rd_adi Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Care sunt posibilitatile de inaltare pentru un Nissan Patrol y60? Pana acum am o oferta arcuri "king springs" + telescoape "tough dog" + placa reglare unghi caster + modificare barilor panchard = 1500 euro (kit +10cm) Stiu ca mai e OME +5cm dar nu stiu un pret real pe produs arcuri + telescoape ProComp aduce cineva? Alte marci alte preturi? Multumesc anticipat! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Ajutor kit suspensie Y60 :h5 noroc, da-mi si mie un PM cu detalii despre varianta gasita de tine...unde?ce ? cum? cine etc OME e in jur de 1000 zorro, cu tot cu amortizor directie http://www.explorerprocomp.co.uk trailmaster, rancho gasesti pe ebay.de ar mai fi dar e devreme si nu ''compilez'' bine Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 20, 2009 Autor Partajează Postat August 20, 2009 Re: Ajutor kit suspensie Y60 Chiar nu e altceva plauzibil decat OME? NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: Ajutor kit suspensie Y60 http://www.euro4x4parts.com/ asta-l gasii azi ... Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Ajutor kit suspensie Y60 Care sunt posibilitatile de inaltare pentru un Nissan Patrol y60? Pana acum am o oferta arcuri "king springs" + telescoape "tough dog" + placa reglare unghi caster + modificare barilor panchard = 1500 euro (kit +10cm) Stiu ca mai e OME +5cm dar nu stiu un pret real pe produs arcuri + telescoape ProComp aduce cineva? Alte marci alte preturi? Multumesc anticipat! Eu te sfatuiesc sa-ti iei OME si sa iei legatura cu Yonutz iar pentru ca sa vezi cum sta masina si cum merge cu GOGANUL !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Ajutor kit suspensie Y60 Si eu zic ca pentru ce vrei tu cu masina OME este ok. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 24, 2009 Autor Partajează Postat August 24, 2009 Re: Ajutor kit suspensie Y60 Eu consider ca nu e ok... E diferenta mica de pret intre OME si altceva si prefer ceva mai bun... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jean Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Ajutor kit suspensie Y60 Salve! Sa nu mai deschid un nou topic va cer sfatul aici. Intentionez sa inalt si eu Y60 ul meu SWB din 97 zic eu cu +5 cm intrucat sa intre usor Simex de 32', voi folosi masina cu preponderenta la vanatoare (am scos scaunele din spate, ceea ce inseamna ca o sa mai car una alta cu ea) si m-am gandit la urmatoarea configuratie: - 2 * KING SPRING REAR ( extra heavy duty) - Rear, Left or Right, Increased load capacity: +600kg Lift up: 2,0" (arcuri spate) - 2 * OME COIL SPRING - Avant gauche ou droit rehausse de 6cm charge augmentée (+110kg) Rear Left or Right lift up 2.5 Extra heavy duty (+110kg) (arcuri fata) - 1 * Kit ajustare unghi cutie - 2 * Shock absorber OME Sport - Shock absorber OME 60013 SPORT - front - left or right - extra heavy duty with large diameter shaft - supplied with polyurethane bushes - max. lift up:2.5" (amortizoare fata) - 2 * Shock absorber OME Sport - Shock absorber OME 60015 SPORT - rear - left or right - extra heavy duty with large diameter shaft - supplied with polyurethane bushes - max. lift up:2.5" (amortizoare spate). Voi ce parere aveti, ce sfaturi imi dati, de ce anume trebuie sa mai tin cont la achizitionarea kit-ului (piese componente, costuri etc...). Totod'ata ii rog pe cei care aduc si monteaza asa ceva in Bucuresti sa imi trimita in PM oferte de pret kit + montaj. Multam! Y60 scurt - RD28T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Ajutor kit suspensie Y60 Depinde cat vrei sa cari si cat timp mergi incarcat , intrucat fara greutate pe spate, orice arc si telescop peste mediu mi se pare foarte rigid. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jean Postat Mai 16, 2010 Partajează Postat Mai 16, 2010 Re: Ajutor kit suspensie Y60 Car ocazional pe distante de 200-300Km - 200-300 maxim 400kg in portbagaj.... de accea ma gandeam la arcuri king spring care suporta pana la 600 kg... Y60 scurt - RD28T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Mai 17, 2010 Partajează Postat Mai 17, 2010 Re: Ajutor kit suspensie Y60 Salut Jaean, tot ce vrei inclus manopera sunt 1500 euro... ai P.M. maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jean Postat Mai 18, 2010 Partajează Postat Mai 18, 2010 Re: Ajutor kit suspensie Y60 Un sfat ...o sugestie...nu va ingramaditi va rog....:D A mai pus cineva arcuri KING SPRING ( extra heavy duty) + 600 Kg pe spate... cum se comporta ?.... sunt ok in combinatie cu arcuri OME ( extra heavy duty) + 115 Kg pe fata? Ce spuneti de suspensia OME Sport? Multumesc! Y60 scurt - RD28T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 (editat) Re: Ajutor kit suspensie Y60 Un sfat ...o sugestie...nu va ingramaditi va rog....:D A mai pus cineva arcuri KING SPRING ( extra heavy duty) + 600 Kg pe spate... cum se comporta ?.... sunt ok in combinatie cu arcuri OME ( extra heavy duty) + 115 Kg pe fata? Ce spuneti de suspensia OME Sport? Multumesc! un sfat ca prieten: fostul importatorul italian de la King Springs ( cutia neagra cu arcuri galben) nu mai vrea sa se auda de arcurile respective! ( atata probleme a avut cu ele) combinatie de arcuri tari cu amortizoare mai moale este o adeverata prostie! obligatoriu arcuri si amortizoare trebuie sa fii pt acelas greutate sau reglaj!!!! da ca nu este asa raspunsul masinii la denivelare este ingrozitor, tinuta de sosea la viteza este proasta sau periculoasa. exista posibilitatea cu O.M.E. de 3 feluri de arcuri si 2 de amortizoare puteti sa gasiti usor ce va trebuie. da ca doriti ceva mai personalizat existe posibilitate cu firme specializate in domeniu , cu ani buni de experienta si cu capacitate tehnica, de a construi amortizoarele reglabile si arcuri pt orice sarcina si masura (tot cu garantie) testate pe banc de proba amortizoarele si arcurile. + 600 sau + 400 nu insemna nimic da ca tot nu este echilibrat. eu am pe masina mea arcuri + 400 fata si + 600 spate ( pe roata) dar am si 8 amortizoare echilibrate pe sarcina respectiva , si chiar da ca este ca un kart pe asfalt , in off road rapid este ff ok. o posibilitate buna pt o conditie satisfacatoare cu necesitate de incarcare o greutate ff mare in spate si un mers bun cand nu ai greutate asa de mare in spate sunt dublu amortizoare cu arcuri: se pune cand trebuie si se scoate cand nu folosesti masina incarcata peste programa, in felul acesta poti obtine un reglaj la arcuri si amortizoare bun pt mers in off road , si cu dublu montat se obtine intarire pt greutate dar si stabilitatea masinei. Editat Mai 19, 2010 de maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: Ajutor kit suspensie Y60 la Nissanul meu...in arcurile din spate...am perne de aer..:grin: daca am ceva greu de carat....bag aer in perne si plec linistit la drum....:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: Ajutor kit suspensie Y60 la Nissanul meu...in arcurile din spate...am perne de aer..:grin: daca am ceva greu de carat....bag aer in perne si plec linistit la drum....:ha: :ha: solutie buna pt camionaji, se scrie asa? cu amortizoare cu le resolvi? eu am facut ceva mai ...... arcuri spate ( reservor de 400 lt) se intareste sau se slabeste prin intermedio un suport idraulic ca impinge sau slabeste arcuri. diferenta intra min si max 600 kg amortizoarele reglaj de supapele interiori prin intermediu manete de reglagj cu furtun in cabina linga cutie de viteza.:y diferenta intra min si max 600 kg cu acest sistem am potut sa controlez masina indiferent de cat a fost greutate in spate, benzinamai multa sau mai putin pozele in Rally de Pharaons 1992 ( 1 masina cu acest sistema in concurs!) interzis prin regulament dupa 3 ani de la prima aplicare. tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 19, 2010 Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: Ajutor kit suspensie Y60 chestiile astea pe care le am eu in arcuri se folosesc cand in masina se pun greutati mari.....nicidecum ptr rallyraid eu unul am fost extrem de multumit de perne...lucrau exact cum ma asteptam...cu masina goal...scutura spatele ca naiba....cu greutate..se comporta aproape normal...cursa suspensiei spate era doar putin mai mica decat de obicei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: Ajutor kit suspensie Y60 chestiile astea pe care le am eu in arcuri se folosesc cand in masina se pun greutati mari.....nicidecum ptr rallyraid eu unul am fost extrem de multumit de perne...lucrau exact cum ma asteptam...cu masina goal...scutura spatele ca naiba....cu greutate..se comporta aproape normal...cursa suspensiei spate era doar putin mai mica decat de obicei:br Eu am vrut sa fac o gluma..... este evidente ca se foloseste NUMAI la incarcat cu greutati mari dar...... intrebare originale a fost ce fel de amortizoare si arcuri se potrivesc pt o masina ridicata 5/10 cm. cu toti suntem priteni si avem boala off road eu am si un virus pt stabilitate masini.... nu exista la moment actuale solutie pt boala mea :banana....chiar daca urmaresc o tratament omeopatic nu me trece:ha::ha::ha: datorita boala mea eu cred ca masina ,chiar daca este ridicata, trebuie sa sa stea pe sosea (bine!) ma pare fff rau ca nu stapanesc bine limba...asa ca ma este greu sa explic bine , tehnic vorbind, comportament si reglaj amortizoarele.... dar cred ca ma intelegeti.:h5 tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: Ajutor kit suspensie Y60 exista si awak.(http://www.awak4x4.it).si se pot lua din timisoara, nou nout.pt detalii pm. Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Ajutor kit suspensie Y60 1. ca sa bagi 32" pe masina nu ai nevoie de kit de suspensie, ci numai sa renunti la presurile din fata 2. diferenta de la 31" la 32" este foarte mica, 32" desumflat este la fel cu un 31" supraumflat. In plus nu creste semnificativ nici capacitatea de trecere peste obstacole. Merita "deranj" de la 33 in sus ! 3. piata este plina de kituri de susp pt 60. OME, IRONMAN, EFS, Rancho etc, etc. preturile sunt cumva la fel, deh vin din Australia, dar fiecare brand are plus-uri si minus-uri....... Sa-l alegi pe cel optim in functie de necesitatile tale.......aici intervine experienta....... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jean Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Ajutor kit suspensie Y60 Si eu cu cine votez..... :hl NU imi recomanda nimeni nimic adaptat necesitatilor mele..... @ nissan4x4 vreau 32' de la simex (tot un fel de 33' pt. ca fix 33' nu am vazut pe la ei) sau poate un super swamper 33' ..... poate ma ajutati cu niste sfaturi in alegerea kit-ului. Y60 scurt - RD28T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jean Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Ajutor kit suspensie Y60 Ps: Am pus simex-urile 32' ale lui crysst pe masina si intra fara probleme cu masina stock, problemele apar in viraje la viteza peste 50km/h, insa asta e pe sosea pe drum drept.... in teren se schimba treaba, mai ales ca o sa mai si car una alta cu ea. Deci trebuie inaltata 5cm zic eu... Y60 scurt - RD28T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate