 20 august ora 22.00 ca sa raspunde-ti la intrebari. Raspunsurile trimise dupa ora 22. nu vor fi luate in considerare

ATENTIE: Nu dati raspunsurile aici pe site. Trimite-ti raspunsurile pe email max@club4x4.ro

Acestea sunt intrebarile:

Intrebari Concurs:

1. Care este denumirea originala a localitatii din Maramures unde s-a nascut intemeietorul Moldovei , Bogdan Voda?

2. Care este principalul simbol specific Maramuresului?

3. Care este cel mai inalt varf muntos din Maramures?

4. Care este cea mai mare biserica din lemn din Europa si cati metri are?

5. Ce fel de munti sunt Muntii Gutai? Originea lor.

6. Unde se afla casa memoriala a poetului Ion Sugariu?

7. Unde se afla casa memoriala facuta in cinstea celor 29 de romani patrioti executati de catre armata Hortysta in 14 octombire 1944?

8. Sub ce nume mai era cunoscut renumitul penitenciar comunist de la Sighet, penitenciar care gazduieste Memorialul durerii?

9. Care este numele real al lui Pintea Viteazul?

10. Care este singura Rezervatie fosilifera din Maramures?

Succes! :h5

PS. Premiu nu contine si transportul la MMOF ci numai taxa de participare la eveniment cu ceea ce contine ea http://www.club4x4.ro/mmof2009/?page_id=11

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Concurs Club4x4 - Maramures Offroad Fest

Max, s-a strecurat o mica greseala.

La intrebarea 7) e vorba de 39 de patrioti romani !

De fapt au fost 31, din care 2 supravietuitori.

:wink:

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Lasa ca asa mai aflam si noi cite ceva despre MARAMURES :h5

Idee excelenta.

Mi-a facut placere sa caut raspunsurile :bravo

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Nu merge bine goagal`u ?? :ha: :h5

nu fi rautacios, doar traim in epoca lui "goagale", si apoi internetul asta te baga in ceata, ba sunt 31 tarani romani, ba 29 + 3 evrei, ba 39. Sincer, nu mai stii ce sa crezi, poate doar la fata locului poti sa afli cifra exacta. Cu google sau fara, ne-am reinprospatat cunostintele gimnaziale. Felicitari

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

Ma abtin sa raspund. Daca raspund bine, nu pot venii. La vre-o doua intrebari, ....... (fara google) nu stiu raspunsu, dar poate fi cautat. Oricum, ideea e mirifica. Sa gadilam romanu la cultura, e un lucru iesit din comun. Frumos. Foarte frumos.

Link spre comentariu

Felicitari Max ptr acest concurs! Deci si cei fara posibilitati financiare pot ajunge la MMOF! Trebuie sa aiba putin noroc si putina rabdare ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Se zice, c? la ?coal? în timp ce faci fi?uicile, pe jum?tate înve?i lec?ia.

Chiar dac? azi g?se?ti r?spunsurile în mai multe locuri, dac? le parcurgi tot r?mâi cu ceva util. Despre MM... ceea ce a ?i fost scopul nobil...

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

De`a lungul timpului am ajuns intr`un concediu prin zona MM . Nu pot sa spun decat ca e o zona extraordinara si ceea ce am vazut pe acolo , m`a lasat masca. Ceea ce m`a impresionat cel mai tare a fost inchisoarea politica din Sighetul Marmatiei ... grav ce s`a intamplat acolo :sr Dar sa nu afectez topicul prea tare si sa urez tuturor noroc CU CArul :grin: Si :1 MAX

pentru sansa oferita TUTUROR membrilor :cl de a vedea pe viu un concurs de offroad :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Am o rugaminte. Cei care imi dati raspunsurile, sa imi scrie-ti in email si nikname-ul de pe forum.

Pe multi dintre voi va stiu dar mai sunt si pe care nu ii cunosc dupa nume.

Multumesc.

Link spre comentariu

Se zice, c? la ?coal? în timp ce faci fi?uicile, pe jum?tate înve?i lec?ia.

Chiar dac? azi g?se?ti r?spunsurile în mai multe locuri, dac? le parcurgi tot r?mâi cu ceva util. Despre MM... ceea ce a ?i fost scopul nobil...

de obicei , faceam 3 "fituici" : prima oara , faceam un rezumat de o pagina normala, apoi unul de o jumatate si apoi fituica propriuzisa.

pai dupa ce scriam lectia aia de 3 ori nu prea mai era nevoie sa caut fituica ....

altfel , trasnet ideea!

Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033

E-mail: tracoservice@yahoo.com;

office@tracoservice.ro

Link spre comentariu

Daca am trimis raspunsurile fara nickname mai trimit un mail sau ramane asa cum e?

Voi gasi eu userul dupa adresa de email.

Link spre comentariu

Am aflat de pe "surse" cum ca tragerea la sorti va fi putin intirziiata. Se pare ca pe toate biletele a fost trecut acelasi nume. Momentan, se refac biletele in sensul ca se va trece numele si pe partea cealalta, nu cumva sa se greseasca la extragere :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Imi revine mie misiunea sa anunt candidatii la tragerea la sorti care are ca premiu taxa de participare (pt. 1 persoana, exclusiv transportul) la MMOF 2009.

Sansele au fost egale pt. toti cei care si-au manifestat interesul de a raspunde.

Acest concurs va fi reeditat la fiecare dintre editiile viitoare.

Am primit 33 de mail-uri, din care 6 au acumulat 10 puncte, adica au raspuns corect la toate intrebarile.

Iata si raspunsurile corecte:

1. Cuhea

2. Poarta maramureseana

3. Vf. Pietrosu - 2303m

4. Sapanta-Peri

5. Vulcanici

6. Baita

7. Moisei

8. Colonia Dunarii

9. Grigore Pintea

10. Chiuzbaia

Cei care au raspuns corect la toate cele 10 intrebari sunt:

1. Sorin Dodon - sorind

2. Adrian Kaitar - adik

3. Cristian Teodorescu - guerilla

4 Florin Harfas - florin_mures

5. Dany Image - dangerous

6. Dan Mihaila - mihaila

Castigatorul va fi anuntat in aceasta seara in urma tragerii la sorti.

Asa cum bine stiti, tragerea la sorti va fi facuta de Max respectand obiceiul concursurilor la care unii dintre voi ati participat.

Cei care nu ati reusit sa acumulati maximul de puncte nu trebuie sa fiti dezamagiti. Data viitoare poate fi randul vostru. :h5

Vreau sa va multumesc pt. interesul acordat evenimentului si concursului. Va promit ca data viitoare intrebarile nu vor mai fi asa de simple. :grin: :)

Castigatori sau nu ai concursului, va asteptam cu drag sa cunoasteti Maramuresul. Pentru ca merita. :h5

Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie.

http://www.maramuresguide.com

Link spre comentariu

Buna seara.

Imi cer scuze pentru tragerea la sorti facuta tarziu dar dimineata la ora 7 am venit din garaj , m-am culcat, iar la 9.00 m-am trezit , am mers iar in garaj ca sa termin masina si am plecat in traseu pe la ora 11.

Am venit chiar acum si am facut extragerea dupa care iar sunt in garaj pana dimineata ca sa repar daunele facute azi (planetare, esapamente, caroserie, etc... :grin: )

Din raspunsurile voastre am vazut ca stiati sau v-ati dat interesul ca sa dati raspunsuri corecte la toate intrebarile.

Am ales cu grija intrebarile pentru a nu se face confuzii. La multi dintre cei care au raspuns, s-au incucat la cea mai inalta biserica din lemn din Europa.

Stiu ca multa lume e tentata sa spuna de Biserica Surdesti. Chestia e ca aceasta biserica a fost cea mai mare pana cand a fost construita biserica Sapanta-Peri.

Toate raspunsurile la intrebari le gaseati pe internet. :grin:

Iar acum voi anunta castigatorul:

Nr. 6 - Dan Mihaila - Mihaila

Extragera a fost facuta aleator cu ajutorul generatorului de numere aleatoare http://www.random.org

Dan, te asteptam la MMOF2009.

Sun-o te rog pe Cornelia la tel 0764104775 pt a stabili detaliile.

Felicitari si celorlalti participanti si va multumim pentru interesul acordat.

:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare