zolameister Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Salut vreau sa-mi schimb motorul de pe samurai cu unul de pe vitara 16 valve.Ceea ce eu nu stiu daca se potriveste si schimbul de cutie..... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Cumpar motor Vitara 16 valve Ai nevoie de asa ceva, e un adaptor pt 1,6 Vitara 8 sau 16 valve. Vezi ca cel de 8 valve are un cuplu mai bun, chiar daca e o generatie mai veche. Daca vrei avioane pune motor de Suzuki Swift GTI... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Cumpar motor Vitara 16 valve eu am motor de vitara 1.6 16v pe samurai adica cred ca de vitara este asta Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 18, 2009 Autor Partajează Postat August 18, 2009 Re: Cumpar motor Vitara 16 valve Ai nevoie de asa ceva, e un adaptor pt 1,6 Vitara 8 sau 16 valve. Vezi ca cel de 8 valve are un cuplu mai bun, chiar daca e o generatie mai veche. Daca vrei avioane pune motor de Suzuki Swift GTI... stiu ca am nevoie>M-am gandit la calmini.Asta nu e de la ei.Poti sa-mi spui de unde si cat? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Cumpar motor Vitara 16 valve Este Petroworks, si merge pe 8 valve si pe 16 valve, e un kit complet. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate