Antonio Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Am revenit , inca nu mi-au luat masina, mai nou acum lizingu da dosarul la cei de la eos s-au ceva de genul asta , asti nu mai recupereaza masinile ca au foarte multe si nu au ce face cu ele si incearca sa recupereze banii, dar ce e ciudat ca de 3 luni astia nu m-au sunat, acum inca ma mai bucur de masina, asa ca o sa incep sa o repar, prin bucurestiul asta faimos unde pot sa caut un mecanic bun? dar nu aia din mogosoaia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: ce darnic e lizingu Daca vrei sa o pastrezi vorbeste cu Atila Ferencz (cred ca am scris bine) din Brasov (Niva pe forum) duci masina la el si ai gaarantia lucrului bine facut. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: ce darnic e lizingu Antonio, nu fii asa bucuros. Vezi ca incearca sa te fenteze. O sa primesti factura si pentru perioada asta, cu penalitati in cazul in care nu ai platit. Repara masina doar daca vrei s-o pastrezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ninja Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: ce darnic e lizingu Nu e darnic leasing-ul, dar daca iti iau masina trebuie sa o vanda si sunt probabil cu alte sute de masini in situatia asta. EOS de care zici tu, daca nu ma insel e Kasolvenzia, firma de recuperare de creante. O sa primesti scrisori de genul "va informam ca aveti de platit atat si atat pana la data de si in cazul in care nu platiti se vor aplica penalitati de atat si atat. Vor veni gradat, din ce in ce mai amenintatoare. Kasolvenzia isi ia banii dupa ce incaseaza creanta. Daca nu le dai curs scrisorilor, in cel mai rau dar probabil caz vor merge la un avocat, dar inainte de asta ar trebui sa te cheme la o conciliere. Succes la negocieri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat August 20, 2009 Autor Partajează Postat August 20, 2009 Re: ce darnic e lizingu Nu e darnic leasing-ul, dar daca iti iau masina trebuie sa o vanda si sunt probabil cu alte sute de masini in situatia asta. EOS de care zici tu, daca nu ma insel e Kasolvenzia, firma de recuperare de creante. O sa primesti scrisori de genul "va informam ca aveti de platit atat si atat pana la data de si in cazul in care nu platiti se vor aplica penalitati de atat si atat. Vor veni gradat, din ce in ce mai amenintatoare. Kasolvenzia isi ia banii dupa ce incaseaza creanta. Daca nu le dai curs scrisorilor, in cel mai rau dar probabil caz vor merge la un avocat, dar inainte de asta ar trebui sa te cheme la o conciliere. Succes la negocieri! nu prea au ce factura sa-mi mai bage ptr ca mi-au bagat in banca toate 22 de ordine de plata sa le platesc, dar surpriza o sa vina mai tarziu :grin: ca vand firma :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: ce darnic e lizingu nu prea au ce factura sa-mi mai bage ptr ca mi-au bagat in banca toate 22 de ordine de plata sa le platesc, dar surpriza o sa vina mai tarziu :grin: ca vand firma :ha: De atragerea raspunderii civile a Administratorului firmei din perioada in cauza, AI auzit ?! ... gandeste-te daca merita, ca in cazul in care te baga in tribunal o sa dai de cateva ori cat ai de dat + onorarii.... chiar nu ii intereseaza pe astia daca tu mariti firma in Uzbekistan..... pt astea 3-4 luni si pentru neonorarea Biletelor la ordin o sa te arda... eu zic sa vorbesti si cu un avocat care sa te sfatuiasca corect. Eu am fost in situatia asemanatoare in care e firma ta de leasing, si in 2 ani mi-am recuperat toate creantele din averea personala a unui Administrator care a facut cam la fel, iar baietii de la Urban si Asociatii care ne-au reprezentat interesele si-au mai tras inca odata pe atata, iar nefericitu administrator a ramas si fara casa personala (vanduta la licitatie) si cu un dosar penal de care va avea de tras cu statul.... Multa Bafta. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: ce darnic e lizingu Daca esti asociat unic poti sa ai probleme, dar daca sunteti mai multi este mai greu sa te execute. Vorbeste cu un avocat specializat in asa ceva. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate