coolhandluca Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Salut pe toata lumea din Club4x4. Ma cheama Luca , 35 ani, Baia Mare si am un copt de Pajero dupa cum se vede in poza. :grin: SHOGUN 3.0 V6 24V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator exploratorul Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Salutari :W -bine ai venit -si eu am unul din 1990 si nu prea sint multumit de el ,sta rau cu rapoartele si la panta abrubta moare motorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coolhandluca Postat Septembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Salutari Poza. SHOGUN 3.0 V6 24V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticman Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Salutari :W super, doua mitsuri in dotare! dar parca e mai tare coptura....am eu ce am cu modelele mai vechi. mai pune poze! Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate