Mugur Iacob Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Salutare, Sunt deja proprietarul unui Jimny 2007 pe care il asteapta un tunning dar mai prin primavara Am o dilema si anume cauciucurile pe care sa i le pun pana in primavara care ar trebui sa ma ajute si la noroi si la zapada si sa nu ma innebuneasca pe asfalt. Din cate am citit nu se pot pune mai mari de 205/70/15 fara kit de inaltare ....deci ce as putea sa gasesc pe aceste dimensiuni si sa fac fata situatiilor de noroi si zapada pana la primavara? Sau se pot pune dimensiuni mai mai mari fara kit? Ideea este ca inca nu stiu cat la % voi merge prin noroi dar cand il gasesc nu il voi ocoli....si zapada...abia o astept Multumesc de raspunsuri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: Jimny stock - cauciucuri de noroi si zapada Sunt o gramada de posturi aici cu referire la cauciucuri pentru iarna , de ce nu cauti putin? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Jimny stock - cauciucuri de noroi si zapada Poti pune orice gume sa ori ms ori at.....depinde ce firma vrei....bafta :cl 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Jimny stock - cauciucuri de noroi si zapada cauta ca sunt foarte multe topicuri pe aceasta tema suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 Re: Jimny stock - cauciucuri de noroi si zapada Ce recomandati din cauciucurile de mai jos pentru Jimny Stock! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Jimny stock - cauciucuri de noroi si zapada Ultima varianta Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Jimny stock - cauciucuri de noroi si zapada Ce zici de Bridgestone Dueler A/T 694: http://ssl.delti.com/tyre-pictures/Bridgestone/Dueler694.jpg Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 Re: Jimny stock - cauciucuri de noroi si zapada e ok Bridgestone-ul dar nu am gasit pe 250/70/15 .... Wrangler-ul l-am gasit pe dimensiune si la 365 RON cu TVA/BUCATA... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Jimny stock - cauciucuri de noroi si zapada e ok Bridgestone-ul dar nu am gasit pe 250/70/15 .... Poate ai vrut sa spui 205 Tyretest zice ca exista dimensiunea asta: http://www.tyretest.com/4x4_reifen/brid ... index.html Stiu ca e un cauciuc mai scump, dar probabil ca isi merita banii. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate