Vizitator koala Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 O fi legenda, n-o fi, nu stiu, dar un Mercedes - model G as lua cu ochii inchisi ... ma rog, poate ca m-as uita "oleaca printre gene" :D, insa am convingerea ca alea sunt "masini fara moarte" ... ... din pacate, sunt scumpe foc si nu apar la vanzare la preturi "omenesti" ... ... in rest, raman la convingerea ( evident subiectiva ) ca Patrolul are la ora actuala cel mai bun raport calitate / pret ... desigur ca masini ca Toyota LC, Mitsubishi Pajero, Mercedes G sunt la fel de bune pentru rolul de masina de familie / iesire offroad cu baietii ... pana la urma, e doar o chestie de gust, multi dintre noi ( si ma includ si pe mine aici ) n-o sa ajungem niciodata sa testam masinile la limita rezistentei lor ... nici nu trebuie, nu de aia le luam ! ... ... Bucuria de a putea merge, impreuna cu prietenii, pe unde-a-ntarcat 'reaku iapa, ne-o putem realiza, cu putina atentie, cu oricare dintre masinile de mai sus ... si cu foarte putin efort financiar + un minim decent de dotare ( ma refer la cauciucuri ) ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 ... - "mult mai fiabil" este deja cam prea mult :D ... parerea mea ! - si Patrolul tot in Japonia se face ... - poate ma insel, da' modelele Toyota LC120 si LC90 nu sunt cumva ceea ce americanii cumpara drept "Prado" ?... 1 - Intre "japoneze", fie vorba intre noi, Toyota e de departe No. 1! 2 - Nissan fabrica in Europa - Spania, inclusiv Patrol-ul! 3 - Da, este modelul Prado si nu numai pentru americani! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 In general fiecare va recomanda masina pe care o are si conduce sau pe care le-a condus sau cunoscut. este si normal, pt ca e acelea le stie mai in amanunt.. si de exemplu nu am eu cum sa-ti recomand ceva la ce nu ma pricep.. insa parerile celor ce se pricep sunt pertinente. vad ca nimeni nu a recomandat un Merc. G, sau trebuie doar intre cele 2 variante? Intre cele 2 variante, pentru ca pe astea le-a supus discutiei razbur, initiatorul topicului! PS. Nici eu n-am recomandat nimanui sa-si ia Suburban... :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Depinde in primul rand de cati bani ai si cu cati mai vrei sa ramai. La LC 100 eu am costuri de exploatare 1000 Euro pe luna. 100 impozit, 300 asigurarea, 600 motorina. Nu socotesc reviziile, care le fac din 10.000 in 10.000 de Km. Mai ai frustrari cand mergi la service, ca nu se prea pricep nici cei de la Toyota la modelul asta. Eu am dat vreo 800 euro numai pe manualele de service pentru LC 100. 5 carti si 4 cd-uri. Daca nu tii neaparat sa faci intretinerea EXACT asa cum scrie in manual, atunci nu suferi prea mult cand mergi la service, la reprezentanta. Patrolul cred ca ar fi o alegere mai mult decat rezonabila. Si inca ceva, nu uita de taxa de prima inmatriculare, daca o cumperi de afara. Eu am platit 9300 Euro la stat. Plus cat a costat masina. :bleah Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 sfaturile mele sunt doar daca te hotarasti sa iei masina noua : 1. 4-14 oct salon auto Bucuresti Otopeni (mai ai putina rabdare). 2. doar daca ai informatii din interiorul expozantilor o sa aflia ce oferte promotionale apar la salon (ele vor aparea doar la deschidere) 3. pana atunci intereseaza-te pe internet la importarii din romania de orice: oferte,service, revizii, costuri, etc (atentie la salon va vinde chiar importatorul si nu un dealer oarecare- si este singura sansa) 4 in perioada salonului va fi un traseu de 4x4 deschis nonstop unde fiecare importator va avea 2 masini de dat pentru clienti (trebuie sa te inscrii la test-drive) + 1 zi traseu monomarca 4 daca tot ai 50.000 eur merita sa te interesezi mai mult de acesti bani 5 dupa ce te-ai hotarit asupra modelului nu discuta cu orice consultanta, incearca ca te intilnesti cu directorul de vanzari sa poti negocia in voie 6 si nu in ultimul rind, din prima zi, la prima ora esti acolo (n-ar strica sa-ti iei citeva zile de concediu). cam atit, sper sa te ajute, bafta Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 ... - "mult mai fiabil" este deja cam prea mult :D ... parerea mea ! - si Patrolul tot in Japonia se face ... - poate ma insel, da' modelele Toyota LC120 si LC90 nu sunt cumva ceea ce americanii cumpara drept "Prado" ?... 1 - Intre "japoneze", fie vorba intre noi, Toyota e de departe No. 1! 2 - Nissan fabrica in Europa - Spania, inclusiv Patrol-ul! 3 - Da, este modelul Prado si nu numai pentru americani! 1. - Sunt de acord cu afirmatia ca Toyota este mai fiabila. 2 - Nissan a fabricat in Europa doar modelele de Patrol Iberica ( premergatoare modelului Patrol GR ) ... actualmente se fabrica acolo doar Navara si Pathfinder ... Luigi ar putea sa ne zica mai multe ... oricum, uite aici : http://www.globalautoindex.com/maker.pl ... 8&g=Nissan ... Patrolul modern se face numai in Japonia ... 3. - Tot asta stiam si eu, ca doar in Europa se feresc sa ii zica Prado :D ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=yJP2HCZFXeA Ha ha aicise vede care e mai buna! Glumesc si eu nu va suparati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Pai ii zic LandCruiser Prado. Mai exista si varianta Colorado la cele 90. Iar la 100 ii zic Amazon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=yJP2HCZFXeA Ha ha aicise vede care e mai buna! Glumesc si eu nu va suparati! Oare Patrolul a bagat in marsarier de a prins asa viteza? :ga :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator razbur Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 multmesc mult pentru tot mai am o singura intrebare am gasit un Lancruiser scurt cutie automata 84000 km an 2004 in stare ok pretul este de 26000 eur credeti ca merita banii astia? multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 (editat) toyota LC 4.2 td a fost azi pe la mine si mi-a spus ca pretul de 37.000 este discutabil ... masina este varianta VIP ..full-fulll are si camera de luat vederi ptr mersul in marsalier... si multe altele.. Editat Mai 15, 2012 de Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 Bijuterie. :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 multmesc mult pentru tot mai am o singura intrebare am gasit un Lancruiser scurt cutie automata 84000 km an 2004 in stare ok pretul este de 26000 eur credeti ca merita banii astia? multam ... ai zis ca vrei masina de familie ... nu-ti lua masina scurta ( in 3 usi ) ca o sa-ti para rau dupa spatiu ... parerea mea ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator razbur Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 Ma gandeam ca pot sa-mi cumpar o lada de pus deasupra si poate rezolv problema spatiului. Singurul lucru care ma ingrijoreaza este ca multi mi-au spus ca "scutura" si la un drum mai lung ar putea deveni deranjant... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator razbur Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 @lipoveanu: multumesc mult dar este o masina f scumpa ca si intretinere si LC 100 este prea mult pt mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 Ma gandeam ca pot sa-mi cumpar o lada de pus deasupra si poate rezolv problema spatiului. Singurul lucru care ma ingrijoreaza este ca multi mi-au spus ca "scutura" si la un drum mai lung ar putea deveni deranjant... ... cu "lada aia", de care vorbesti tu, rezolvi problema spatiului doar daca-ti mor dusmanii :ga ... ca poti sa-i cari acolo sus, si nu-ti pute in masina a mortaciune :ga ... serios vorbind, in masina scurta portbagajul e foarte mic, de-a dreptul meschin ... esti familist, o sa vrei sa pleci in concediu si n-o sa ai loc sa pui 3 sacose si 2 geamantane ... o sa te-njure nevasta-ta :ga ... si pe tine, si pe noi :ga ... ... cat despre "scuturat", e mult adevar acolo ... masina fiind scurta, scaunele din spate stau chiar pe deasupra "osiei" si iei toate denivelarile cam in plin ... e adevarat, in padure te avantajeaza masina scurta, esti mult mai relaxat cand tre' s-o carmesti printre copaci ... ... esti bucurestean ca si mine, da-mi maine un telefon ( il gasesti la "Cartea de Telefoane" ) si te iau la o tura prin oras cu autobuzul ... sa vezi ce inseamna masina lunga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Iaca, ma bag si eu in seama si propun un Wrangler Unlimited Rubicon CRD. Punti rigide, ampatament mare, diesel, noua, automata, Jeep, cca 37000 cu taxe. Nu vreau sa jignesc japonezele, dar eu zic ca este o oferta cel putin comparabila, chiar daca nu este o masina "de lux". Este adevarat ca nu are lemn la interior, dar are Dana 44 fata-spate, cu blocante fata-spate. Motorul este unul decent (performante, consum), iar masina o gasesc chiar frumoasa, are acel "ceva"necesar unui off-roader adevarat. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Am mers cu ea. Garda la sol doar 25 cm. Planetarele fata cu cruci cardanice.Nu da deloc impresia de soliditate masina aia. Arata foarte "fun" dar nu impresioneaza la tehnica folosita. Masina era aproape noua si trebuia sa te chinui un pic sa intre pe reductor. Per total nu m-a impresionat decat la modularitate: se scoate hardtopul, usile, parbrizul se rabateaza. Astea sunt chestii faine dar nu compenseaza mecanica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Am mers cu ea. Garda la sol doar 25 cm. Planetarele fata cu cruci cardanice.Nu da deloc impresia de soliditate masina aia. Arata foarte "fun" dar nu impresioneaza la tehnica folosita. Masina era aproape noua si trebuia sa te chinui un pic sa intre pe reductor. Per total nu m-a impresionat decat la modularitate: se scoate hardtopul, usile, parbrizul se rabateaza. Astea sunt chestii faine dar nu compenseaza mecanica. Pai daca are punte rigida pe fata este normal sa aiba cruci la planetare. Garda la sol 25 cm pentru o masina "stock"e destul de bine, zic eu. Pentru mai mult s-au inventat kit-uri de inaltare, gume mai mari etc. dca gresesc sa ma contrazica cineva. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Septembrie 21, 2007 Partajează Postat Septembrie 21, 2007 Am mers cu ea. Garda la sol doar 25 cm. Planetarele fata cu cruci cardanice.Nu da deloc impresia de soliditate masina aia. Arata foarte "fun" dar nu impresioneaza la tehnica folosita. Masina era aproape noua si trebuia sa te chinui un pic sa intre pe reductor. Per total nu m-a impresionat decat la modularitate: se scoate hardtopul, usile, parbrizul se rabateaza. Astea sunt chestii faine dar nu compenseaza mecanica. Pai daca are punte rigida pe fata este normal sa aiba cruci la planetare. Garda la sol 25 cm pentru o masina "stock"e destul de bine, zic eu. Pentru mai mult s-au inventat kit-uri de inaltare, gume mai mari etc. dca gresesc sa ma contrazica cineva. La landcruiser 70 de exemplu, sunt punti rigide si planetarele nu-s cu cruci cardanice. Nu ca spun, da' vreau sa zic. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Septembrie 23, 2007 Partajează Postat Septembrie 23, 2007 Lasa ca omul nu stie...Eu intamplator am vazut cum arata planetarele la LC70. Si e mare diferenta. Asteptam sa scoata astia taxa sa iau un LC70 cu motorul de 125cai turbodiesel. Dar se pare ca mai am de asteptat . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 . NU AM SA INTELEG ACESTI OAMENI CARE VOR SA SI IA O MASINA NU STIU CE VOR DAR CER SFATUL ALTORA...E CA SI CUM IN PRIMA NOAPTE CU NEVASTA IN PAT SUNI UN PRIETEN SI INTREBI:OARE ACUM UNDE SA O BAG? :P 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 Re: . NU AM SA INTELEG ACESTI OAMENI CARE VOR SA SI IA O MASINA NU STIU CE VOR DAR CER SFATUL ALTORA...E CA SI CUM IN PRIMA NOAPTE CU NEVASTA IN PAT SUNI UN PRIETEN SI INTREBI:OARE ACUM UNDE SA O BAG? :P Hai mai Robret fii mai intelegator, oricum marea majoritate a celor care vor sfaturi isi cumpara masina la care nu te-ai gandit nici o clipa :lol: :lol: :lol: , asa si referitor la cazul cu nevasta ce pot sa spun e ca daca nici pe ea nu o duce mintea ce sa faca sotul e clar ca e la fel de idioata ca el deci isi merita amandoi soarta si fac un cuplu perfect :ha1 :ha1 :ha1 .Cat despre prietenul sotului am impresia ca e foarte mult de povestit 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator piticutzu Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 mashina d familie shi d tura ushoara: :bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 mashina d familie shi d tura ushoara: :bc stiu filmuletul ala pe dinafara 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate