buro Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 salut dragilor sunt de mult inregistrat aici si am avut mi se pare o singura interventie insa citesc tot ce apare nou si incerc sa fiu la curent si sa prind tot ce se discuta ! nu sunt inca proprietar de masina de teren desi m-am zbatut vreo 2 ani sa reconditionez un aro m 461 si nu am reusit sa duc proiectul nu din lipsa de perseverenta sau bani ci din lipsa de timp si din unele dezamagiri aparute pe parcurs legate de unele persoane cu care am vrut sa lucru ! in fine asta e introducerea mea scurta iar azi cu introducerea vreau sa postez si o intrebare care sper ca va ajunge la cineva dispus sa ma ajute !!! am in jur de 10 000 de euro sunt bani economisiti cu greu ca orice om vreau ceva bun si ieftin daca se poate !! imi place tare mercedesul g class am citit tot ce s-a scris aici despre el asa ca eu tot caut !! as vrea sa gasesc unul in stare buna daca se poate sa fie dupa 1990(nu neaparat) nu ma intereseaza sa fie preparat off pt ca de asta ma voi ocupa eu in timp trebuie sa fie diesel si important pt mine sa fie cu tot cu inmatriculare in romania in suma pe care eu o am ! am gasit unul pe un sit care il voi posta la finalul mesajului care imi place acuma problema este ca nu prea stiu ce sa fac sunt nehotarat si nici nu stiu pareri avizate despre varianta asta de masina,motorizarea ei sau daca ar merita sa ma bag !!! de aceea va rog care sunteti dispusi sa ma sprijiniti cu un sfat orice e binevenit ca sa ma hotarasc ! mentionez faptul ca ador masinile astea dar lucrand in total alte domenii cunostintele mele de mecanica sunt vagi dar sunt dispus sa invat !! multumesc mult Editat de Administrator Frumoasa incercare de a baga un anunt O zi buna, gepetto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! Bine ai venit clujene! :h5 Grija mare, ca aici trebuie trebuie respectate niste reguli, iar lumea e pe faza! In rest, daca te pasioneaza masinile astea 4x4, ai nimerit bine! E locul perfect din care te poti documenta, in care sa-ti faci prieteni si, mai ales, sa cumperi un utilaj de cutreirat padurile! No, servus si bine ai venit! :W :cl "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! Bine ai venit! :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! bine ai venit! :h5 vezi ca cineva tocmai vinde un G urgent viewtopic.php?f=28&t=10380 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! :W in :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! :W Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! :W in :cl Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! bine ai venit !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! :W [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! Bine ai venit! Sper sa-ti indeplinesti dorintele Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! Bun venit vecine! :W Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! :h5 :cl Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! bun venit in :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! Bun venit in :cl :h5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator exploratorul Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! :W :h5 bine ai vnit si succes la achizitionarea unei masini bune. -sa ai bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: salut !! ma introduc si eu regulamentar !! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate